Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 158.
-
Witam, Chyba nowy PB w sumie :D, ale to i tak już powinno być ze 100k... życie. Na Cassiniego przepaliłem przez ostatnie 2-3 tygodnie trochę dexu próbując się wstrzelić w jakieś okienko, wczoraj nadażyły się 2 okazje, pierwszą spaprałem bo mogłem wylecieć od razu i bym trafił, a wyleciałem dopiero na minutkach 40 chyba... Kolega zalogował chyba 15 minut przed dolotem, więc szybka zawrotka i po 20 paru minutach patrze, siedzi... myślę czy iść spać i próbować jutro czy jednak jeszcze raz no i wyle…
-
Ciężkie czasy Pozdro Sojusz, Buddy "Te obrazy bolą dziwnie tak, te obrazy z nim, niespodzianie w oczy pieką jak, jak gryzący dym i zgadywać nawet nie chcesz, nie kim on może być. Te obrazy prześladują Cię, nie chcesz o nich śnić." [align=center]https://www.yout…tch?v=UxRiXlmxH_w[/align] Dnia 08-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] ________________________________________________ Okręt wojenny 130.049 Pancernik 250.000 ___________________________…
-
depesza [SUPERMEG] & batonik [SUPERMEG] & Drewsik [SUPERMEG] & ZuOo [SUPERMEG] vs. DarthBartek [WOWWW] ~ 15181.05%
tr3lik - - Starcia Mensa
PostZa włożenie Cleavera do piachu się gratki nie należą, bo tam głównie Pan i Włatca prawilny Grzyb się obłowił, chociaż też maczałeś palce w tej nutelli. Ale tu no cóż, tu wiem że czysto Gratki, mam nadzieje że pomścimy
-
#42 Don Kajlo Krul [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] & Styrtasiepali [WOWWW] vs. KOMORNIK [WSNR] ~ 15338.72%
tr3lik - - Starcia Mensa
PostKurcze... ja to chyba jasnowidzem jestem jednak, Depesz ubiłeś też główną flote czy to Grzyb się skusił aby się posilić? Ciekawe czy jeszcze ktoś na tym Uni poza wami samymi się łudzi że jesteście "prawilni" dlatego piszcie co chcecie za głupoty, ale dla was honoru nie warto mieć żadnego co potwierdzacie na każdym kroku. RnouosR.png A żeby nie było offtopu chciałem jeszcze raz podziękować wszystkim za wspaniałą akcję!
-
#42 Don Kajlo Krul [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] & Styrtasiepali [WOWWW] vs. KOMORNIK [WSNR] ~ 15338.72%
tr3lik - - Starcia Mensa
PostCytat od D1di: „Wypominać komuś wypalony deuter, a samemu w ostatnim tygodniu spalić go na głupie loty na @Nieznany Sprawca to już szczyt głupoty No ale czego oczekiwać Gratki starcia. ” Dolny odcinek układu wydalniczego piecze widzę, papryczki jedzone były :D, Jeśli porównujesz lot generała w tym samym układzie i wysłanie 500k pancy nawet 4 razy do przelecenia 3-4 flotami przez X gal, no to pozazdroszczę matematyki miszczu. Pamiętam, był taki gracz na Mensie co miał 1000 gsów, ale też ostatnio …
-
tr3lik - - Starcia Mensa
PostCóż to był za wieczór, cóż to była za noc! Akcje super perfekcyjna, mucha nie siada tylko kapeć siadł zyauMS7.jpg Pozdrowienia dla Sojka, Buddy i wszystkich tych którzy tej nocy przepalili tyle zupy że głowa mała Coś od zaangażowanych: Kazzu: "Pozdrawiam kapucyna @iN1kacz I styrtusia kochanego <3" Styrta: ":* Napisz ze wsio wyliczone co do 1 Trelika" Jakbyście się dalej zastanawiali dlaczego się Wam udało trafić 1 falę, to nie - nie były to Wasze zdolności MCAqx7w.png Ważne że sprawiacie radość …
-
Witam w cieniu blasku ostatnich wydarzeń zapuściłem się w nieznane rejony i trochę pomanewrowałem! ih2Hpj9.png Było JEPS I PACH Pozdro Sojusz, Buddy! youtu.be/kP07U8q3EDk Dnia 27-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 15.000 _________________________________________ Obrońca Captain Epsilon ________________________________________________ Duży transporter 27.100 Recykler 6…
-
Styrtasiepali [WOWWW] & kakarotto [SUICIDE] & Don Kajlo Krul [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] vs. Ripley [SLN] ~ 133479,78 %
tr3lik - - Starcia Mensa
PostJuż mi zaglądałeś do sypialni, teraz proponuje do kosza na śmieci, może znajdziesz tam jeszcze jakieś poszlaki detektywie Grzyb. Swoją drogą ciekawostka że o swoich rzekomych kobietach piszesz małą literą a o mnie dużą, widać gdzie większy szacunek - podświadomość działa "kolego", tak trzymaj!
