Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie przeliczaj tego zbyt długo ??? Dzięki serdeczne Do gry wracam w poniedziałek, a wam muszę szczerze pogratulować przeoranebo bunkierka. Przetapiajcie i bawcie się dalej. Obrońcy SzO i mniej wiary w bunkry
Tomeczku, slicznie Ci to wyszło. Prawie czyścioch. Gratki wlotu. Wyjazdu do Krakowa nie mam prawa żałować, a na pewno odnajdę się na nowym uni Przetapiaj na gęsi, bo mało ich masz
Puck, ten wasz sojusznik musi się nauczyć z moona korzystać... głupio byłoby go raz na jakiś czas składać, bo jego wiara w minibunkry ogromna jest. Jeszcze raz życzę mu odbudowy i niech zacznie się faktycznie pilnować.
Unio, faktycznie, Russa po raz drugi złożyłem. Jeśli będzie tak dalej floty pilnował, to mogę być oskarżony o pushowanie się Szpica, dzięki, ale urlop się kończy, to i częstotliwość latania spadnie....
Zysk mniejszy niż ostatnio, ale myślę, że i tak zacnie wyszło, biorąc pod uwagę mikry stan mojej floty. Już raz obrońcę złożyłem, teraz przyszła pora na kolejną wizytę. Pozdrawiam cały sojusz qhp, sojusz DASS, ciepła dedykacja dla Anakinry. Specjalne dedki dla Ulissesa, Agenta, Madzi i Mono, oraz dla tych, którzy pozdrowieni być chcą youtube.com/watch?v=MbXWrmQW-OE A wiadomość w butelce brzmi... SzO i naucz się przyjacielu faktycznie floty pilnować Dnia 14-09-2017 --:--:-- następujące floty spot…
Na wstępie pozdrawiam serdecznie sojusz qhp i sojusz DASS. Cieplutka dedykacja dla Anakinry, bez której ten wlot nie miałby miejsca. Dedy specjalne dla Agenta, Ulissesa, Madzi i Mono, oraz dla wszystkich, którzy pozdrowieni być powinni Cel wypatrzony na planecie, flota na bunkrze. Pomysł, żeby polecieć na acs z Anakinrą. Cel zalogował się przed wlotem, przeniosł flotę na moona. Nic to, zawracamy, ale cosik mnie podkusiło, żeby poczekać i polecieć jeszcze raz Wyszło, ładnie youtube.com/watch?v=tD…