Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 419.
-
StySia [BP corp] vs. Paczos [THC] ~ 1382% & StySia [BP corp] vs. ANDREWVLAD ~ 1355.73%
Tosiak - - Starcia Wasat
PostNo nareszcie się ruszylaś i to jak zwykle w swoim stylu miło Cię tu widzieć spowrotem oraj, niszcz i wpadaj częściej tylko z większymi ST gratuluje i proszę o więcej
-
No to mamy 1:1 Stark ładnie pogratulował więc życzę SzO! Rośnij duży to będzie z Ciebie więcej złomu Jak zwykle pozdrawiam sojuszników i wszystkich znajomych Do rzeczy: Dnia 01-10-2018 11:30:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor stark87 [N-A] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca Tosiak [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 540.431 Duży transporter 65.000 Lekki myśliwiec 5.…
-
Top-3 solo + Top-5 ACS: Zuy sen [B-S] vs asterix [N-A] - 103.795%, Zuy sen [B-S] & Tosiak [B-S] vs asterix [N-A] - 80.071%
Tosiak - - Starcia Quaoar
PostNo lameriada ale całe szczęście udało się to jakoś poskładać i suma sumarum wyszło całkiem nieźle gratki jeszcze raz i ciśniemy dalej Asterixowi za postawę. Czekamy na UF bo widzę, że konkurencja zapowiada się ciekawie
-
Taki tam fariming wszedł ale, że na opozycji to stwierdziłem, że wrzucę na forum Pozdrawiam jak zwykle sojuszników i wszystkich znajomych Do rzeczy: Dnia 30-09-2018 19:13:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [B-S] ________________________________________________ Krążownik 33.333 Okręt wojenny 11.111 Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca hubii [SITH] ________________________________________________ Duży transporter 9.214 Recykler 840 Gwiazda Śmier…
-
Siemanko! To znowu ja Trafione w między odświeżaniu, obrońca po fakcie próbował coś wachlować ale mało mu się udało Pozdrawiam jak zwykle sojuszników i wszystkich znajomych a w szczególności: Zgredka, Sorro, Gladiego, Nighta, Złą, Szturmana, FZ-ta, Theirona, Kovala, Ramadka, Termiego, Zolę, Stysię i wszystkich tych których nie wymieniłem Do rzeczy: Dnia 29-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 66…
-
Witam! To znowu ja lot z serii stało i nie stoi Z dedykacją dla Asi i jej maleństwa, żeby się zdrowo chowało i żebyś szybko doszła do siebie Pozdrawiam sojusz MAFIA i B-S, wszystkich znajomych oraz ekipę gadulcową Do rzeczy: Dnia 27-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca osiolek ________________________________________________ Mały transport…
-
Lot na przewietrzenie krążków Pozdrawiam sojuszników i wszystkich znajomych Dnia 27-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Krążownik 415.729 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca marta96 ________________________________________________ Duży transporter 3.320 Lekki myśliwiec 7.300 Sonda szpiegowska 49.000 Satelita słoneczny 782 Wyrzutnia rakiet 1.950.000 Lekkie działo laserowe…
-
Witam! Pozdrowienia dla sojuszników i wszystkich znajomych a przede wszystkim ekipy gadulcowej Opis akcji - wyklikany PZ. P.S. Lordzik spociłeś się? tylko nie popuszczaj moczu Do rzeczy: Dnia 25-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [B-S] ________________________________________________ Duży transporter 1 Pancernik 100.000 Mały transporter 200.000 Lekki myśliwiec 1.111.111 _________________________________________ Obrońca menel [TEREFERE] _______________________…
-
Cytat od Gladiator81: „Miał Ci wilk stateczków kilka i dość głośno ujadał jak przypadło na wilka i ujadał i szczekał i trafił na Tosiaka i niema już wilk statków od historia taka. Brawo Mati Top i ubijaj stateczki innych dalej. ” Gladi ja nie wiedziałem, że z Ciebie taki poeta pięknie Ci to wyszło dzięki!
-
Witam! Dziś udało się odwiedzić mojego starego znajomego szczekacza lot na aktach ale minutki się zgodziły, ładnie opóźniłem i weszło jak trzeba Serdecznie pozdrawiam sojuszników oraz wszystkich znajomych a w szczególności, Obiego, Szturmana, Zolę, Złą, Sorro, Knopersa, Gladiego, Ramadka, Theirona oraz wszystkich tych których nie wymieniłem Poniżej muzyczka która idealnie wpisała się do mojego stanu z ubiegłego tygodnia youtube.com/watch?v=0J5U3r8bBA0 Do rzeczy: Dnia 25-09-2018 --:--:-- następuj…
-
Który to już raz? Nie pamiętam Sojusznikom i wszystkim znajomym Szalonej jak zwykle do rzeczy Dnia 24-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca szalona ________________________________________________ Mały transporter 11.747 Duży transporter 8.381 Lekki myśliwiec 1.434 Krążownik 1.316 Recykler 3.699 Gwiazda Śmierci 13 __________________________…
-
Mało czasu na grę ale coś tam udało się trafić Pozdrawiam sojuszników i wszystkich znajomych a w szczególności Zolę Do rzeczy Dnia 16-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca Wielokrotno ________________________________________________ Duży transporter 50.000 Recykler 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Tosiak [MAF…