Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 419.
-
Takie tam na bezrybiu Pozdrawiam sojuszników i wszystkich znajomych Dnia 03-09-2018 09:47:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [B-S] ________________________________________________ Krążownik 11.111 Okręt wojenny 6.666 Lekki myśliwiec 2.222.222 Ciężki myśliwiec 9 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca maxmariol ________________________________________________ Mały transporter 7.655 Duży transporter 1.532 Lekki myśliwiec 520 Krążownik 5 Statek k…
-
Witam, Podziękowania dla Gladiatora za cynk wyszło lepiej niż się spodziewałem pozdrawiam całą ekipę gadulcową, sojuszników oraz wszystkich znajomych Do rzeczy: Dnia 02-09-2018 22:54:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [B-S] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 9 Niszczyciel 4.615 Lekki myśliwiec 5.492.773 Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca Joker [DSA] ________________________________________________ Mały transpor…
-
Trzeba było wreszcie ruszyć tyłek i strzelić coś na Q bo surka do przetopu powoli zaczyna się kończyć Stało i nie stoi - zwykły BFS Pozdrowienia dla sojuszników i wszystkich znajomych a w szczególności dla Sorro za to jego narzekanie do rzeczy: Dnia 14-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [B-S] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Hera221 [USB] _______________________________________…
-
Cytat od eprom: „To musi być wątpliwa przyjemność ,chyba że to własne konto ,bo i tak ćwierkają wróbelki ” Eprom rozbawił mnie twój komentarz xsmile.gif to nie jest moje konto z drugiej strony wiem, że to może i tak wygląda biggrin.png no ale jak ktoś jest lamką i zostawia konto siedząc przy kompie na ponad 40 min to już nie moja wina lepiej jak surka trafi w dobre ręce meansmile.gif
-
Seth [KAC] vs. Przykry ~ 510.02% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 1028.59% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 985.98% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 1055.29% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 2065.18% & Seth [KAC] vs. Przykry ~ 494.9% & Seth [KAC] vs. NoDark ~ 623.39%
Tosiak - - Starcia Draco
PostNo całkiem ładne farmingi i zysk też się zgadza jak na farming super ale teraz czas na jakąś grubą rybę dzięki za pozdrowienia i czekam na naSTępne obrońcom
-
Tym razem wbiłem się w między odświeżanie który to już raz? nie wiem ale jak zawsze życzę Z dedykacją dla sojuszników i wszystkich znajomych Do rzeczy: Dnia 06-08-2018 12:26:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 26.666 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca szalona ________________________________________________ Mały transporter 17.144 Duży transporter 12.197 Lekki myśliwiec 3.4…