Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 419.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od DeKi: „Graty starcia, szkoda ze zysk taki maly ” Faktycznie zysk mógłby być dużo większy ale niestety DT nie były tak wypchane surką jak zwykle. Możliwe, że też przez to obrońca stracił na chwilę czujność. Zysku trochę mam więc nie ma co narzekać Dzięki za graty!

• Witam ponownie! Przedstawiam mojego rodzynka na którego polowałem już od dłuższego czasu Kosaz woził duuuużo surki, którą widziałam często w 3g. Raz nawet skusiłem się ściągnąć mu moona w 3g bo często widziałem go na tym moonie - kulka spadła ale niestety się przeliczyłem... Przez weekend byłem na urlopie i może dlatego Kosaz przeniósł flotę do 1g ( gdzie ma mnie w układzie ) Miał też dużo mniej surowców niż zwykle ale i tak nie mogę narzekać IDEALNIE udało mi się wbić między odświeżanie Obrońca…

• Szału może nie ma ale próg % przekroczony to się pochwalę Lot bez sensacji, zwykły BFS. Pozdrawiam MAFIE i wszystkich znajomych Dnia 03-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Paczos [THC] ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 4.630 Lekki myśliwiec 12.473 Ciężki myśliwiec 2.544 Krążownik 1.300 O…

• Graty Panowie pięknego wlotu! Zysk i % przedni Szacun za coś bardziej finezyjnego niż zwykły BFS! Przetapiajcie na nowe latawce! obrońcy bo mało nas już na tym uni...

• No Komandorze GRATULACJE! Moje zyski przy twoich są marne Też na niego polowałem ale akurat dziś miałeś fart bo niestety byłem zajęty i nie miałem czasu na skany... pewnie Haviko znalazł by się w moich reckach poganiaj chińczyków w stoczniach bo do końca roku nie przerobią tych twoich ostatnich zysków. Hmmm chyba też muszę dobudować MT Obrońcy

• Witam! Dziś nic nie zapowiadało, że uda się zrobić taki zysk Chęci do skanowania jakoś nie było i obowiązków w pracy nie brakowało. Nagle odezwał się Cayin z pytaniem czy mam flotę do dyspozycji bo on akurat nie ma tam paliwa a wyskanował zipa z ponad 1kkk dexu na moonie bez zastanowienia szybki telep i lot. Cayin posłał też swoje dofarmy bo mi niestety zabrakło MT Dzięki za cynk i wspólny lot Pozdrawiam cały sojusz MAFIA i wszystkich znajomych! Dnia 26-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkał…

• Gratulacje Paweł kolejnego udanego STarcia jak tak dalej pójdzie to szybko się odbudujesz Tak trzymaj! Obrońcy tradycyjnie

• Ja to nie wiem ja Komandor to robi? Chyba to zasługa tego chaszu xD Masz nosa do znajdowania tych celi ciśnij tak dalej! Obrońcy tradycyjnie

• No cóż przykro, że na sojuszniczce to ST ale graty się należą, w końcu na tym polega ta gra. Powodzenia w przygotowaniach do ślubu oraz szczęśliwego rozwiązania Przetapiaj na nowe latawce i nie lataj mi już więcej po sojusznikach łobucie Esi życzę SzO!

• Witam ponownie Dziś udało mi się pobić swój rekord % :)) poniżej przedstawiam efekty Wystartowałem jak tylko zgasły wszystkie aktywki. Lot spokojny, obrońca zalogował się chwilę przed ostatnią zbiórką. Starcie dedykuję całemu sojuszowi MAFIA w ten urlopowy czas :beer: Dodatkowo chciałbym pozdrowić Ramada, który się pewnie gdzieś zakopał oraz wszystkich znajomych Dnia 21-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] _______________________________________________…

• Łooo kurna no to teraz Komandor niezły zysk wykręcił przetapiaj na nowe latawce bo masz co obrońcy tradycyjnie

• Dawno mnie tu nie było ale ostatnio jakoś lepsze zyski niż procenty się trafiały może zysk nie powala ale nareszcie przekroczony próg % to się pochwalę Całemu sojuszowi MAFIA i wszystkim znajomym Do rzeczy: Dnia 15-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca ChoryPsychicznie [LEG-XX] ________________…

• Tosiak [MAFIA] vs. ANDREWVLAD - 362,41% Dnia 12-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 200.000 Ciężki myśliwiec 2.064 Krążownik 16.796 Okręt wojenny 1 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca ANDREWVLAD ________________________________________________ Duży transporter 8.688 Wyrzutnia rakiet 46.126 Lekkie działo laserowe 9.084 Ciężkie działo la…

• No to Komandor ładny zysk wykręcił tylko pozazdrościć gratulację się należą i oby więcej takich ST-eków w Twoim wykonaniu Obrońcy tradycyjne

• Graty Szturman ładnie Ci to wyszło i zysk też super Cieszę się, że byłem inspiratorem tego ST-eka lecimy dalej! Obrońcy

• Tosiak [MAFIA] vs. lux0r [SaS] - 661,26% Dnia 09-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 12.222 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca lux0r [SaS] ________________________________________________ Mały transporter 9 Duży transporter 15.544 Lekki myśliwiec 4.669 Ciężki myśliwiec 5 Recykler 125 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agre…

• 04.07.2017 11:29:13 Tosiak [OSTRYGI] vs. michanie1 - 294,82% Dnia 04-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca michanie1 ________________________________________________ Mały transporter 1.367 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 898 Okręt wojenny 519 Recykler 300 Satelita słoneczny 421 Niszczyciel 64 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 389 Wyrzutnia r…

• 03.07.2017 09:30:54 Tosiak [OSTRYGI] - 282,36% Dnia 03-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca alf1971 [J-23] ________________________________________________ Mały transporter 9.908 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 2.608 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 18 Okręt wojenny 20 Recykler 275 Sonda szpiegowska 330 Bombowiec 20 Niszczyciel 60 Pancern…

• 26-06-2017 22:33:31 Tosiak [Ostrygi] vs. karol3 - 51,05% Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca karol3 ________________________________________________ Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 100 Recykler 5 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 78 Pancernik 80 Wyrzutnia rakiet 1.705 Lekkie działo laserowe 417 Ciężkie działo laserowe …

• 23-06-2017 08:59:27 Tosiak [Ostrygi] vs. szalona [WarriorS] - 211,64% Dnia 23-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca szalona [WarriorS] ________________________________________________ Recykler 1.566 Niszczyciel 391 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ …