Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 03-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [PUSH] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca gacu [Korpo] ________________________________________________ Mały transporter 2.367 Duży transporter 617 Lekki myśliwiec 9.235 Krążownik 4.366 Okręt wojenny 2.633 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.356 Sonda szpiegowska 156 Bombowiec 11 Niszczyciel 825 Pancernik 1.058 ___…
-
Nowe TOP 1 ACS:) Dzięki chłopaki za locik:) Pozdrowienia dla znajomych:) Push Cytat od DrCzystezlo : „dla sojuszu i jawamdam oraz jego brata ” Cytat od MrFantasy: „Dedy dla Lisiej damy ” Obrońcy szo. I szkoda że w taki sposób z tego co pisał. Dnia 27-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrFantasy [PUSH] ________________________________________________ Krążownik 25.219 Okręt wojenny 4.039 Pancernik 13.378 _________________________________________ Agresor Lord Dark [PUS…
-
a ja widzę ze jesteście ograniczeni w tą grę strasznie. Moja życie moja sprawa nie wiesz wiec się nie odzywaj. Bo znając życie w roku zarabiasz tyle co ja przez dwa miesiące ale nie ważne nie będę się tłumaczyć. idlaki? człowieku ja już na idlaki nie latam od miesiąca a jeśli już to na okazje. nie potrzebuje tego. myślisz że pkt zniszczeń wyliczysz ile powinienem mieć ptk? śmieszny jesteś i tyle. Piszesz że Kryniek odchodził na 15 minut itd i naprawee nawet nie wiesz jak został złapany. Właśnie …
-
taki locik:) Pozdrówki dla PUSH Dnia 23-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [PUSH] ________________________________________________ Krążownik 12.600 Okręt wojenny 10.000 Niszczyciel 2.100 Pancernik 10.000 Lekki myśliwiec 100.001 Ciężki myśliwiec 10.006 _________________________________________ Obrońca Bloodpearl [NowyP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.667 Ciężki myśliwiec 63 Krążownik 2 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 1 Bo…
-
z cyklu jak nie puszczać fs i dać się wyliczyć;) Pozdrowienia dla Push;) Dnia 23-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 48 Lekki myśliwiec 100.001 Krążownik 12.600 Okręt wojenny 10.000 Recykler 1 Niszczyciel 2.100 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Kryniek ________________________________________________ Bombowiec 1.796 Niszczyciel 2.931 Gwiazda Śmierci 5 Pa…
-
miałem nie wrzucać ale cóż... % fajny Kolejny raz nie odebrany fs i takie to konsekwencje... Było przez chwile ciekawie bo ktoś skanował po matce:P Cytat od amok: „Gratulacje ” Dnia 11-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [Krzyz] ________________________________________________ Niszczyciel 2.000 Lekki myśliwiec 100.002 Ciężki myśliwiec 5.200 Krążownik 12.020 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca amok [ALPHA] _…
-
Nowy nick nowy start:P niektórym tu dupe ściska ale ich problem. Wielkie dzięki SeeQu za pomoc;) pewnie nie wyszło by to aż tak booosko:) Dedki dla Krzyża:)))) youtube.com/watch?v=tSJSVmfaMCs tak na poprawe humoru dzieło zniszczenia; Dnia 11-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [Krzyz] ________________________________________________ Pancernik 7.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Khatakhlzm [ZAR] _______________________…
-
ale żal dupe ściska..... Gratki chłopaki;) to była przyjemność szkoda mi Kuku albo kogoś kto na tym grał skoro było do oddania .....
-
Cytat od malach: „szok @progresive w terefere kupione konto :)co na to kuku i alpha???? mnie żeście mnie besztali jak mi iwan flo ściągał. a teraz kupione konto gra razem z terefere. brawo @ SeeQu każdy pluL na kwadrat ze sprzedawał do terefere ( wiem ze nie ) a tu nagle pro w terefere? ??? ostatnie zlomy na Alpha ???? szkoda ze p4k sprzedaż konta. ” najpierw zobacz co się dzieje potem rzucaj obelgami...kupione? kpina i tyle.
-
jakoś mi się spać nie chce;P wiec działamy dalej... mały % ale zysk fajny:) pozdrowienia dla Alpha:) Wesolutkie święta;) Dnia 26-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PROGRESIVE [ALPHA] ________________________________________________ Duży transporter 1.600 Lekki myśliwiec 80.000 Krążownik 10.000 Pancernik 5.500 _________________________________________ Obrońca NudziMiSie ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 3.529 Lekki …
-
Świąteczny locik na oparach:P Pozdrowionka dla sojuszu Alpha i znajomych:) obrońcy szo. Złom w całości zebrany Dnia 25-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PROGRESIVE [ALPHA] ________________________________________________ Duży transporter 1.600 Lekki myśliwiec 70.000 Pancernik 5.255 Okręt wojenny 4.600 _________________________________________ Obrońca RADKO [Umbrella] ________________________________________________ Mały transporter 1.622 Duży transporter 1.200 Krąż…
-
Top 1 acs. nic specialnego:) Obrońcy życzę szo bo miło się gadało wczoraj ale brak fs = brak floty Dzieki za lot Angry:) Pozdro dla znajomych i Alpha:) Duża dedykacja dla Kuku;) Cytat od AngryBird: „" problemem stał się skan Tobie, jakiś czas temu.... zrozumiałem... ale czas żniw też jest ważny!!" ” Dnia 22-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AngryBird [ALPHA] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Duży transporter 2.000 Lekki myśliwi…