Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-23 z 23.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SimoHayha

Simohaya - - Archiwum CT

Cytat od Chocolate: „Zawsze uważałam te pytanie za niezbyt wymyślne, ale muszę: dlaczego mod a nie go? Skoro nie czekolada, to co cieszy na podniebieniu Simo najbardziej? Co idealna kobieta Simo na pewno mieć powinna? :)” Mod bo zawsze interesowalo mnie moderowanie/administrowanie na forach wiekszych niz te z ktorymi wspolpracowalem do tej pory. A jak żartowalem na Ircu ktoregos razu. JAko GO zdejmowalbym bany za zdjecia userek w Toples Podniebienie cieszą najbardziej michałki. Dam sie pociąc al…

• SimoHayha

Simohaya - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Siema o/ To tak... Muzykę odpuszczam na start Jaka jest Twoja ulubiona postać z House'a? Jak Ci się podoba 8 seria? Motoryzacja, czyli auta czy motory? A może coś innego? sneaky.gif Nie uważasz, że mądre kobiety zawsze są śliczne? Co cenisz wyżej: mądrość czy inteligencję? Dlaczego? Nie lubisz gorzkiej czekolady? Toż to najlepsza, kwintesencja piękna czekolady Witaj na pokładzie ;)” Z Housa? Zdecydowanie sam House. Chociaż przyznaje 13stka byla ciekawa. House troche mnie przypomi…

• SimoHayha

Simohaya - - Archiwum CT

Co tu napisac? Hej jestem Jacek. Od dzisiaj jestem pełnoprawnym moderatorem DiD (Andromeda, Barym, Capella, Electra, U41,U51-57) Chciałbym sie przywitać i przedstawić Siema jestem Simo, a z imienia Jacek. Mam 23 lata, mieszkam na dolnym sląsku. Studiuje w Poznaniu. Interesuje mnie.. Boze nic mnie nie interesuje. Troche muzyki (głównie Rap), pare seriali (House, Californication, TBB, HIMYM), Troszke motoryzacja. Sliczne Kobiety oraz również te mądre:). Jestem uczulony na głupote i kicham po gorzk…