Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 311.
-
gratki akcji.dobrze widzieć wasze mordki po dobrej stronie widzę uradowaną buzię naszego Elusia pozdrawiam
-
buhahahaha graty akcji.reven zawsze coś wykmini ale co zrobić farma zawsze będzie farmą pozdro z wakacji
-
brawo My!!! padło na Olszyna,osobiście wolałbym żeby kto inny był w naszych reckach ale cóż... dzięki za locik ekipie.pozdrowienia dla bandy gg jak i disco z unii Y oraz znajomych Olszynowi powodzenia
-
ładne pożegnanie.dzięki Adi za czas spędzony z naszą bandą lekko [ciach] zresztą obrońcy szo
-
nie powiem żebym był szczęśliwy z tego powodu,łatwiej pewnie bym to przełknął gdybym wpadł na akcji z udziałem flot szczerze to nawet nie pomyślałem o takim scenariuszu,może dlatego że nie organizuję akcji obronnych tak więc mimo nie tęgiej miny gratuluję motylowi pomysłu na obronę jak pisał na pw szykował to od miesiąca,więc tym bardziej graty. chętnie bym się zrewanżował ale coś mi mówi że nie będzie za bardzo jak...no cóż.niech surka dobrze służy. bawimy się dalej
-
Dnia 03-06-2018 20:57:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramek [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 32.750 _________________________________________ Obrońca Erssi [S F] ________________________________________________ Mały transporter 3.579 Duży transporter 1.763 Lekki myśliwiec 13.500 Krążownik 2.250 Okręt wojenny 10 Recykler 1.654 Sonda szpiegowska 32.998 Niszczyciel 80 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 850 Wyrzutnia rakiet 500 Lekkie działo laserowe …
-
dzięki Edi za pomoc Dnia 01-06-2018 09:15:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramek [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 27.309 _________________________________________ Obrońca Xerotop [J-W] ________________________________________________ Mały transporter 209 Duży transporter 6.481 Lekki myśliwiec 13.405 Ciężki myśliwiec 36 Krążownik 1.722 Okręt wojenny 684 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 1.126 Sonda szpiegowska 639 Bombowiec 220 Satelita słoneczn…
-
koval [WarriorS] & TERMINATOR8282 [DEATH] & SZTURMAN [MAFIA] & asherl [WarriorS] vs. DZIADZIA [one4one] ~ 306275.52% - TOP 1 ACS
Ramadek - - Starcia Wasat
Postulala piękny ptocencik zysk też fajny gratki ekipie złomującej,obrońcy troszkę pokory-nie drażnij lwa.... dzięki za pozdrówki i też pozdrawiam. emerytowany emeryt
-
Dnia 29-05-2018 04:54:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramek [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Helios [Ogry] ________________________________________________ Duży transporter 50.000 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 5 Gwiazda Śmierci 3 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ramek [GUMISIE] ________________________________________________ Pan…
-
ja to biorę na miękko,nie pierwszy mój taki % więc jestem troszkę obyty musiałem nie doczytać z kulką,teraz już wiem...ale jak wstałem rano do roboty(3 rano hahahah) i w tak zwanym między czasie pukłem czyjąś pushówkę o niku Helios (ciekawe czyja-ahahahahahah) no nic nie o tym... ....zobaczyłem że masz aktę a na mapce brakowało planetki-tej z 3g bodajrze pierwsze co zrobiłem to wbiłem nik-Largo i wszystko było jasne myślałem że dopiero lecicie na niszcz a to już był ulepiony monik podniosłem lar…
-
siemka to i może ja coś skrobnę... ostatnio docierały do mnie jakieś info o "solówce" między nami,byłem nawet za ale pomyślałem sobie że to jednak troszkę słabo będzie wyglądać.szczerze to liczyłem że chłopaki z hnni pokażą coś więcej,chociażby dlatego że znają się długo(z tego co wiem to nie pierwsze unii razem). jednak dzisiejszą akcją jestem rozczarowany....a najbardziej chyba komentarzami pod st. nic tutaj nie trzyma się kupy: jezeli solówka to co tam robił Revenik może przechodził z tragarz…
-
już odpowiadam w starciu ze Skernem detek robił jako pilot gdyż ubiłem mona.
-
nie ukrywam że chętnie poznałbym historię kilku Twoich starć ale odpowiem na pytanie:akta na moonie,skan ,lot,boom zerknij w bilans a będziesz wiedział czy weszły dofarmy czy nie
-
pozdrawiam sojusz,ekipę gg oraz disco.i wszystkich co chcą być pozdrowieni obrońcom szybkiej odbudowy nutka...polecimy energetycznie youtube.com/watch?v=pNV8E4jk0ig&list=RDYjAyuK3gzIA&index=9 Dnia 26-05-2018 15:00:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bumbum [GUMISIE] ________________________________________________ Pancernik 13.333 _________________________________________ Obrońca Kali ________________________________________________ Mały transporter 6.411 Duży transporter 15.201 L…
-
ech.falange specjalnie robiłem na lotce.zrezygnowałem z innego celu...a tu proszę Reven gratki procentu oraz zysku w tym przypadku złom był "podpisany"więc nie słałem recków-tak jak pisałem na pw
-
nazbierało się troszku po ostatniej wpadce u kolegi yorka straty odrobione pozdrowienia do znajomych i dostawców dexu obrońcom odbudowy nuta... youtube.com/watch?v=O-4MJTTyVmg Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramek [GUMISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 169.356 Niszczyciel 2.017 Krążownik 30.094 Okręt wojenny 1.662 Pancernik 16.548 _________________________________________ Obrońca drutex [WETERAN] _______________________…