Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
xXx [RVE] & bmw s1000rr hp4 [Spectral] & DwK [RVE] & QrQ [RVE] & Legion [RVE] vs. Terror [ODDAM] ~ 1361424.11%
>Pit< - - Starcia Zibal
Postnapisałem przecież, że miałem taką samą sytuacje co terror tylko na innej uni i tyle a Ty się Panie Dyson85 czepiasz słówek.
-
xXx [RVE] & bmw s1000rr hp4 [Spectral] & DwK [RVE] & QrQ [RVE] & Legion [RVE] vs. Terror [ODDAM] ~ 1361424.11%
>Pit< - - Starcia Zibal
Postjak to mówią na każdego kozaka znajdzie się lepszy kozak... Jak mnie walnął to sobie szybko statki postawiłem z powrotem. Zostało 600 recków i zacząłem wajchować to mi napisał ,że fajnie PLN wrzucam do gry a ja nawet nie wiedziałem o co mu się rozchodzi xD Potrzebowałem około 5k recków gdzie tyle nie miałem nawet xD Sam pchał cały czas. TURBO recki zrobił i zaczął każdemu złomy podkradać i tą samą rzeczą stał się taki silny. Jakby antymaterii nie było to spakowałbym go 10x tutaj w recki. No ale …
-
>Pit< - - Starcia Zibal
PostNa każdego przyjdzie czas. Miałem tą samą sytuacje na uni Adromeda z tym ,że nie z mojej winy lecz sojusznika któremu oddałem lejce na czas wyjazdu za granicę na wczasy. Też mi sporo statków zostało mimo wloty top 20 w ACS Przypuszczam ,że to już od niechcenia tak się stało. Jak to mówią, ile można latać na ręcznym. W końcu się nudzi ;D
-
ups dalej ja xD pierdziele to nie miałem czasu ostatnio się zajmować a tu flota szybka to jak widać można na 20 minut pójść trawnik kosić a flota za 10 minut już u agresora ląduje w recach. hahahahha boże tej floty z odbudowy taki procent można było zrobić ? hahha w szoku jestem xD Powodzenia życzę ! Ja już najwyraźniej się wypaliłem. Za długo gram i te nocki urwane dają po sobie ewidentne znaki... Jeszcze raz gratulacje