Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dobra teraz już na spokojnie:) na zaczepki pewnej osoby juz nie reaguje;) tak płaczesz a tak naprawde z topki to mało kto się Tobą interesuje. ale nie ważne:) co do podniesienia pz jasne nie ma problemu. z Tym że chce zauważyć ze niektórzy wybierali to uni z pewnych powodów. Startując 2 miesiące po wszystkich konfiguracja jak dla mnie była super. Problem się robi teraz taki iż dla niektórych zmiana na 70% jest i dobrym i złym rozwiązaniem. nie chce się rozpisywac why. ogarnięci wiedzą o czym mow…
-
Cytat od ChodzDoPanaNaKolana: „Topce proponuje eksperyment ustalcie sobie kolejność, i po kolei zakładajcie nowe konto i spróbuj coś ugrać (warunek - zgoda adminów i gra w tajemnicy przed topką) ” A ja proponuje cos innego. Nie pisania glupot. Bo ja zaczynalem 2 miesiace po otwarciu uni i nie bylem w topce dlugo... ale trzeba umiec grac Cytat od ChodzDoPanaNaKolana: „Cytat od StareUni42: „czemu? Akurat podniesienie pz np do50% i pz z obrony rozrusza uni. Choc chwilowo ale jednak i tak uni umiera…
-
Kali chce pz z obrony!!! Szczerze i tak powoli zaczyna mnie to coraz mniej interesowac. Albo jestes bardzo krotko albo nie wiesz lub nie chcesz widziec starcia rozne byly i nawet tych z topki. Niestety pewne rzeczy nie wychodza a na dzis atak wydaje sie nieoplacalny lub z bardzo malym prawdopodobienstwem powodzenia. Ale tego nie bede tlumaczyc. Ja bym chcial innej zmiany tak jak bylo kiedys masz multi kasacja a nie bany na 2tyg czy wiecej to zabija ta gre.
-
Na wstępie pozdrowiania dla @Rising dobitka drugiej floty:) @Neferet dzięki za SS bezpieczniej się leci z Tobą;) No i tag ZLOM i tak w steku:) Dedki: -Rodzinka;) kiss.png love.png heart.png -Cały sojusz PUSH bez wyjątku w szczególności @MrFantasy @angrybird @SeeQu @Szalony Iwan @'Sora26' - @Neferet blush.gif - @Rising thumbup.png - @Pseudo Eko sleeping.png - @Inny_koles Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [PUSH] _____________________________________…
-
Na wstępie pozdrowiania dla @Rising musiał urlop wrzucić więc po rozmowie porannej dokończyłem dzieła. Obrońcy życzę odbudowy i latania troszkę inaczej... Dedki: -Rodzinka;) kiss.png love.png heart.png -Cały sojusz PUSH bez wyjątku w szczególności @MrFantasy @angrybird @SeeQu @Szalony Iwan @'Sora26' - @Neferet blush.gif - @Rising thumbup.png - @Pseudo Eko sleeping.png - @Inny_koles Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [PUSH] _________________________…
-
3 strzał dziś:) a to nie koniec Dedki: -Rodzinka;) kiss.png love.png heart.png -Cały sojusz PUSH bez wyjątku w szczególności @MrFantasy @angrybird @SeeQu @Szalony Iwan @'Sora26' - @Neferet blush.gif - @Rising thumbup.png - @Pseudo Eko sleeping.png - @Inny_koles Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 51.000 _________________________________________ Obrońca drogba87 [O_S] _________________…
-
Akcja spontan:) po dziennym locie @Sora26 przynosi szczescie;) Dedki: -Rodzinka;) kiss.png love.png heart.png -Cały sojusz PUSH bez wyjątku w szczególności @MrFantasy @angrybird @SeeQu @Szalony Iwan - @Neferet blush.gif - @Rising thumbup.png - @Pseudo Eko sleeping.png - @Inny_koles Cytat od Od Sora: „Dla bliskich Pushu i buddy ” Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sora [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 650 Sonda szpiegows…
-
Ogolnie krótka przerwa z myśla że coś tam się niektórzy poodbudują a tu zonk dalej padają jak muchy i coraz mniej celi:( szkoda Dedki: -Rodzinka;) kiss.png love.png heart.png -Cały sojusz PUSH bez wyjątku w szczególności @MrFantasy @angrybird @SeeQu @Szalony Iwan - @Neferet - @Rising thumbup.png - @Pseudo Eko sleeping.png - @Inny_koles Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Dark [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 26.000 ______…
-
Matko boska... ale brednie. Chyba niewiesz na czym polega gra skoro takie brednie piszesz. Uklady? Zawsze byly mniejsze czy wieksze i beda kazdy o tym wie. Czekanie az ktos urosnie tym bardziej smieszne. A juz te bany to juz wogole. Z chinki sie chyba zerwales
-
Cytat od Fixmor: „za casów, gdy grałem w stare ogame "słabszych" się nie złomowało celowo, aż podrośli do % godnego ST, a tak złomiąc wszystko co idzie zmniejsza się tylko ilość aktywnych graczy. ” O czyn Ty bredzisz? Gratki Qwas oby tak dalej
-
Ogolnie nie wierzyłem w powodzenie przez pewne komplikacje. jeszcze pod czas lotu akty na dwóch koloniach ale okazały się to wracające dt. Sejo pozytywny facet. szkoda no ale to taka gra. podobno wstrzeliłem się idealnie;) i napewno nie oszukuje jak co poniektórzy z SWATDedki: -Rodzinka;) kiss.png love.png -Cały sojusz PUSH bez wyjątku w szczególności @MrFantasy @angrybird @SeeQu @Szalony Iwan - @Neferet - @Rising thumbup.png - @Pseudo Eko sleeping.png - @Inny_koles youtube.com/watch?v=YZ87d_Wqm…