Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-79 z 79.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie wyjezdzaj mi tu od debili bo ja Cie prostaku tak nie nazwałem, napisałem ze jestes oszust, czyż nie tak jest? Rucardo i Darks byli na pregiezu to fatk.... ale za co? Ze ktos jest online 24h i ze ma monówke/gsówke? Ty sie pushujesz z Dudu i to jest fakt.....jestes oszust:) dobranoc
-
Taaaaa Szkoda Dobera bo w starciu ...powiem ze nawet fajnym z oszustem Uni Fidis jest:) Dla mnie kazdy oszust to złodziej, mozna by klasyka walnąć ze kazdy pijak to złodziej:) Teraz nawet GO pomoga takim oszustom je wspomniany Webber i pregiez wyawlili z gry aby nikt nie zauwazył za co wałki robia oszusci pokroju Webbera....:) Gra dla matołów sie zrobiła, szkoda bo przed zmianami jakieś 6 miechów temu jeszcze mozna było grac ...teraz to smieszne już jest:) Mam nadzieje ze przez 6dni18godz zdarze…
-
[ciach] Dla Ciebie Doberman graty Top1 ACS, sam bys to pyknał spokojnie ale trzeba było podbić topke w ACS dlatego zabrałeś ze soba tego kogos....:) obroncy SZO Moderator Indestructible:Proszę uważać na słownictwo.
-
Udało sie, a ze bilans taki....to nic:) Dzięki za lot dobra zakręce kołem....entliczek petliczek ..................cdn:) do naSTepnego
-
Graty starcia panowie...akcja z małymi komplikacjami ale grunt ze weszło z rak OCB...a ze nie ma złomu, no cóz ....Kolejny odstrzelony:) do naSTępnego
-
I ja pogratuluję TOP ŁAN ACS...Piękny % ..no szkoda ze to na Darksie ale będzie SZO....BSZO...sojusz pomoże:) Ja też jeszcze Świątecznych Zyczen nie składam bo jak napisał Mel może bedzie jeszcze okazja...:) Na koniec jeszcze raz Graty
-
No trzeba pogratulować takiego pierdykniecia, ładne stado poszło na pasztecik obroncy jeszcze cos tam GS zostało, niech pilnuje stada Cytat od dodek_: „ Niepokoi mnie jedynie fakt, że jeszcze trolli nie ma O_O” weź nie pajacuj:)
-
Miałem sie tu nie wpisywać ale aż mnie korci:P Konto oddałem bo bez sensu aby stało , po cichu liczyłem ze ktoś naprawde bierze w dobrej wierze, ze nie bedzie żadnych wałków:P a tu prosze, ekipa NEW w akcji:P długo nie trzeba było czekać na gonga:) gratuluje pomysłu na duży % to tyle z mojej strony
-
Ładnie wykręcony procencik:)) Ciekawe kiedy na mnie przyjdzie pora bo ilość skanów jest przerażająca..heh:))