Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 82.
-
Cytat od GramBoLubie: „ Graty show. Oszukiwać może zarówno gracz top 1 jak i top 1000. Patrzy się tylko na tych u góry. I oni zawsze będą najgorsi ... dlaczego ? Bo są po prostu lepsi ...nie ma w świecie ogame , uczciwego top 1 ... każdy to jedna wielka hiena i oszust. ” Ci w top są lepsi od tych co grają uczciwie w ukrywaniu wałków przed regulaminem
-
Cytat od BIEDRONEK77: „tak to jest w tej gierce raz reckami a raz w reckach Atakierom graty wyłapania luki u obrońcy efekt jak widać. za tydzień Venom będzie jak nówka ” tak to jest w tej gierce, raz sie pushujesz, a nie raz trzeba samemu sie pushnąc zeby odpechnąć od siebie podejrzenia... tak z dnia na dzien zezłomował goscia który przed godziną odchaczył urlop, a w nocy juz sam padł... nie no nie mówie zę coś takiego nie jest możliwe ale według mnie co do obońcy mało prawdopodobne do uwierzeni…
-
Mocny Spliff [LHiP] vs. Arhitor [MASOWKA] ~ 835.51% + BONUSY ---> Odbudowa Trwa...
kiki3 - - Starcia Octans
Posttylko ty wiesz jak zdobyłeś wszystkie te surowce na zbudowanie tej floty... i ja sojusz ci nie pomógł w całosci tylko anty i inne konta które na ciebie robią zycze tego samego co dzien wcześniej bo trafia swój na swego(pusher na pushera)
-
Salvador Dali 35869 [Dali] & Salvador Dali 35896 [Dali] vs. koliberek ~ 6103.18%
kiki3 - - Starcia Octans
Posta40943d67d271.jpg.html i Tak wiadomo ze skupujecie konta
-
Cytat od Viserion: „Cytat od kiki3: „Nie gratulacje kolejna kupiona flota która ląduje w twoich reckach i konto odrazu na urlop leci, nie gz obyś został zweryfikowny przez gf znając zycie znowu zgłosiłeś posta i niedługo go nie będzie coo prawda w oczy kole ” Kocham takich ujadaczy Szczęka jak nakrecony że konto niby kupione a potem nie ma kto przeprosić. Czyżby zazdrość? Graty niezłego procenta i zysku. Dawaj dalej niech im dupe ściska z żalu ” flota została kupiona i to nie jest tylko moje zda…
-
Salvador Dali 35869 [Dali] & Salvador Dali 35896 [Dali] vs. koliberek ~ 6103.18%
kiki3 - - Starcia Octans
Postwyjscie z sojuszu, zmiana nicka i złom o 10 godzinie chyba coś tu nie gra
-
LuNu [PRUCHNO] & DawajHaracz [PRUCHNO] vs. Commodore Altair [NetR] ~ 5048.63%
kiki3 - - Starcia Octans
PostCytat od larken22: „gratuluje mega zysku też na niego polowałem ” co nie chciał ci sprzedać czy za mało dawałeś?
-
Salvador Dali 35869 [Dali] & Salvador Dali 35896 [Dali] vs. Salvador Dali 35849 ~ 1409.9% + 380.52%
kiki3 - - Starcia Octans
Postdokładnie żal tego komentować to uni nazywać sie powinno Pushoctans codzienne widze w statystykach spadki we flocie po 100kk lub lepiej
-
NoLife24 [GORNICY] vs. Dziobak Splendoru [PRUCHNO] & DawajHaracz [PRUCHNO] ~ 1259.84%
kiki3 - - Starcia Octans
Postta wzią wypłate za prace w kopalniach i poszedł pić swoją drogą ciekawe do kogo poszedł złom z inter888 czo teraz ma nick ugftyhgtt