Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.
-
No Zdziwisz się ale tak leciało na misje NISZCZ i moonik padł
-
Witam Zgromadzonych Jak to dzisiaj wyszło nie wiem sam @Elmo i Kruk ma ostatnio farta i unika jakoś GS-ow i wszystkie padają Lecz tej nocy Pewny Gracz Którego nie zobaczył zrobił mu ucztę z Moona .. Trochę ładnych slow oczywiście w Agresora na discordzie i Pytanie czy Kontrujemy no to wyliczanka i dokładny czas był i się udało ... Trochę Cyrku Z Reckami Ale Obrońca był z Kultura i nie wiosłował zbyt Chętnie Za co SZACUNEK Zapraszamy Kolejnych Rycerzy Na Ravena Moony Pozdrawiam Cala KORONE ' aKor…
-
Panowie piękna akcja dla was zysk ogromny kolejne pancerniki w produkcji zapewne trzymam kciuki na kolejne soczyste steki który każdy może pozazdrościć Obrońcy czego tu można życzyć szybkiej Odbudowy jedynie
-
Gratulacje Panowie Wlotu Akcji NiePrzespanej Nocy hehe . Leniwy będę bo lubię hehe .. Czekamy na Kolejne steki może osobno jakieś Szkoda złomu ale wiecie kto bo nie ja Usagi Lama Kicki Bez komentarza
-
Dzisiaj z w nocy sobie szukałem czegoś małego dużego ale nic się nie trafiało wiec a tu taki okaz . Taki mały bunkier dla fanów defensyw z flota Obrońca sadził ze taki bunkierek go obroni mylił się .. Trochę Strat ale Jest + Przetop poszedł już Pozdrawiam cale Buddy Korone / aKorone / LSP Raven Czekam na steka Usagi Lama OjciecChrzestny Nie Kozakuj mi tutaj Wiciu nie pij po nocach bo podsyłanie surki sondami po pijaku nie wypada A NAJBARDZIEJ DZIĘKUJE KAŻDEMU MOJEMU DILEROWI KORONIE ZA DEUTEREK …
-
Witam Wszystkich takie male co nieco złapane z rana przykro mi z powodu większych strat ale na tyle deuterku starczyło żeby tylko to posłać Nieodebrany Fs Najprawdopodobniej Pozdrawiam Cala Korone Buddy Obrońcy Szo Przetapiamy i Latamy dalej Dnia 23-02-2018 08:26:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AzoG [Korona] ________________________________________________ Krążownik 7.212 Okręt wojenny 7.000 _________________________________________ Obrońca Methoxe ____________________________…
-
Dzięki za pozdro Przetapiaj i już ci szukam kolejnych celi na twoja lotke bo tutaj trochę zabawiłeś Znów na Prowadzeniu ... Obrońcy Szo A Agresorowi Więcej Reckow do zrobienia
-
Solo: - zwycięzcą jest kilku połączonych agresorów przy czym dołączane floty nie przekraczają 5% wartości floty o największej wartości (w przeliczeniu na metal po przeliczniku 3:2)
-
ClubAngel [Korona] & Raven [Korona] vs vs. Jinqaz [LSD] WOJNA - 563.53% Dnia 03-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ClubAngel [Korona] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Agresor Raven [Korona] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jinqaz [LSD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 591 …
-
Zaczynając Pozdrawiam Koronę I Buddy And LSP Takie Male co nieco na początek wojny się zebrało zwykły bfs nic rewelacyjnego ale weszło złom zabezpieczony i przetopiony akurat Ojciec zakład przegrałeś Pierwszy Bylem . Raven dzięki za Lekkie opóźnienie i Chciałeś być Akurat w St Usagi może ty byś wreszcie coś trafił bo wstyd . Dnia 03-02-2018 14:57:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ClubAngel [Korona] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 ____________…