Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 419.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tosiak [B-S] vs. ghostm23 [J4F] ~ 8108,01% oraz Tosiak [B-S] vs. Raffal ~ 1058.02%
Tosiak - - Starcia Quaoar
PostTakie tam na pustkowiu trafione Sojusznikom i znajomym Tosiak [B-S] vs. ghostm23 [J4F] ~ 8108,01% Dnia 04-05-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 22.318 Niszczyciel 4.637 Pancernik 147.637 Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 2.699.051 Krążownik 460.226 _________________________________________ Obrońca ghostm23 [J4F] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Duży transport…
-
To teraz dedykacja dla Adama ale to tylko moje 2 ST tego dnia nie to co Ty wczoraj na Q z konieczności musiałem się przerzucić na wasat bo na Q wszytko wybiłeś Pozdrawiam sojuszników i wszystkich znajomych Do rzeczy Dnia 05-05-2018 23:19:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 6.666 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca cichy ________________________________________________ Duży t…
-
Witam! To mój taki odwecik za podkradanie paliwa w układzie dziś skończyło się pstryczkiem w nos Pozdrawiam sojusz MAFIA i B-S z uni Q oraz całą ekipę gadulcową a starcie dedykuję Złej Kobiecie Asiu może nie długo wtopię to się ucieszysz Do rzeczy Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor all ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Krążownik 13.000 _________________________________________ Obrońca Tosiak [MAFIA] ____________________…
-
No nie... moja farma, jak mogłeś? trochę zajęty byłem i proszę, pięknie to wykorzystałeś jakbym był dziś przy kompie to pewnie było by to moje ST ale i tak ostatnio sfarmiłem go na ponad 600kk zysku niestety bez % więc nie ma co narzekać Mimo wszytko gratki wlotu bo ładnie wyszło przetapiaj na kolonizatory Obrońcy
-
Witam po krótkiej przerwie Zdjąłem urlop i puściłem skany na swoich ulubieńców. Szalona jak zwykle nie zawodzi i flotka stała na moonie bez minut. Obrońca zalogował dosłownie chwilę po wlocie i udało się dofarmić 1 falą farmingową. Coś tam skubnął złomu ale większość została u mnie Pozdrawiam sojuszników i wszystkich znajomych! Dnia 28-04-2018 11:02:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 6.666 Sonda szpiegowska…
-
obibok [WarriorS] & asherl [WarriorS] & Therion [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & koval [WarriorS] vs. lvp ~ 304113.89%
Tosiak - - Starcia Wasat
PostGratulacje Panowie! Procent kosmos i to jeszcze z super zyskiem aż miło patrzeć na takie ST Latajcie dalej a obrońcy życzę i mniej wiary w bunkry