Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 93.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie tam na rozgrzewkę Pozdro dla wszystkich Dnia 05-04-2020 09:47:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidass [G2 Army] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.081 Ciężki myśliwiec 1.108 Krążownik 768 Okręt wojenny 532 Pancernik 237 Reaper 99 Pathfinder 471 _________________________________________ Obrońca Gammorin [UoS] ________________________________________________ Mały transporter 946 Duży transporter 595 Lekki myśliwiec 1.302 Ciężki myśliwiec 3…
-
Znowu będzie ze ja padłem tylko że to jakaś podróbka Brwo dobry lot Pany dla poszkodowanego SzO i zmiany nicku na inny
-
Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & Piwek [Gumisie] & Adam [Gumisie] vs. Leonidas ~ 14728.47% + 663.16%
PostCytat od pawel1000: „cholera szkoda konta byłego sojusznika.. Pozdro Leoś ” Ale on to nie ja jakaś tania podróbka Ja mam się dalej dobrze...
-
Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & Piwek [Gumisie] & Adam [Gumisie] vs. Leonidas ~ 14728.47% + 663.16%
PostJak nie lubisz komentarzy to na cholerkę zapodajesz Rw na ogolnym forum ?? Prawda czasmi boli ale lepiej tak niż żyć w przekonaniu że jest siętakim dobrym... pozdro
-
Świąteczne oranie bunkra:D To już moje 3 St na tym graczu, ale widac nie chce się uczyć Pozdro dla smerfów i znajomych Dnia 25-12-2019 19:30:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidass [SMURFS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 29.756 Ciężki myśliwiec 3.589 Bombowiec 349 Niszczyciel 327 Okręt wojenny 2.397 Pancernik 2.527 Reaper 113 Krążownik 11.854 Mały transporter 7.179 _________________________________________ Obrońca Lilek94 [Shin] ____________…
-
To był trudny weekend dla mnie Zaczeło się od straty 1100 owiec i 160 panckow <kontra> Agresor nie dał tego na forum wiec pewnie nie chce sie chwalić a ja nie bede go wyręczał Sobota to dzień odbudowy floty i to dzięki pomocy jaka nadeszła z mojej wioski Wielkie dzięki Pany !!! No i niedziela... Ogólnie nuda jak zawsze,co jakiś czas tylko zaglądam co się dzieje. Pare skanów i do innych obowiązków, tylko że tym razem przefalowałem uklad obok i ku mojemu zdziwieniu wraca flota Reszta to juz formal…
-
Brawo ty Ja zaraz bede po lewej stronie