Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
Post[ciach] Zielu wracaj bo nie mam co z dexem robic Moderator Neferet:Offtop
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
PostGratuluje procent mega a zysk po prostu brak słów a juz w południe widziałem po statach ze ktoś Dzika trafił. Urlop załączony ale SZO zycze a agresorom no cóż nie zwalniajcie tępa
-
Gratuluje rozwaliliście Top 1 kilka zabawek ale to tylko nie wielka część SZO juz pewnie było więc nie życze [ciach] Moderator Neferet:offtop
-
No gratki z samego dofarmu juz na plus jesteście złom mam nadzieje też zabezpieczony pozazdrościc ST z takim zyskiem przetapiać na recki ;p obrońcy Pakiecik SZo mam nadzieje bedzie
-
Połowa uni,jedzie na anty topka to po kilkaset zł wpakowała zeby być tu gdzie są pobudowali sie za anty rozwineli w zastraszającym tempie w prównaniu do reszty graczy ale zaden sie nie przyzna ile wpakowa w konto ale jak juz padnie ta flota za ANTY bo obrońca też zainwestował zeby w czarnej dupie nie zostać to lamenty ze nie ma sie czym chwalic ze dno itp a może wystarczy w lustro spojrzeć...
-
gratuluje gratuluje coś chłopaki z Korony złą passe mają SZO zyczę mam nadzieje ze będzie a agresorom odzyskania złomu
-
Cytat od Elmo i Kruk: „Szkoda na to patrzeć jak sojusznik w reckach jeszcze przy takim % ale zdarza się gratuluje wlotu. ” no juz nie sojusznik odszedł lub wyleciał z Korony ??? Gratuluje steka Już drugi konkretny % dzisiaj a dzień się c jeszcze nie skończył pozdro
-
gratuluje starcia jak tu ktoś napisał długo stała flota więc miejmy nadzieję że u obrońcy wszystko OK a heheszkom szybkiego i czekamy na następny pozdro
-
A ja dzisiaj w nocy zaobserwowałem spadki w statach i się zastanawiałem co i jak ☺ na szczęście jestem bezstronny w tym konflikcie więc życzę SZO agresorom bo juz wiemy ze bedzie no i gratutuje obrońcom udało się złom jest czego chciec więcej P.S Ludzie nie zabijajcie sie o durne cyferki
-
Cytat od abecaduo: „Cytat od Stateside: „graty ładny zysk odrabiacie straty w takim tempie długo wam to nie zajmie ciekawi mnie jak to jest ze po ostatniej wtopie normalne ze spadliście itp natomiast Usagi jakoś dużo podskoczył czy konto dostał od kogoś a to po złomie poszło na monówke...??? ” ja wtopiłem tylko 2 sondy, bo jestem lamusem i nie umiem teleportowac floty, wiec fakt, ze odbudowalem sie jeszcze zanim doszlo do wtopy patrzcie czasem ludki w raport ” zwracam honor
-
graty ładny zysk odrabiacie straty w takim tempie długo wam to nie zajmie ciekawi mnie jak to jest ze po ostatniej wtopie normalne ze spadliście itp natomiast Usagi jakoś dużo podskoczył czy konto dostał od kogoś a to po złomie poszło na monówke...???
-
no dostało się troche chłopakom z Korony złom jeszcze nie zebrany więc jak im się uda to SZO życze a obrońcom gratuluje ładnie zorganizowanej akcji