Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 92.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Winter Is Coming [WINTER] (+5.889.909,9k) vs. (-9.397.982,8k) 18 Roninow [Ronin] Zakończona
hippiasz - - Wojny Libra
PostHohohoho No to wojenka szykuje się ciekawa Przynajmniej taką mam nadzieję Oby gówno burza, która się troszkę rozpętała nie przyćmiła wojenki. Niech wygra lepsza strona Ps Antares dobry jak na tą chwilę
-
Miensny w Winter? No ciekawe to widoki Graty starcia procencik zacny Topta na nowe latajki
-
[#61] czemutujestem & Balagan [TFF] & Jay [RABARBAR] vs. osiem [ACTIVE] - 2608.33% - TOP 2 ACS HYPERION, odsyłamy relikwie na wieczny odpoczynek :)
hippiasz - - Hall of Fame
PostDawno tutaj nie zaglądałem Super STarcie chłopaki Graty wlotu i nie liczy się zysk, liczą się %%%%%% Dzięki za dedki i latajcie dalej!
-
Po pierwsze graty starcia! I wykorzystania błędu. Po drugie konto przekazałem bratu - miał ogarnąć i udźwignąć temat - nie podołał. Sam pisałem graczowi "Astellippe", że gram na dwóch uni i nie mam czasu ogarniać Libry - postanowiłem oddać bratu i wyszło jak wyszło. To że wysłał beznadziejnego fs na PZ to już kwestia inna. Jedno mnie tylko zabolało, a mianowicie oskarżenia o używanie jakichkolwiek programów. GO może się wypowiedzieć na ten temat, ja mówię NIGDY nie używałem i nie używam żadnych …
-
Nooo i tutaj jeszcze razy graty chłopaki za piękną akcję nic nie poszło na marne Wyliczanki i inne układanki to jest to co lubimy Przetapiajcie na nowe latawce i mordujcie dalej
-
Frogus [ZtP] & Huligan [GOTU] & BoaDusiciel [NZ1] vs. John Rambo & Sicario & [#52]czemutujestem & Mienso [RABARBAR] - 7958.88% - TOP 1 ACS OBRONA, CZYLI PODSTĘP SZYTY GRUBYMI NIĆMI !!
PostPanowie szacun, Szacun i jeszcze raz szacun... Pięknie przemyślana akcja, jak dla mni majstersztyk wielkie gratulacje bo takie starcia rzadko się ogląda Słowa uznania za poziom organizacji i chęci dziękuję za dedki i mam nadzieję, że to nie ostatni STejk w Waszym wykonaniu. Ps. Mała cząstka tego STejka należy do mnie bo John parę pancków zbudował z mojego złomu hahahaha
-
[#49] czemutujestem vs. Quuki - 1006.94% - TOP 2 SOLO HYPERION, CZYLI : TYLKO BAN MOŻE MNIE ZATRZYMAĆ !!!
PostW pracy byłem to wpisać nie mogłem Wielkie gratulejszyn akcji licznik cały czas idzie do przodu i tak ma być! Przetapiaj i leć dalej!
-
Krecik gratulacje wlotu Oby więcej takich Lataj dalej i niszcz kolejne obrazki Obrończy SzO