Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 293.
-
Jak się szuka, to się znajduje. Podziwiam Twoją determinację, bo sam kilka minut temu padłbym jej ofiarą. Telewizje komercyjne przerywają swoje programy reklamami, więc telefon i kliknięcie. Na Pawła to jedyny sposób. Zapomnisz o kliknięciu - zapomnij, że coś na moonie było. No mało nas, zdecydowanie za mało. A jeszcze Ślepy zostawił list pożegnalny
-
Cytat od Biały miś: „Chciałem zauważyć, że wysłałeś ślepego na urlop ” Tak napisałeś do Pawła, ale to chyba Twoja sprawka. Przetapiaj na co chcesz i skończ z lataniem po ochłapy (jestem w posiadaniu dowodów). Krecik mnie skrytykował za 40kk zysku, ale Ty Misiu mnie przebijasz - w dół oczywiście. Lepiej te sloty przeznaczyć na sondy, bo są lepsze cele. Z drugiej strony jak najbardziej rozumiem, że trzeba przecież z czegoś żyć. Pisząc o ochłapach nie mam na myśli powyższego starcia - sam bym chętn…
-
Cytat od Biały miś: „ten zestaw floty Bardzo nie typowy ” Wysyłając pierwsze sześć ataków pomyliłem jedynkę z czwórką w kordach. Lot przez galę, a kiedy zorientowałem się w pomyłce, do uderzenia zostało kilka minut. Więc wystartowałem ponownie czym tam się dało. Pionków brakło, a recki mam szybsze od transporterów. Dlatego pisałem o farcie, że starcie zaliczyłem. Ta pijacka pomyłka to wprost wymarzone podanie do sojuszu alko Jedi, więc ją sobie zarchiwizuję. Może kiedyś w przyszłości się przyda.…
-
Stało to poleciałem. Bardzo długo stało, toteż miałem farta, że nikt mnie nie ubiegł. Pozdrawiam stałych bywalców. Obrońcy pozostania, chociaż po sposobie pilnowania konta mam poważne wątpliwości, czy zechce. Pewnie wróci z powrotem na długi urlop. Dnia 20-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Walgamer [TWIERDZA] ________________________________________________ Recykler 5.000 Ciężki myśliwiec 180.000 Reaper 12.200 _________________________________________ Obrońca Nekhb…
-
Ładny wlot, a i zysk całkiem przyjemny. Obrońca niech pozostanie. Dobrze ukrywał flotę, aż nie dał rady.
-
Agresorom graty starcia. Zdjęty właściwy moon i akcja przeprowadzona poprawnie, a więc z zyskiem. Po blisko tygodniu od starcia widzę, że sojusznik ma już ranę zagojoną. Dzielnie idzie przed siebie w swoim eko. Pozostaje tego życzyć innym pokonanym.
-
Ostatnią sesję miałem w japońskim stylu. Wyszła "jakotako". Zyski były, ale procentów wcale. Stali bywalcy grillują, a ja nijak nie mogę udokumentować pieczenią swojego istnienia. Aż tu nagle pojawił się sponsor. Dzięki serdeczne i po odbudowie zapraszam ponownie. To miał być rewanż po tej walce: ogotcha.universeview.be/en/rep…ce-5ed3-84de-1aa1f9f0a822 Dnia 13-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Last Vegan [BAt] ________________________________________________ Krążow…