Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-78 z 78.
-
O, gratuluje starcia bo progi spełnia , ale ale sporo tego ale ;/ ciężko skomentować to starcie prawidłowo, rozumiem że panowie zrobili małą rozgrzewkę przed S&D , obrońcy większego bunkra pozostaje życzyć, Szo
-
ktores tam , żeby co nie którzy mieli o czym gadać a jeszcze innym żeby było żal, Agresor Praise The Sun [Hcs] ________________________________________________ Pancernik 14.978 _________________________________________ Obrońca Zielony [MAFIA] ________________________________________________ Mały transporter 6.800 Duży transporter 1.015 Lekki myśliwiec 13 Krążownik 1.139 Okręt wojenny 1.997 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 2.010 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1.587 Wyrzutnia rakiet 5.000 Lekkie dział…
-
Cytat od AmstelL: „graty bejot pojechania bejota gsy Ci psuły bilans, czy zostawiłes sobie na gsówkę? ” masz człowieku obsesje , i to gra już tutaj nie ma nic do tego widzę ;/ juz nie mam ochoty nawet się tłumaczyć dla ciebie moge byc ten caly bejot i tak wyladujesz tam gdzie twoje miejsce te gs to mialem nadzieje ze leca z reszta floty , radze wrzucic w symulator zanim zaczniesz paplac .. strat 10kk wiecej a zysku 1,3kkk+ ale co ja ci bede pisać pacz i płacz a to nie koniec , zainwestuj w wiece…
-
Number 12. Tak coś nudno ostatnio było , obronca w poniedzialek zrzucił mi 11 gąsek i mon kula stała dalej niestety, dzisiejszego natarcia już nie przeżyła , wystarczyło zaczekać na fsa obrońca dość wulgarny się wydawał więc sie należało szkoda,? wyfruneło gdzieś około 50 gwiazdek pewnie na stacje poleciało , wynik miał być w końcu 5 cyferkowy ale spokojnie ! Po "Akrobatycznej" nocy coś na osłodę , chyba z czystej desperacji porannej , przyznaje że twarde masz te kulki chłopie. Ale trzeba było j…
-
number 10. niestety nic ciekawego , skan , lot , boom, zbroim się dalej Do następnego. Agresor Praise The Sun [Hcs] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca litek [KUMACI] ________________________________________________ Mały transporter 4.898 Duży transporter 1.239 Lekki myśliwiec 2.915 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 3.231 Okręt wojenny 885 Recykler 2.120 Sonda szpiegowska 40 Pancernik 585 Mała powłoka ochronna 1 _________…
-
number8, Poranny smakołyk, Długo trzeba było się naczekać aż obrońca przyśnie przed komputerem Jak na 16 życzeń to dość małe straty dwa się już zdążyły spełnić Dnia 12-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Praise The Sun [Hcs] ________________________________________________ Niszczyciel 10.910 _________________________________________ Obrońca DevilWarrior89 [TCR] ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 1…
-
number 7. Hattrick'a udało się dzisiaj ustrzelić Dość długo na obrońce polowałem i dobra obserwacja robi swoje czekałem na powrót fsa i jak zwykle flota odebrana .. ale ? obrońca w nawyku miał od razu zwozić wszystkie surowce na tego mona gdzie pojawiała się flota, co robiło mu akty przez około godzinę po logu , nie mniej jednak idealnie wstrzeliłem się w nieobecność obrońcy przy powrocie dtków z transportuj o to efekt niżej, jak wyżej napisałem lot na akcie ,Obrońcy większej rozwagi i więcej su…
-
number 6 ! Jak już zauważyliście w nowych barwach Zapraszam na stronę sojuszu , można co nieco poczytać , jak i również zapraszam do rekrutacji Lotników z ambicjami , którzy mają zamiar jeszcze troche powalczyć z tą Zimą na tym uni ! A przynajmniej mają chęci stworzyć sobie swoją bezpieczną Oazę gdzie jest wieczne LATO ! Rekrutacja ON Starcie jak wiele innych , przeglądając gale zauważyłem minutki na jednym z monów , podliczyłem wysłałem i jest Agresor Praise The Sun [Hcs] ______________________…
-
sT number 5 , Moja EX Panienka pochodziła z legnicy tak że lot musiał zakończyć się sukcesem nie tak koloorowo ale według mnie to przeorane ładnie , zysk jakiś jest , flota strącona , statki przepalone, tak więc przetapiam na następne wozidełka, Pozdrawiam cała libre małymi kroczkami po top1 hehe youtube.com/watch?v=JQBb-SFC0Rg Agresor Praise The Sun ________________________________________________ Lekki myśliwiec 121.560 Krążownik 16.755 Pancernik 15.278 Mały transporter 47.904 Niszczyciel 9.55…
-
Siemanoo, Cześć , kolejny farming , takie można powiedzieć fiu bździu ale zysk sie zgadza więc czego chcieć więcej , a wiem czego? jeszcze więcej zysku Pozdrawiam Libre do następnego Agresor Praise The Sun ________________________________________________ Pancernik 8.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Proeko [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 6.793 Duży transporter 7.401 Lekki myśliwiec 4.402 Ciężki myśliwiec 605 Krążowni…
-
Troche sporo tych Winter-ów po tej dobrej stronie , więc taki widok powinien co nie których ucieszyć Akty wariowały ale lot twardo do końca no i wyszło, sezon zimowy zamykam strata niewielka także szybkiego Szo! Agresor Praise The Sun ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Ruda [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 17.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.101 Sonda szpiegowska 78 Gwia…
-
Jak na przywitanie uni przystało mały stejk, Witam wszystkich po dobrych kilku miesiącach przerwy wracam do latania , trochę czasu będzie potrzeba żeby się odnaleźć na nowej uni ale głównie to założenie jest byle do przodu ! Ps. Jestem w trakcie poszukiwania sojuszu;> a bardziej, dobrze zgranej koalicji ;>ktoś coś poleci? bądź wyciągnie łapke ? Agresor Praise The Sun ________________________________________________ Niszczyciel 5.133 Pancernik 17.018 Okręt wojenny 1.440 Krążownik 25.061 _________…