Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 70.
-
wypada pogratulowac ciekawa akcja szacun
-
graty Panowie a Tej lamie szooo bo Wstyd i Hanba;]
-
"SPRZEDAM SOJUSZ NA PUSH " pozdro600 dla sojuszu TTG i buddy oraz kochanka mojej zony . over Dnia 07-04-2019 666 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SpartanikusTTG [TTG] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.844 Pancernik 4.248 Krążownik 19.063 Lekki myśliwiec 41.637 _________________________________________ Obrońca Marshal Zuben ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 2.000…
-
"Sprzedam sojusz na Push ;]" pozdro600 dla Dominikusa oraz TTG i przyjaciol ( Psycho i SzturMowiec ) youtube.com/watch?v=jNq5qYE2fUI Dnia 31-03-2019 666 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SpartanikusTTG [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 33.453 Okręt wojenny 7.898 Pancernik 4.281 _________________________________________ Obrońca Renegat1903 [POL] ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży trans…
-
Cytat od turysta: „Cytat od Spartanikus: „wojtekreal [TTG] & SpartanikusTTG [TTG] vs. OddamJuz [LSP] ~ 12345.68% Top 2 ACS top 2 acs pozdro ” ja bym sie wstrzymal 2 dni z dodaniem tego starcia przy ostatniej aktualizacji wsiaknelo starcie synonim vs uosiu , ktore bylo top2, obecnie powinno byc 3cie ” dwa dni minely , czyn swoojapowinnosc majster;]
-
graty i powodzenia w realu;]
-
Cytat od Włosiu: „hahahaha parówka w akcji Super, że dalej się bawisz Pozdrawiam ” Leeeee Ty tez jeszcze grasz:P beka no ja wrocilem po 123 latach na jakis czas odezwij sie na priva:P
-
Pozdrowienia dla TTG - SPRZEDAM SOJUSZ NA PUSH !!! dedy dla Dominikusa ________________> zaprosiles mnie na uni a zostalem sam masz liscia youtube.com/watch?v=Jabbh1ygC10 Dnia 24-03-2019 666;666;666 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SpartanikusTTG [TTG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 37.169 Krążownik 18.776 _________________________________________ Obrońca Bandit [Lysy] ________________________________________________ Mały transporter 74 Duży trans…
-
Cytat od KapitnChorazyTorpeda: „Gratulacje pierwszego miliardowego zysku na tym uni. ” dzieki Panie Kapitanie;] Cytat od Mililion: „a co to to? u68 Wam za mało? musicie niszczyć inne uni ” siemanko Lamko , kope lat:D [ciach] Moderator Miikuu:ciachnięte odniesienie do usuniętych komentarzy
-
wojtekreal [TTG] & SpartanikusTTG [TTG] vs. OddamJuz [LSP] ~ 12345.68% Top 2 ACS top 2 acs pozdro
-
youtube.com/watch?v=YU6BfPPusG4 Dzieki Najt za pomoc:D Dziekuje Wojtus za lot zabawa byla przednia jak 12 lat temu gdy latalismy na uni 41 bardzo sie ciesze ze tutaj tez polatamy:D Serdeczne pozdro dla : Miecia , Illusiona , Szturmowca lamki , Tomka (Psycho ) youtube.com/watch?v=ZYhjSTi6cag TTG;]
-
Gratulacje Panowie pieknie wymiatacie Mieciu bracie Szoooo ehh szkoda :\