Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 419.

• Witam! Wczoraj późno wróciłem z pracy, zjadłem coś poskanowałem ale nic nie znalazłem i już miałem robić fs-y gdy odezwał się do mnie znajomy i dał cynk, że omega stoi zrobiłem już na nim moje PB więc postanowiłem przeskanować i poczekać na minuty. Gdy minutki się pojawiły ruszyłem z myślą, że znowu się nie wyśpię bo idę dziś do pracy Lot był długi ale spokojny. Miałem trochę problemów z dexem na recki ale udało się go jakoś rozwiązać. Pozdrawiam całą MAFIĘ a w szczególności Szturmana, Zoonka,Fz…

• No i to mi się podoba fajnie, że udało Ci się wykręcić taki mega zysk mam nadzieję, że to zmotywuje Cię do działania i nie będziesz już zamulał o jakimś końcu z OG serio graty starcia bo myślę, że bardzo Ci się przyda. Przynajmniej teraz masz za co latać Dzięki za pozdro i lecimy dalej! Obrońcy

• Gratulacje Stysiu i obym częściej Cię tu widział statki przewietrzone, zysk też jest więc jest ok jednak życzę Ci więcej i większych dzięki za pozdrowienia!

• Gratulacje stary! Piękny zysk tak trzymaj i przetapiaj na nowe latawce bo masz co dzięki za pozdrowienia

• Witam ponownie! Dziś udało się zrobić troszkę lepszy zysk Szturman, chciałeś większych to masz! Wyskanowane na minutach, ale ktoś inny również zainteresował się kristoferem... lot był bardzo długi bo leciałem z innej gali. Na koniec minuty się zgodziły i oto efekty Pozdrawiam cały sojusz MAFIA oraz Ramadka, Szturmana ( szefuniu może teraz ty coś trafisz? ), Cayina, Terminatora, Stysie, BBC i wszystkich znajomych których nie wymieniłem Dnia 21-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w wal…

• To jeszcze coś dorzucę obrońca na moje szczęście całkowicie zapomniał o DT, uwielbiam takie czyścioszki Sojusznikom i znajomym Dnia 19-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca akokatthe [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 31.800 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 _________________________________________ …

• Taki tam farming na jednym z moich ulubieńców Pozdrowienia dla MAFI i wszystkich znajomych Dnia 19-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca szalona [WarriorS] ________________________________________________ Mały transporter 2.395 Lekki myśliwiec 2.593 Krążownik 1.000 Recykler 481 Gwiazda Śmierci 25 _________________________________________ Po…

• Graty Szturman! Miło widzieć, że się ruszyłeś tak trzymaj obrońcy tradycyjnie

• He he he Hektor to nie jest mój prywatny temat ;p ale dzięki trzymam kciuki żebyś wstawiał tu jak najwięcej starć a jeszcze lepiej żebyś zrobił jakiegoś porządnego STeka

• Tosiak [MAFIA] vs. Jonasz [TEREFERE] - 322,20% Dnia 12-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca Jonasz [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 2.377 Duży transporter 7.002 Lekki myśliwiec 308 Ciężki myśliwiec 41 Recykler 5 Sonda szpiegowska 1.387 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ P…

• Cytat od makina: „a mi sasiad uciekl ostatnio 2 razy przed dolotem i juz myslalem mu moon-a sciagac a tu prosze Tosiek z ranna spakowal sasiad ” Tym razem to ja byłem szybszy Komandorz Makina ale jak widać losy sąsiada były już przesądzone bo jak nie ja to Ty byś zdjął mu tą flotę... nawet mu o tym pisałem, że to kwestia czasu tylko jakoś nie chciał uwierzyć

• Taki to ma farta nie było go nie było, zdjął urlop i buuuum STeka ponad 4,5k% i 800kk surki no Ramad masz nosa, trzeba to przyznać tylko ja się tak zastanawiam kiedy Ty tą surke przetopisz bo jeszcze chyba masz trochę zaległej w magazynach z poprzednich starć? Nie mnie jednak bardzo cieszy mnie to starcie i dobrze, że zyski trafią w dobre ręce przetapiaj na nowe latawce i lecimy dalej! Dzięki za pozdrowienia obrońcy tradycyjne

• Witam ponownie Dziś postanowiłem odwiedzić mojego ulubieńca z samego rana nie ukrywam, że trochę szkoda było mi złomować tego obrońcę ale niestety nie dopilnował floty więc musiało się to tak skończyć... Pozdrowienia dla sojuszu i wszystkich znajomych! Dnia 10-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca michanie1 [LEG-XX] ________________________…

• Sąsiad Hektor ostatnio zrobił STeka i zmotywował mnie do działania - dzięki Hektor i pozdro ( wiesz za co ) Starcie zrobione w biegu i przy strasznym chaosie domowym ale jakoś się udało nie zawsze uda się trafić TOPowego gracza Wyskanowane na aktywności, szybki telep, liczenie i lot. W międzyczasie pojawiła się aktywność na innym księżycu. Skanuję a tam dwa razy tyle surki i floty niestety musiałem czekać aż teleporter wystygnie... wystartowałem ale zabrakło 5 min do wlotu całe szczęście pierwsz…

• Gratulacje sąsiedzie zysku masz to przetapiaj na nowe latawce! obrońcy tradycyjnie

• Cytat od makina: „Tez na to lecialem ostatnio lecz sasiad sie zalogowal jak widac dlugo nie upilnowal stateczkow ” Termi dzięki! To kiedy ta impreza kolego?

• Aj Ty nie dobry złoczyńco tak mi popsuć Zoonka? szkoda bo starcie na sojuszniku ale gratki się należą, procent piękny i zysku też masz sporo, przetapiaj na nowe latawce i mam nadzieję, że nie uda Ci się już wykorzystać ich więcej na żadnym z sojuszników nie mniej jeszcze raz graty starcia! Pozdrawiam!

• He he he skąd ja wiedziałem, że też coś zaraz tu wrzucisz? Gratulacje starcia przetapiaj na nowe latawce i lecimy dalej! Obrońcy tradycyjnie

• Dziś po ciężkim tygodniu w pracy i po powrocie do domu z fuchy na dodatkowej robocie postanowiłem coś poskanować Oczywiście % były już na pokładzie ( 3 piwka ) to milej przemierzało się galaktykę - tu specjalne pozdrowienia dla Terminatora Po przeglądzie galaktyk moim oczą ukazało się kilka flot ale wszystkie na aktywnościach... po jakiejś godzinie postanowiłem sprawdzić co u wilka bo pojawiły się minuty Szybkie liczenie i lot. W międzyczasie pojawiła się aktywność na inny moonie. Szybki skan i …

• Gratulacje Stysiu! zysk jest, ST-ek zrobiony to wszystko się zgadza obym częściej Cię tu widział przetapiaj na nowe latawce i lecimy dalej! Pozdrawiam!