-
Styrtasiepali [WOWWW] & kakarotto [SUICIDE] & Don Kajlo Krul [WOWWW] & Kazzu [SUICIDE] vs. Ripley [SLN] ~ 133479,78 %
tr3lik - - Starcia Mensa
PostCzy widzicie tu jednego albo drugiego ;)? Wy tam dalej bijcie pokłony xD i udawajcie że macie dziewczyny żony, ESSSA! Pozdro dla kumatych
-
tr3lik - - Starcia Mensa
PostDzięki Panowie za lot, było... niecodziennie Styrta to najgorszy pilot na świecie. A jak ktoś wplątał tu Valhalle, gratuluje wyobraźni, ale to chyba mokre sny o koledze z sojuszu się udzielają już
-
Bry, czego się z nudów nie zrobi Pozdro Sojusz! youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8 Dnia 20-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] ________________________________________________ Okręt wojenny 100.461 Pancernik 444.579 _________________________________________ Obrońca Machu5 ________________________________________________ Duży transporter 5.708 Satelita słoneczny 4.200 Gwiazda Śmierci 7 Crawler 1.150 Wyrzutnia rakiet 617.543 Lekkie działo laserowe 2…
-
#38 Don Kajlo Krul [WOWWW] vs. Burzel [SUPERMEG] ~ 2974.18% - próba moonowa
tr3lik - - Starcia Mensa
PostPo akcji @gotYaaa zobaczyłem, że sojusz nie kwapi się by pomóc. Więc postanowiłem zrobić PMa koleżkowi no ale nie siadło Może następnym razem. Pozdro Sojusz, Buddy, Styrtuś... koniec z nami. youtube.com/watch?v=skQhri9Te2s Dnia 15-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] ________________________________________________ Okręt wojenny 1 Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca Burzel [SUPERMEG] ______________________________…
-
Jozz [SUPERMEG] & KulawyBezNogi [SUPERMEG] vs. kakarotto [SUICIDE] ~ 6467.33% Obrona
tr3lik - - Starcia Mensa
PostNo no ładnie się bawicie, E tam nie przepycha się z każdym, dzieliliśmy chwile układ kiedyś, nie było tak źle
-
Witam, Kolejna wizyta, pozdro Sojusz! Dnia 29-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Marshal Twighlight ________________________________________________ Mały transporter 6.019 Duży transporter 4.493 Lekki myśliwiec 4.114 Ciężki myśliwiec 4.282 Krążownik 564 Okręt wojenny 434 Bombowiec 431 Niszczyciel 441 Pancernik 138 Reaper 189 Path…
-
Pozdrawiam Sojusz! youtube.com/watch?v=FJt7gNi3Nr…Y35_AX9W4qTX1Ws_hBDXQHulA Dnia 28-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 80.000 Pathfinder 25.000 _________________________________________ Obrońca Marshal Twighlight ________________________________________________ Duży transporter 34.384 Recykler 3.001 Sonda szpiegowska 85.562 Pathfinder 3.577 Wyrzutnia rakiet 41.323 Lekkie działo lasero…
-
Witam, Musze przyznać że trochę dexu przepaliłem przez ostatnie dni na tego Pana :P, ale w końcu postanowiłem lecieć na ślepo, miałem nadzieję na całą flotę ale narzekał nie będę. Obrońca lognął po 5 minutach chyba od starcia. SzO! uhQHPGk34q5i8i2rj2zclcepQ7iXW-gwDKEjbI3jZhb3f0gSLAHJrxdC-Ter0JC07WklDh2voJoxqS_fZuScrOpb3d7IYTmThH1O08_b6ZAzgc9aLLu3PwXP-765 youtube.com/watch?v=zN5Qnl5hN5k Dnia 27-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] _______________…
-
W sumie z ręką na sercu missclicka zrobiłem i skanowałem gale za daleko od siebie :D, dlatego lot trwał 1h12m no ale cóż, siadło Kolejne życzenia do kolekcji, padają te gwiazdy i padają.... Z setki kumpli zostało tylko paru, Lecz nigdy nie reagowałem na komendę waruj, youtube.com/watch?v=OzbXcx8R2sU Dnia 22-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Don Kajlo Krul [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Pathfinder 5.000 ____________________…