Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Meta + dex za kryśke
>Pit< - - Handel Zibal
PostTak jak w temacie mam 230kk mety i 70kk dexu za kryształ.
-
TOP 1 ACS Constable Celestial [MammaMia] & Dzidol [MammaMia] & CPPR [MammaMia] & Guderian [MammaMia] vs. SumoMiki [EXP] ~ 70.5%
>Pit< - - Starcia Himalia
Postgratulacje. Skończ po nocach siedzieć tak jak to tak jak i Ty nie skończysz w recach xD Nie raz widziałem do rana potrafiłeś siedzieć. Później fs około 7 i minutki leciały
-
350k dexu na sell
>Pit< - - Handel Himalia
PostTak jak w temacie. Nick w grze: Pit
-
Gratulacje ! Wszystko przez to ,że próbowałem na maxa farmić i złomować organizm jak widać nie daje rady więc zbastuje na ten moment z takim siedzeniem. Dobrze ,że piwa nie rozlałem bo zasnąłem na klawiaturze xD Flota już odbudowana. Więc lecimy z koksem dalej. Mam nadzieje ,że się zobaczymy tam w topce troszke wyżej niż teraz jestem ale wszystko do zrobienia. Pozdrawiam.
-
Hehe gratulacje Właśnie ktoś mi go z pod nosa ściągnął no ale kto szybszy ten lepszy ! Przed momentem dobitkę zrobiłem hehe Raport wojenny Kolonia [1:114:5] 21.05.2019 03:03:44 Od: dowódca floty Agresor (Pit): 0 Surowce: 92.312, Łup: 50% Pole zniszczeń (nowo powstałe): 117.600 Obrońca (ponurykosiarz): 280.000 Faktycznie naprawione: 34 Szansa na Księżyc: 3 % Pozdrawiam
-
Lord Viader [SNK] vs. Kielan xD [H-B] ~ 2.02% , Lord Viader [SNK] vs. Senator Pioneer ~ 4.76%, Lord Viader [SNK] vs. PaniczQ [UNI] ~ 2.31% , Lord Viader [SNK] vs. gripsu [uos] & Razor [uos] ~ 2.23% , Lord Viader [SNK] vs. idol [ZLY SEN] ~ 3.77%
Posta tam co to za jakaś śmieszna obrona ? Nie rozumiem tego wcale ;D Co za łeb trzeba mieć xD
-
Każdy na uni mówił "BMW to ostatnia faja i na lewo prawo traci latajki" Nawet kiedyś co nieco mu obskubałem tym złomstwem co miałem. Wleciał nawet nie przeskanował. Jakbym obrone zrobił to utopiłby piękną ilość panców No ale cóż. Jeśli on ma tyle lat co twierdzisz to pogratulowac mu dojrzałości. Bo zachowuje się jak dziecko. Teraz siedzę na urlopie gonie topke na tej Himalii, to może mnie w trąbkę pocałować za przeproszeniem I nie zapominajcie ! Na każdego kozaka kozak się znajdzie. Przyjdzie ta…
-
moonowka [W123] & Czarna_Lama [ZFP] vs. Engineer Aerglo [EXP] ~ 15.38%
PostGratulacje Angelika hehe Nie chwaliła się na discordzie niczym ;D Powiedz powiedz co tam się stało
-
Mystery [EXP] & Engineer Aerglo [EXP] vs. Guderian [MammaMia] ~ 30.06% antylama w akcji!
Posta co lepiej wcale ? hah powodzenia. wiadomo ,że jak ktoś umie to nie uda się ucieć opóźnić czy coś... Ale ostatnimi czasami opóźniłem kilka razy i się nie nadziałem więc wnioski ?
-
Jeszcze przy takiej flocie x6 nie opóźniać 3ba być głupcem... Gdzie wszędzie każdy blisko ma... Nawet na farmy jak się lata bez obrony to się opóźnia żeby na antyobrone się nie natknać wole utopic 2 sondy niż spłynąć rynną jak po świeżej ulewnej burzy Tak nawiasem mówiąc GRATULACJE i dla Ciebie jak i szybkiego infa od sąsiada. MUSIAŁ BYĆ SZYBKI ty zresztą też. Loty do 20 minutek z ręką na zegarku Casio Fajna uni Wszyscy szybko się odbudowują i STeki jeden za drugim Pozdrawiam !
-
Mystery [EXP] & Engineer Aerglo [EXP] vs. Guderian [MammaMia] ~ 30.06% antylama w akcji!
PostAntyobrone też trzeba umieć postawić aby ten z drugiej strony się nie zczaił... Czasami jak lecę to też opóźniam chociaż raz bądź dwa razy aby nie wpaść w sidła
-
Pan Nada [SNK] vs. Pit [BLDR] ~ 5.22% Pan Nada [SNK] vs. Kuba jestem milo mi ~ 3.33% Pan Nada [SNK] vs. Doktor [Eko] ~ 3.21% Pan Nada [SNK] vs. chesus_rzuw [GEN] ~ 1.86% Pan Nada [SNK] vs. Engineer Apollo ~ 2.6% Pan Nada [SNK] vs. Dzik [KOKS] ~ 1.44%
Postgratulacje ! Więcej już tak nie wpadnę ! Przemęczony byłem dwu tygodniowym maratonem. Nastawiłem budził na 2 godziny centralnie aby odebrać fs'a ale tak się nie stało... Spałem dalej. Człowiek nie robot Gratulacje ! Jeszcze raz . Fajna uni bo szybka! Ciężko się do niej przyzwyczaić... Smiechem żartem a to ja miałem tutaj ludzi pakować w śmieciarki xD No ale organizm na to nie pozwolił. Spokojnie jeszcze wrzuce tu nie jednego STeka Pozdrawiam !