Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 92.

• CE trzyma formę! Pozdro dla KONI i znajomych Obrońcy odbudowy po powrocie z urlopu Dnia 17-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antiskill [KONIE] ________________________________________________ Mały transporter 13.000 Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca Gandaroth [C E] ________________________________________________ Mały transporter 13.827 Duży transporter 1.439 Lekki myśliwiec 2.000 Ciężki myśliwiec 4 Okręt wojenny 3 Recykler 59 Sonda…

• Lekcja #2 Plan na zdobycie 3kk sury nie wypalił, a poszukiwania zaginionego drobiu trwają do dziś, więc pomogę ustalić pewne fakty Pozdro KONIE i znajomi Dnia 14-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor brysiu7 [C E] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 18 _________________________________________ Obrońca Versky [PIR] ________________________________________________ Satelita słoneczny 300 Wyrzutnia rakiet 2.370 Lekkie działo laserowe 428 Ciężk…

• Jest ponad próg i przy udziale sojuszu TOP1, więc można wstawić Dzięki tojek za zabranie mnie ze sobą Pozdro dla KONI i znajomych SzO dla eemk - to tylko 1/3 floty youtube.com/watch?v=7p4uAxXyaQ0 Dnia 14-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antiskill [KONIE] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 200.484 Ciężki myśliwiec 1.464 Krążownik 33.000 Okręt wojenny 2.500 Niszczyciel 2.000 Pancernik 11.014 _________________________…

• No pięknie, ponad 200kk zysku! Takie prezenty tylko od sojuszu CE Paliwo jest, można myśleć nad dalszymi lotami

• Gratulacje - tytan jest, a zysk wypracujesz na kimś innym Spawaj i przenoś się na wyższy poziom lotów, bo w dalszej topce niewiele chyba zostało do ustrzelenia

• Hehe, SOA to sojusz u władzy, więc lepiej zostawić w spokoju Różowy od nich, którego trafiłem wczoraj straszył mnie moimi sojusznikami Przetapiaj i lataj, passa trwa

• Patrząc na tempo odbudowy ythlena, następnego ST może już nie być, bo z wynikiem zszedłeś już praktycznie do progu Daj odpocząć, odbudować się, zgromadzić sury na jakiś przyzwoity wlot zamiast go dręczyć

• Może nie w najlepszym momencie wleciałeś, ale też dość zyskownie Przetapiaj i doglądaj reszty stateczków

• 26-07-17 - jeśli poszukasz w raportach Pewien starszy od Ciebie rower mnie poinformował Jałowo na uni się zrobiło, więc do czasu lepszego trafienia nie ma sensu nic wrzucać, no chyba, że mnie ktoś wrzuci po prawej stronie

• Czuję się zaszczycony Szkoda, że poprzedniego wlotu do tego zawodnika nie wkleiłeś, ale jakoś przeżyję. tothowi odbudowy, bo chyba ma w tym wprawę

• Coby nie było, że nikt na uni nie lata Obrońcom odbudowy Pozdro dla resztki żyjących i czasem odświeżających podgląd KAytek, "stary rowerze", pokaż, że CE jeszcze żyje Dnia 01-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antiskill [KONIE] ________________________________________________ Pancernik 6.666 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Molcotard ________________________________________________ Mały transporter 222 Duży transporter 157 Lekk…

• Nawet siadło Nie musieliście się zbytnio natrudzić przy tym wlocie - nawet pierwszy FS, który lądował w okopie w okolicach 21.00 spokojnie doczekał powrotu załadowanych 4,5k DT. Dziękować na boardzie nie trzeba - wiecie gdzie słać surę Zybeliuszowi szybkiej odbudowy

• Zdarzyło się Kaziowi stracić niewielką flotę w G1, więc postanowił postanowił spokojnie wegetować w G3, a tu taki psikus życia Jeden z niewielu, którzy do porażek podchodzą z dystansem i humorem - niech się szybko odbuduje, a Ty tojek przetapiaj

• Jeden z aktywniejszych graczy w tym dziale... Ciekawe co będzie, gdy dobudujesz jeszcze floty Przetapiaj kolejnego zawodnika z SOA, bo widać, że dobrze Ci to wychodzi

• Nie ma co narzekać na brak zysku - w plecy nie jesteś, a przynajmniej wpis pamiątkowy został i jakaś zabawa z SOA jest Przetapiaj i lataj

• Gratulacje, bo ładnie zadebiutowałeś Zysk nie liczy się tak bardzo jak satysfakcja Za sprawą BTW kilka moonów w okolicach 2:450 powstało, a to znak, że przynajmniej coś się dzieje Przetop surkę i lataj dalej

• KAyto: Musze zmienić sojusz beaten.gif - sojusz Feniks prowadzi rekrutację. PM "to ja", może Cię przygarnie Gratulacje szczodrego sąsiada - ja tak dobrze nie trafiłem Przetapiaj na MT, bo niebawem będą potrzebne

• ST z dedykacją dla KAyto Od pewnego czasu obrońca robił FSy na stacjonuj między moonami - odległymi o kilka układów słonecznych, a czasem między galaktykami, więc konwencjonalne klikanie PZ-tów na nic się zdawało. W czwartek szynuś dojechał go podczas zwożenia surki, ale przez skromność nie wrzucił na forum Postanowiłem wtedy spróbować lotu na pobliskiego moona, ale po krótkim czasie flota, którą widać w poniższym RW zniknęła wraz z całym zyskiem, a w głowie zrodził się plan dalszych działań. Z…

• Zatankowane Pozdro KONIE i znajomi Obrońca to gracz z mocnym eko, więc problemu z odbudową być nie powinno Dnia 20-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antiskill [KONIE] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Haniememan [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 770 Duży transporter 12.290 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 54 Gwiazda Śmierci 1 __________________…

• Nie no, znowu... Daj żyć innym Przetapiaj, a ythlen niech się wreszcie odbuduje