Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No i gucio, spokój w skanach będzie na kilka dni ogólnie wlota pod moim nosem (musze drugi monitor ogarnąć) resztę sury udało się uratować, niestety PZ to tylko liznięte, (1. moich za mało, 2. dzikus zaraz swoje zgarnął). A i do autora: TY #$#$#$# $#$ $#$$## #@$##@$#@$@$$ @#$@$$@$@#. Dobra, lepiej mi
Ale z 5ty raz wracać do tego samego poziomu w przeciągu 3 tygodni to może się sfrustrować, a po za tym to ile straciłem to pojęcie względne dla jednych dużo, a dla innych mało
Aleja sław znów wita ;/ ogólnie kryzys w życiu codziennym, także jak coś to się chyba będę żegnał z wami i z gierką (w sumie i tak byłem z tych cichych więc, wiekszość {jak nie wszyscy} znają mnie z tej alei (nie)sław :P)
Cytat od Frazir: „Gratulacje ładny prezent na dzień kobiet zrobiłrś więc się może cieszyć że teraz czas na ogame nie potrzebny już jest ” nie z takiego gówna się wracało
I znowu aleja sław ;/ ale spokojnie pozbyłem się swojej kobitki to mi nie bedzie głowy spacerami zawracać, wiadomo flota ważniejsza, SzO dla mnie bo tu same gburki i nikt nie życzy