Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-195 z 195.

• Wypatrzyłem, że to konto dziś zeszło z urlopu, dużo mówiący nick, dziwne zachowanie, tak więc, część floty znalazłem, wyczekałem i poleciałem. Kogoś wyprzedziłem, bo ktoś wleciał w tego moona niedługo po mnie i reszta złomu zniknęła ok. pół godziny po bitwie. Więc czyjeś recki były już w locie. Nie narzekam, trochę zarobiłem. Pozdrowienia dla soju, zbłąkanych dusz z u7 i nocnych rozmówców Nie pamiętam kiedy ostatnio zarwałem nockę przy ogame, chyba jeszcze na u7, może się coś zdarzyło jak jeszc…

• Coś małego się trafiło. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Dnia 24-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca Uncle Acid [FIRST] ________________________________________________ Recykler 301 Gwiazda Śmierci 9 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SzalonyIwan [S-E] ___________________________________________…

• Gratulacje refleksu. Kolejka chętnych do tego złomu rzeczywiście była dość spora, wykorzystałeś w pełni fakt, że byłeś najbliżej Kefi, to konto padło już spory czas temu i znowu zeszło z urlopu, żeby dostać złoma: Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] vs. McBab ~ 39113.64% TOP 3 ACS

• Nie jest to może lambo albo ferrari, ale przynajmniej też nie jakieś tam das Auto. Gratulacje.

• Wyśledzone na minutach, udało się wjechać chwilę przed zalogowaniem. Pozdrawiam sojusz, znajomych, tych którym się udało trafić i tych którym się nie udało... PS. jednak pozdrawiam tylko tych, którym się nie udało Dnia 11-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Krążownik 11.000 Okręt wojenny 11.000 Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca libra ___________________________________…

• Nie dość, że Twoje gąski od Ciebie uciekły bo je źle karmiłeś, to teraz ubijasz je innym. Gratulacje % i zysku.

• Stało i już nie stoi. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Ps. obrońca po zalogowaniu pogratulował, tak więc standartowo BSZO. Dnia 11-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SzalonyIwan [S-E] ________________________________________________ Pancernik 14.444 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca CiemnaStrefa [Nowe IMP] ________________________________________________ Duży transporter 934 Lekki myśliwiec 63.586 Ciężki myśliwiec 11.110 Krążownik 3.19…

• Graty gazik. Dobra robota wykonana. Przetapiaj, rośnij i złomuj ku chwale San Escobar

• Starcie bez historii: skan, lot, bum. Pozdrawiam sojusz, znajomych i graczy z dawnego u7 Dnia 05-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DarkWarrior [S-E] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Okręt wojenny 11.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Isopter [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 2.362 Duży transporter 3.043 Lekki myśliwiec 5.667 Ciężki myśliwiec 1.093 Krążownik 1.…

• Dzięki za pozdrowienia Może zysku za bardzo nie ma, ale przynajmniej coś się w stoczniach dzieje. NaSTępnych życzę z większym zyskiem.

• Wrzucam w imieniu Gabi Dzięki za wszystko, niedługo wracam Dnia 14-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gabrysia [OB-1] ________________________________________________ Duży transporter 100 Bombowiec 3.000 Niszczyciel 2.775 Lekki myśliwiec 175.000 _________________________________________ Obrońca RottenThar ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 11.312 Okręt wojenny 371 Recykler 152 Sonda szpiegowska 20 S…

• Masz ten refleks trzeba przyznać . Piękny zysk, chociaż sam pewnie powiesz, że nic specjalnego

• Ładnie przyfarmiłeś. Gratki starcia i ładnego zysku i przedewszystkim zbiórki PZta.

• Sąsiedzie coś ty zrobił?

• Jak znam życie to zaraz druga część floty padnie. Poczekamy kto wstawi... Gratulacje pomimo, że bez zysku.