Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-57 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dzieki bogu styrta nie wstawiales tego rw i uniknąłem twojego podkladu muzycznego Pan wszechmogący jest jednak łaskawy ucho jakies takie lżejsze i wogóle doslownie miód w uszach a do agresora wstawiającego rw bo ja taki starszy wiekowo jestem co to znaczą te hieroglify ? %$*&" itd ? ja to nie rozumiem tej dzisiejszej młodziezy juz chyba wogóle... (%% nie umiem wykrecic to trza posta nabic jakąś przypierdolką) gratulacje panowie. za obronce trzymam kciuki oby tak dalej
-
sojusznik ktory w podaniu napisal "mam was wszystkich w d." zrobil furore dlatego zostal przyjety ale niewiedzialem ze zacznie wszystko od tylca ale jak to sie mowi pierwsze koty za ploty oby tak dalej sojuszniku ! gdybys spadl na 99 pozycje a nie na 100 to bym nawet tego nie zauwazyl. szo nie zycze bo strata zadna chociaz karuła szkoda tych trampków agresor zmiescil sie w progu parcia na szklo <zazdro>wiec gratuluje na przyslowiowe waciki wystarczy :))
-
Dzien dobry wczoraj mialem bardzo trudny wieczór ogladalem film interstellar a ze miekka zyc ze mnie to placzac przez 60 % filmu tak zmiękłem ze postanowilem wszystkim zezlomowanym w ostatnim tygodniu przez moja osobe odeslac sure za zlomy + dodac cos od siebie za straty moralne. Naszczescie to byla tylko chwila slabosci i po paru dluzszych chwilach pisze do soja niiieee 3a narobic gnoju jak na WIEPRZA przystalo na odmulenie. co do starcia- na pana Sili latalem juz kilka razy(zawsze wzorowe piln…
-
Dzien dobry to ze koniec gry zbliza sie wielkimi krokami postanowilem oficjalnie pojawic sie w tym dziale chociaz raz po wlasciwej stronie ,wiecie taka pamiątka starcie dedykuje wszystkim swinskim wieprzą bo gram tu dla nich. osobne dedki dla gumiora ! straty takie a nie inne bo mialo nie wejsc a tu jednak weszlo. obroncy SZO Dnia 17-05-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor PARANO [WwG] ________________________________________________ Pancernik 23.000 Sonda szpiegowska 3 …
-
kolejny sojusznik w reckach w odstepie 2 dni podajze, zazdroszcze chlopaki tez tak chce wylądowac jak najszybciej i juz sie nie moge doczekac tego walnięcia zbieracz szybkiej odbudowy kopalni czy co tam bedziesz odbudowywal ps 3a nazwe soja zmienic na MPB (menelepijusybezefesowcy) Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
Cytat od Grzybu92: „cieszy mnie bardzo czytanie waszych komentarzy po prostu żal wam dup... ściska i tyle jak przeglądam wasze st to nie komentuje że wali ustawka jak szlag. Wolę się powstrzymać coś jeszcze macie do powiedzenia? Śmiało lubię sobie poczytać jeszcze śmiesz mają komentować największe puszerki na tym uni i wyzywaja od pusherow, to jest najzabawniejsze ” nooo taki ładny tok myslenia nam zal dupy sciska ze oni sie pushują to teraz my sie przypushujemy i niech im zal dupy sciska boze w…
-
slaby ten rekord idlakowi SZO
-
Cytat od Grzybu92: „widelce próbują swoich sił na mnie i dręczą mnie skanami A ja się z nich śmieje Powodzonka w życiu osobistym Rujevit ” ooo [ciach] z górnej połki widze skoro skany to dreczenie... biggrin.png biggrin.png biggrin.png atakier rozdaj sure badz jak prawdziwy robin hood z mensy. obroncy powodzenia w realu fajnie masz thumbup.png thumbup.png Moderator Neferet:Obraza
-
panowie! za zuchwalą kradziez kilku srubek z pz w moim ukladzie mialem u was wszystkich miec przewalone a tu teraz takie buty.... i co ja mam o tym myslec ? obroncy jak juz pisalem dzieci nie powinny grac w ogame... teraz bedzie placz i pewnie wlasnej maddce sie oberwie bo zabrali zabawki . obroncy gratuluje podejscia do gry.