Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 97.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zauwazylem pewna zaleznosc, zawsze jak dostane od Ciebie skana to pozniej wrzucasz jakies st Przetapiaj standardowo na snieg, lód i mrozonki ps. daj sie jeszcze nacieszyc wiosna

• Pozdrawiam Terrora, dostawców dexu i sojusz BOSS Dnia 29-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddamFLOTAimperialna [RLR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.000 Krążownik 1.200 Okręt wojenny 670 _________________________________________ Obrońca Ricardo ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 290 Okręt wojenny 400 Pancernik 30 Wyrzutnia rakiet 2.720 Lekkie d…

• Ogarnij sie troche, ja nie nadarzam sie odbudowywac poza tym graty, przetapiaj w eko bo niedlugo wystrzelasz wszystkich

• Pozdrawiam sojusz, dostawców deuteru i pana w 5 gali za ksiezyc dzieki ! Dnia 28-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor oddamFLOTAimperialna [RLR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 93.815 Ciężki myśliwiec 304 Krążownik 5.970 Okręt wojenny 3.454 Pancernik 2.038 _________________________________________ Obrońca Fantomas [AMEN] ________________________________________________ Mały transporter 6.833 Duży transporter 122 Lekki myśliwiec 33.565 …

• Gratulacje starcia a najbardziej zysku, poprzeczka podniesiona i oto chodzi

• Pozdrawiam sojusz i dostawców deuteru RLR Dnia 25-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Flota Imperialna [RLR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 97.398 Okręt wojenny 3.486 Ciężki myśliwiec 324 Krążownik 6.115 Pancernik 2.046 _________________________________________ Obrońca Commander Viking [MAX] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 4.000 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 800 …

• Dawno mnie tu nie było, to jestem pozdrawiam sojusz Dnia 24-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Flota Imperialna [RLR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.742 Ciężki myśliwiec 337 Krążownik 6.000 Okręt wojenny 3.412 Pancernik 2.051 _________________________________________ Obrońca draco [GoaUld] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 173 Lekki myśliwiec 16 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 30…

• Gratulacje przetapiaj w pance do 100k e tam do 1kk

• [ciach] Tak dla jasnosci trzymam z terrorem od dluzszego czasu od zawsze łączyło nas BOSS zadne transporty miedzy nami nie lataly. NO ONE zarzucił mi ze podaje terrorowi statusy bo jak mial minuty to dostal skana zalosne , kazalem mu isc z sojuszu dobrze ze nie dostal naszych statusow. [ciach] Krzyczycie ze terror łamie regulamin gry, gdzie jest wasza godnosc widzac kto dostaje bany ? Miara twojej sily jest liczba twoich wrogow, jedziemy z nimi Moderator Neferet:Offtop oraz obraza, ciachnięto ró…

• Gratulacje za wlot lepiej w naszych niż w brudnych reckach. Nie ma sensu się tłumaczyć i udowadniać za wszelką cenę.. Jeśli był w buddy to niech się pochwali screenem wiadomości o wyrzuceniu z listy, zanim tego nie zrobi to dyskusja zbędna a ty Lucek do matury się przygotowuj bo maj tuż tuż Trzeba wyjść z założenia kto nie z nami to przeciwko, mniej problemów, oskarżeń i bajek. Pozdrawiam Flota Imperialna Edit. Czepiacie się terrora a nie czepiacie się puszerow co są banowani, zazdrość zżera

• Gratulacje za akcje zarowno dla ataku i obrony za lot do konca, gdybac kazdy moze, ale zgodze sie z kims wyzej ze powinni leciec skladem mogacym przeorac pol uni Szo dla wszystkich

• Cytat od PARANO: „Cytat od Ba'al: „To teraz Lucek podwijaj rękawy i zlomuj bo trzeba nam prezesa odbudowac ” Flota ty to tam nie powinienes sie odgryzac na forum bo twoj ziomus sie zagabil... z calym szacunkiem do ciebie ja juz dobrze wiem czemu jestes przydupasem terrora i napewno nie bezintereoswnie a calineczka dostala zloma bo to byla kara ze przekabaciles ją na to zeby trzymala z krętaczami i ma za swoje choc dla niej tez bylo najwazniejsze top i cyferki a nie ludzie. ” Ciekawi mnie straszn…

• Miałem taki zamiar ale po dłuższym zastanowieniu ty wystarczasz mojemu palu Brak poczucia humoru odrazu dojazd

• To teraz Lucek podwijaj rękawy i zlomuj bo trzeba nam prezesa odbudowac

• Dnia 07-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terror [RLR] ________________________________________________ Pancernik 10.033 _________________________________________ Obrońca Macias [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter 4.201 Duży transporter 159 Lekki myśliwiec 5.172 Ciężki myśliwiec 76 Krążownik 1.483 Okręt wojenny 2.003 Recykler 4.474 Sonda szpiegowska 4.801 Pancernik 916 _________________________________________ Po bitwie... Agr…

• Queen dobra zmiana przetapiajcie chlopaki, kto by sie spodziewal kiedys takiego skladu, niemniej jednak cieszy oko

• Pozdrawiam Calineczke, Franza, Terrora, sojusz i buddy Dnia 04-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Flota Oddam [N P] ________________________________________________ Krążownik 4.854 Pancernik 1.505 _________________________________________ Obrońca HeartBreaker ________________________________________________ Mały transporter 120 Duży transporter 5.621 Lekki myśliwiec 9.300 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 15 Recykler 138 Sonda szpiegowska 935 Pancernik 5 _______________…

• Cytat od Terror: „Liczba wrogów nieuchronnie jest zależna od dochodów ” Dnia 03-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terror [RLR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.225 Pancernik 4.830 _________________________________________ Obrońca Majkelooo [ICE] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 592 Lekki myśliwiec 63 Krążownik 1.259 Okręt wojenny 1.161 Recykler 1.141 Sonda szpiegowska 45.516 Bombo…

• Cytat od Terror: „Kupie deuter ” Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terror [RLR] ________________________________________________ Pancernik 4.830 _________________________________________ Obrońca Jaroslaw Kaczynski ________________________________________________ Mały transporter 2.292 Duży transporter 1.309 Lekki myśliwiec 175 Krążownik 404 Okręt wojenny 93 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 505 Sonda szpiegowska 35.250 Bombowiec 2 Pancernik 154 ______________…

• dziwne , kilka h wczesniej obronca byl zalogowany, gdyz sam cofalem, nie miej jednak gratulacje i przotopu...