Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-36 z 36.
-
Top 4 Solo: reSPECT [G M] & Marek [G M] vs. Zgrywusek [BANKSTER] ~ 13 437%
nicoless - - Starcia Wezn
PostZgrywusek, następnym razem nie pokazuj na ST całęj floty jak wrzucasz, bo to łatwo można wykorzystać przeciwko tobie, wysyłaj zaokrąglone ilości.
-
Cytat od Ponury88: „Cytat od Lubie Piwo: „Nie wracaj do ogame. Żal takich ludzi ” Wrócę do gry napewno, jednak nie musimy grać razem jeżeli nie chcesz nikogo nie zmuszam do tego. To tylko rozrywka każdemu satysfakcję sprawia co innego wiec nie będę się licytował kto jakie ma priorytety. A co do żalu hmmm Wujo kiedyś polecił komuś tu na forum maść na ból dupy gdy żal dupsko ściska . Kilka dni temu dostałem info, że pomaga wiec może warto byś spróbował... Skończyłem jak chciałem nic nikomu do tego…
-
widze przejales kiedys konto debila co wpakowal w to konto 20k zlotych... gratki( a zapomianalam ze owy pan posiadal 2 konta), zlomuj poki jest ktos kto jeszcze chce grac na tym uni, pozniej zostanie ci zlomowanie swoich kolegow zeby zablysnac na forum
-
Wujo [WSNR] & DARK_TEMPLAR [WSNR] vs. dartmoor67 [BANKSTER] ~ 10693.28%
Postpogratulowac tylko procentu, bo sojusz... zacytowalabym Draxa z obroncow galaktyki
-
ACS ---- reSPECT & Marek [MIDAS] & JohnyDree [MIDAS] vs. DARK_TEMPLAR [WSNR] --- 11746.55%
PostGratulacje!!! Dalej prosze zlomować graczy z WSNR