Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 293.
-
Na bezrybiu i rak ryba. Chociaż na naszym uni to i o raki ciężko. Obrońcy, aby nie poszedł na urlop. Pozdrowienia dla każdego. Dnia 06-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Walgamer [TWIERDZA] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 8.900 _________________________________________ Obrońca Kacperio [NOLIMIT] ________________________________________________ Mały transporter 350 Duży transporter 51 Lekki myśliwiec 398 Krążownik 1.241…
-
Misiu. Próba pushu??? Ja wystartowałem, Ty wystartowałeś, Oni? wystartowali? Akurat nic nie wiem o Onych, nie widziałem i nikt się nie przyznał. Ale każdy miał okazję, i ci z top, i ci ze środka, ci z końca raczej nie, bo nie mają tylu recków. Lot był długi i szansa na jego zobaczenie była spora. Więc nawet przez chwilę nie przewinęło mi się przez głowę to brzydkie słowo. Gdyby było opóźnienie - to co innego. Jeśli kogoś z czytelników uraziłem przypisywaniem regionalnych przywar, to przepraszam.
-
Stało, to poleciałem. Obrońca jeszcze w kilku innych lokalizacjach przyjął ciosy, ale wierzę, że się pozbiera. Pozdrowienia dla Pawła. Jestem przekonany, że też to widział i zaczął robić przedstartowe kalkulacji. Tyle, że ja przeskanowałem i wystartowałem nieco szybciej. Przykro mi, że jest nas mało i wyrywamy sobie cele. Pozdrowienia dla innych żyjących, w tym sojuszników z Twierdzy. Trzecie ST w weekend. Procentowo najsłabsze, ale zysk na odwrót - najlepszy. Kolejna kopalnia w drodze. Dnia 24-…
-
Jak się ma flotę, to trzeba z niej korzystać. Przecież to była jakaś inwestycja i, jak każda inna, ma przynosić zyski. Nie rozumiem więc słów "miałam nigdzie nie latać". Bardzo ładny czyścioch. Podoba mi się. Widziałem PZ i chwilę potem sam wyskoczyłem na nieduży farming w innej lokalizacji. Straty jednak nieduże, a pozycja obrońcy wysoka, więc życzenia pozostania w grze.
-
Czyli się wyjaśniło, kto jest większym cwaniakiem ode mnie. Widziałem ten lot, ustawiłem zgodnie z prawidłami recki i zebrałem... Po co wędkarz idąc na ryby bierze ręcznik? No, ale ja nie jestem Warszawiakiem. Ba, do stolicy mam ok. 100 km. Zdecydowanie bliżej mam do Łodzi, kolebki bandytów wszelkiej maści. Jak Piwek nie wykaże się aktywnością, to sobie na tronie Króla bandytów posiedzę. Fakt, obrońca z tych graczy nietypowych. Szo, to znowu się spotkamy.
-
Sentyment wrócił do starego mojego ST. Graty, bo obrońca z tych niełatwych do upolowania. Oby na urlop nie uciekał.
-
Mieści się w progu, więc pospamuję. Deteki nie odleciały na FS. Przytuliłem. Dnia 23-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Walgamer [TWIERDZA] ________________________________________________ Niszczyciel 13.500 Bombowiec 43.000 Reaper 17.500 Lekki myśliwiec 1.800.000 _________________________________________ Obrońca Passenger 10 ________________________________________________ Duży transporter 21.000 Satelita słoneczny 3.700 Crawler 900 Wyrzutnia rakiet 149.000 Lekkie …
-
Żyję jeszcze. Przypominam o swoim istnieniu. Kolejny bunkierek zjedzony. Wartościowo duży, ale jakościowo słabizna. Stocznia obrońcy przez ostatnie dni ostro pracowała. Wcale nie na próżno. Będę miał na kolejną kopalnię, bo na latajki real zmusza mnie do narzucenia plandeki. Pozdrowienia dla pozostałych Żyjących. Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Walgamer [TWIERDZA] ________________________________________________ Niszczyciel 13.500 Bombowiec 43.000 Reaper …
-
Ponownie się najedliście i napiliście. Teraz z głodnymi nie pogadacie. Graty jak zwykle.