Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 193.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Gierus: „Heh :), latasz już na idlaki ” Gierek tylko zysk się liczy nic więcej! Komu w droge temu czas proste Graty LuNek na prawdę ciśnij do końca jak masz chęci i czas. Ja zwątpiłem bo już miałem dosyć. Ty za to sobie urlopik wcisnąłeś i sobie odsapnąłeś. W sumie jest to jakiś sposób na to Lataj dalej życzę powodzenia i niech moc będzie z Toba !
-
ładnie ładnie życzę odbudowy bo sam mi dobrze życzyłeś ALe ja nie miałem odbudowy heh. No ale dobry jesteś. tylko chyba mało cierpliwy jesteś i za dużo tam heroizmu u CB. Jakbyś tak to wyeliminował to jesteś jak byk top 5 a może i lepiej Widziałem sam wiesz leciałeś ,na ziomka chciał żebym się podstawił i to zrobiłem ale dopilnowałeś i nie dałeś się Gratulacje skilla i wytrwałości bo nie powiem ,że nie wyczekasz do końca nie przysypiasz. DObry zawodnik oby takich więcej ! Powodzenia !
-
to do tej pory nikt nie ma z top 50 czy tam ile takiej floty co ja miałem ? smile.png Widzę grubo tu się [ciach] Gratulacje! Ale rozpędu życze bo takie statki po 2-3 tygodniach czasu nie robią na mnie żadnego wrażenia wink.png Wtydzilibyście wink.png LuNu co jak co ale Ty ? dawaj tam z te 200k ow to dopiero zrobi wrażenie wink.png edit: no w sumie może i dłużej co nie zmienia faktu ,że tu ma być [ciach] flotowy ;D Moderator Neferet:Wulgaryzmy
-
Kolejny straciłem rachubę liczenia tego Pozdro wszystkim ! A o to moje grzechy poniżej Dnia 06-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pit [D_B] ________________________________________________ Pancernik 6.153 _________________________________________ Obrońca Lipton ________________________________________________ Mały transporter 1.682 Lekki myśliwiec 1.028 Ciężki myśliwiec 562 Krążownik 3.791 Okręt wojenny 464 Recykler 2.303 Sonda szpiegowska 4.124 Bombowiec 6 Niszczyc…
-
Witam. Szybko w skrócie. Skany jak zwykle w obrębie moich koloni. Stała flota szybki teleport odpalone recki, flota w ruch i farming zapięty i co tu więcej pierniczyć Pozdrawiam soj, znajomych i Haracza za dotrzymywanie towarzystwa kiedy inni nie mogą ! Bo ktoś musi być w końcu tym przydupasem nie ? No to do konkretów ! Dnia 06-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pit [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 21.609 Pancernik 6.178 Sonda szp…
-
Witam. Standardowe skanowanie, takie coś sobie stało teleporcik poleciał, zapiąłem szybko recki, odpaliłem a zaraz flotę. Jak widać pozytywnie wyszło ! Zapraszam do ST Dnia 05-02-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pit [D_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 103.865 Okręt wojenny 17.630 Pancernik 5.795 Sonda szpiegowska 6 _________________________________________ Obrońca GulashPL [RxB] ________________________________________________ Mały …