Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 419.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ramadek4 [WarriorS] vs. omega [W P M] 2015.53% & ramadek4 [WarriorS] vs. jarkus13 [TEREFERE ]1247.04%
Tosiak - - Starcia Wasat
PostGraty Stary widzę, że Ty też nie próżnujesz zysk miodzio, przetapiaj i lataj jak najwięcej Obrońcą P.S. Dzięki za pozdro
-
Witam po dobrej stronie Po ostatnim moim lamerskim zagraniu jak zapomniałem wysłać fs-a transportówki, którym zaopiekował się mój stary kolega z sojuszu jeszcze za czasów RIOT - pozdrawiam Deki udało się odrobić straty Serdeczne podziękowania dla Megido za wspólny lot i pomoc w zbiórce złomu - dzięki Tobie udało się wykręcić taki zysk Pozdrowienia lecą dla całego sojuszu MAFIA z Wastu i Quaoar oraz do Ramadka ( przepraszam za sojuszniczkę ), Szturmana, Zoonka, Jaxa, Zielonego,Terminatora i wszys…
-
Dnia 16-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 6.666 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Civil [Husaria] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 919 Lekki myśliwiec 763 Krążownik 2.288 Okręt wojenny 945 Recykler 170 Sonda szpiegowska 87 Bombowiec 460 Niszczyciel 88 Pancernik 198 ________________________________________…
-
Szybka akcja - 5min skanowania lot i bum Zoonk z dedykacją dla Ciebie żebyś jakiś dobry zysk wykręcił przy następnym STeku Dnia 05-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Mati14 [NUGE] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Krążownik 200 Okręt wojenny 200 Sonda szpiegowska 3.000 Bombowiec 150 Niszczyciel 150 G…
-
Takie tam po KSW Dnia 04-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca Mariahi ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 13.000 Lekki myśliwiec 10.000 Recykler 1 Sonda szpiegowska 28 Gwiazda Śmierci 4 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Tosiak [MAFIA] _____________________________…
-
Niestety dofarmy nie weszły bo obrońca w porę zorientował co się dzieje Dnia 01-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 4.444 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Verdinho ________________________________________________ Duży transporter 10.472 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 306 Krążownik 181 Okręt wojenny 169 Recykler 10 Sonda szpiegowska 9 Bombowiec 600 Gwiazd…
-
ramadek4 [WarriorS] vs. Andrew24 1071.17% , ramadek4 [WarriorS] vs. krzys7330 1865.5%
Tosiak - - Starcia Wasat
PostGratulacje wlotów Radziu! Tak trzymaj bo dobrze Ci to wychodzi Dzięki za pozdrowienia Przetapiaj na nowe latawce i lataj dalej! Obrońcą tradycyjnie
-
Chyba wbiłem się w odświeżanie Dnia 26-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca alf1971 [J-23] ________________________________________________ Mały transporter 11.570 Duży transporter 1.320 Lekki myśliwiec 3.000 Okręt wojenny 60 Recykler 340 Sonda szpiegowska 1.426 Bombowiec 20 Niszczyciel 210 Pancernik 80 Wyrzutnia rakiet 712 Lekkie działo la…
-
Witam wszystkich po krótkiej przerwie Dziś zdjąłem urlop i postanowiłem coś poskanować. Po kilkunastu minutach skanowania moim oczom ukazała się flota Wielokrotno krótko myśląc posłałem pancki i dofarmy. Lot spokojny bez żadnych aktywności. Moje eko miało ostatnio przerwę z powodu urlopu ale jak widać udało mi się nadrobić stracony czas Pozdrawiam serdecznie cały sojusz MAFIA oraz wszystkich znajomych! :beer: Do rzeczy. Dnia 26-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tos…