Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Frua [SNK] & Pan Nada [SNK] vs. Tyski [DPZ] & incognito [DPZ] ~ 2.58%
>Pit< - - Starcia Himalia
Posti bez anty idzie nastukać może wolniej ale też da radę. Anty jest dla napaleńców którzy są mocno niecierpliwi i wolą wyklikać w sekundę niż się użerać 2 tygodnie. Taka prawda. Wyklikał, walnął steka na patelnie i tyle w temacie. A nawiasem mówiąc antymateria nie da Ci celu, ani nie skróci czasu w jakim lecisz na cel. - Skill i tyle. Pozdrawiam.
-
Frua [SNK] & Pan Nada [SNK] vs. Tyski [DPZ] & incognito [DPZ] ~ 2.58%
>Pit< - - Starcia Himalia
PostGratulacje A myślałem ,że pierwszy tu STeka walne ;/ No nic to kiedy indziej heheh
-
Cytat od PSYCHO DAD: „Uciekałeś ale nie tak jak ryba życie i real też ważne nie nos w kompie. Przetapiaj na latajki . Pitowi odbudowy. ” Nie chciałbyś tego Ja na powerze to niczym terror na prochach Zresztą i tak już weny do gry mi brakło. Wolałbym troszkę ludziom krwi na nowej uni popsuć ps. Ryba to słaby zawodnik. Bo ja byłem od 2 miesięcy poza systemem(ja wróciłem z powrotem do gry po urlopie) póki mi telefon nie padł...
-
Cytat od szono28: „drobna strata:) Szo i graty abstynent DWK ” Przy Twojej ilości pkt. może tak W dodatku na takim etapie gry jak człowiek próbuje się od dna odbić aby co kolwiek w topce do przodu poszło na grających jak widziałem ostatnim razem 18 osób to troszkę spora strata bo to jak na mnie to 1/8 ilości moich punktów Kiedyś z parę miesięcy temu to bym to w 2-3 dni odbił z procentem i zaczął czyścić okolice a teraz ;D To tak jakby Jechać na pustym baku na tym etapie rozbitej uni ;/ ps. Nie w…
-
Szkoda to jedynie tego ,że tak to wyszło do dupy. Ognisko wódka itp. Pisałem tego Pana powyżej o zrobienie jednego fs'a na rano. Ale trudno nie miał jak to git. Dzwoniłem, pisałem po znajomych ale chyba tak samo jak ja poszli w tango. A efekt takich zabaw widać powyżej ^^^ Apropo power banków zawsze kiedy jest potrzebny to jest rozładowany a kiedy się go nie potrzebuje to jest naładowany ... No nic ja narazie stopa walę bo po prostu i tak po omacku grałem tyle co mogłem(udawałem ,że gram). No ni…