Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 79.
-
Cytat od showtime: „@^ lucyfer^ zgadza sie pisalem juz o tym mam ogromne ego ktore ma pokrycie w tej grze, a jakby mozna kupic boostery do ego zamiast eko to bym je kupil, poza tym gosciu mam nick showtime to chyba mowi samo za siebie... ehh cos jeszcze? ” Nic dodać nic ująć Tyle w temacie A ze oszust jesteś to wiedzą gracze starej daty...byłeś kiedys ze mną w soju, ktos cie tam polecił i okazało sie ze jesteś tylko zwykłą ścierką do butów......bez odbioru
-
Fajna akcja, gratuluję Bocik już na banie
-
Nowy nick, nowy własciciel:;0
-
Dawno nie grałem w ta głupia gre.Ale kwarantanna przez wymyslony koronawirus przez blizej niezidentyfikowanych osobników ....... Mysle spróbuje.Jakieś pioniery, pełzacze...co to jest?:)Rynek, handel statkami. No i te ekspy.....Ło matko Ale do sedna Ile kosztuje takie konto na push? Rozumiem ze agresor tu oficjalnie nie napisze ale na pw w grze mozesz napisac....heheh Jestem ciekawy
-
Próby moonowe
^ lucyfer^ - - DiD Octans
PostKtos chetny na PM? Zapraszam Nick w grze kemoT
-
Kurka wodna, chciałem sobie polukac na ST na uni Waasat gdzie klika mój znajomy Szturman......... A tu zonk...:) Nie działa mnie forum olaboga o co kaman:) W grze zbanowali ProElo Webbera, nic ...działamy dalej, pushera nie ma spokój na Uni..:) A tu masz, pojechali po nim na forum i co...??? Lognąć sie nie mozna bo i tu ma fory:)) buahahahahahaahhaah:))) No nic, czekamy az wróci, chłopaki z Syrii dzwonili ze juz w Wawie na lotnisku sa tylko jakies problemy z bagażem maja, cos tam znalezli:) Ale …
-
Gdybym nie musiał jechac z chorą mama na OIOM to bym od PUSHERA złoma nie dostał.... kulaj dropsa koziołku koncze dyskus z miernota i oszustem
-
Nie osmieszaj sie pajacu:)