Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 419.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Schan [WarriorS] & ramadek4 [WarriorS] & EL Sabah Nur vs. marcin79 [HYPER] 13897.61%
Tosiak - - Starcia Wasat
PostPięknie wyszło Panowie, gratulacje % i zysku Dzięki za pozdrowienia Ramad Czy to jest ta akcja o której wspominałeś w zeszłym tygodniu? Szkoda, że musiałem urlop załączyć bo pewnie bym się przyłączył do tego lotu
-
Dnia 30-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca kruszynka [SaS] ________________________________________________ Duży transporter 11.650 Wyrzutnia rakiet 7.104 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 4.444 ( -0 ) __________…
-
Wreszcie udało mi się wstrzelić, obrońca zalogował się kilka minut po wlocie. Pozdrowienia dla wszystkich znajomych i całego sojuszu MAFIA! Obrońcy życzę SzO! Musze przyznać, że dobrze się pilnował bo już kilka razy przepaliłem na niego dex. Dnia 29-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca michanie1 ____________________________________________…
-
Postanowiłem że też coś tu wrzucę żeby odświeżyć temat Raport ze zbiórki gdzieś mi wcieło ale złom został u mnie On 26-09-2016 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Battlecruiser 3.333 _________________________________________ Defender szalona [WarriorS] ________________________________________________ Large Cargo 7.220 Recycler 2.942 _________________________________________ After the battle ... Attacker Tosiak [MA…
-
Szkoda, że nie było tam jeszcze DT wypchanych surką, no ale i tak jest dobrze bo farming udało mi się zrobić na kim innym Co do lotu to zwykły BFS Mogło być lepiej jakbym więcej pancka wysłał ale niestety miałem problem z paliwem na tej koloni i na zbiórkę złomu ledwo mi wystarczyło... Pozdrowienia dla Ramadka, Resta, Dekiego, Terminatora, Szturmana, Zoonka oraz całego sojuszu MAFIA i wszystkich znajomych Dnia 26-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ___…
-
Lot z serii stało i nie stoi przed wlotem zapaliły się aktywki na planecie i księżyciu - widocznie ktoś skanował Pozdrowienia dla całego sojuszu MAFIA oraz wszystkich znajomych! Dnia 24-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca Verdinho ________________________________________________ Duży transporter 17.500 Lekki myśliwiec 3.000 Ciężki myśliwi…
-
ramadek4 [WarriorS] vs. omega [W P M] 1621.01%, ramadek4 [WarriorS] vs. zzz [knury] 3838.27%
Tosiak - - Starcia Wasat
PostRamad i znowu ty farcisz ostatnio na maksa obrońcą tradycyjnie
-
ramadek4 [WarriorS] vs. CHomik 1549.25%, ramadek4 [WarriorS] vs. Tirael 820.2%, ramadek4 [WarriorS] vs. jarkus13 [TEREFERE] 976.68%
Tosiak - - Starcia Wasat
PostLecisz lecisz i nie przestajesz widzę forma jest Tak trzymaj i top na nowe latajki