Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 52.
-
Ruda [WINTER] & Malack [WINTER] & markus [WINTER] & Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. Hell Boy [RMN] & Chard [RMN] & Yar [RMN] 12041 %
Bizon. - - Starcia Libra
PostJee afera na pół uni od wczoraj ze ktoś odprowadza fsa panu top 1 eko myślę sobie dobry strzał pewnie ze 100 k dtkow do pełna zalanych dexsem bedzie. Rano wbijam z ciekawości a tu nawet 1dt ni ma... zawiodłem się No nic jedyne co to mogę pogratulować wyłapującemu tego fsa wykonania akcji bo obrońca wgl się nie popisał tym co tam wyladowalo . Odbudowy kiedy tam sobie zachcesz bo oczywiście nie braknie w tym poście stwierdzenia "z tym eko to hohoho i ho raz w tyg można sobie takie lądowanie fundow…
-
#1 Szturman [MAFIA] & maniek0121 [MAFIA] vs. zombicz [Albania] ~ 952.56%
Bizon. - - Starcia Libra
PostSzkoda złomu, ale jak to mówią wybredny nie rucha tzn ptfuu nie złomuje odkuj sie i do następnego
-
SOLO; Fisher i sta111siu i markus [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] - 346963,44% Top 1 solo speed x2
Bizon. - - Hall of Fame
PostPodoba mnie sie to, w zasadzie mogło by być to nawet top 2 solo albo top 3 ważne żeby moja wtopa dobrze spadła na dół listy topowych starć dzieki za linka , zmobilizowałeś mnie do przypomnienia sobie pasów do konta na forum Sander odbudowy
-
ACS; knapik i GitKOles [BOS], obibok i Poranek Poety [HRB], DesertFox [EDT] vs mise i Id17 i SlodkaFuria i Eric Clapton i Spiele [CAZADOR] - 56410,05% ToP 1 ACS -Obrona
Bizon. - - Hall of Fame
PostDzieki za link i pozdro Clapton starcie godne podziwu dla obu stron Odbudowy wszystkim
-
TOP 1 ACS; PIOTR WITCZAK i cichylowca i cichyPL i WinneR i Galaktyczny_Rolnik [WIP] vs KIC [MG42] - 351347,16% + zbiórka
Bizon. - - Hall of Fame
PostCytat od gardze wami: „Cytat od Bizon.: „sporawy % z ciebie wyszedł kicu pomyśleć że na u 50 nie myslelismy o niczym innym tylko o tym żeby cie zapakować w recki... tam łatwiej było utrzymać takie stado, ale żal troszkę ludzi którzy wypisują że grac nie umiesz tym bardziej że sami nic nie osiągnęli.. a ty sam ponad 5k gasek umiałeś naspawac pamietam jak było ich tylko 500 Powidzenia w realu” nawet mnie nie dotknely twoje slowa, powod mojego posta jest prosty, to ty nic nie osiagnales, fisher bud…
-
TOP 1 ACS; PIOTR WITCZAK i cichylowca i cichyPL i WinneR i Galaktyczny_Rolnik [WIP] vs KIC [MG42] - 351347,16% + zbiórka
Bizon. - - Hall of Fame
Postsporawy % z ciebie wyszedł kicu pomyśleć że na u 50 nie myslelismy o niczym innym tylko o tym żeby cie zapakować w recki... tam łatwiej było utrzymać takie stado, ale żal troszkę ludzi którzy wypisują że grac nie umiesz tym bardziej że sami nic nie osiągnęli.. a ty sam ponad 5k gasek umiałeś naspawac pamietam jak było ich tylko 500 Powidzenia w realu
-
yoda, markus, sta111siu, Miech Blumkulow, Bizon [MG42] vs SANDER. [WIP] - 125869,66% TOP 2 ACS
Bizon. - - Hall of Fame
PostNoo i zostałem pomszczony, czekałem na to starcie od dawna sprowadziłem sie na uni po złomie i sie doczekałem Szkoda że za mało dexsu miałem to pewnie i ja bym sie doczepił i było by bardziej popisowo topcie to panowie i oby wiecej takich Sanderowi SzO byle uczciwie 5
-
fen111iks i Fisher i offline i pluszak [MG42], VanDyk [CLZ] vs EvenemenT [WIP] - 214990%
Bizon. - - Hall of Fame
PostNo miszczu tym stekiem to mnie ucieszyłes należał ci sie taki % topcie to ekipa co by było z kim latac po uf na te nowe konta w sojuszu number one ;p
-
TOP 1 SOLO The End(Nyah), Maksimus [L E] vs STIMO [--S--S--] - 156370,84% + Ta zniewaga krwi wymaga...
Bizon. - - Hall of Fame
Postłoo co procet zrobił... ;D a wydawało sie że juz koniec gry dzieki za linka i top szybko
-
#116 SOLO; KochamKimusie [CLZ] vs Mr Brownstone [WIAARA] - 13205,84% top 2 solo!
Bizon. - - Hall of Fame
PostNo i skończyło sie tak jak obstawiałem w 50% bo drugie 50% to było ze dostanie bana. obrońca jak widać wykazał się mega skilem i zaprezentował jedną ze swych najlepszych umiejętności w o game tzn. zmienił name...