Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Art: „youtube.com/watch?v=hlv672jqbtE ” Nie tego oczekiwałem, ale w sumie... może być
-
Wesołych Świąt @Art :p Czekamy na prezent pod choinkę :p
-
Cytat od ja: „Mam fuzyjną na 22 i energetyczną na 18 - daje to ~63k energii (70% wykorzystuje obecnie, 30% w zapasie) Aby mieć tyle samo z słonecznej to bym musiał dać ją na 45lvl... jest to w sumie 12,5kkk mety i 5kkk kryształu Na fuzyjną wydałem - ~0,5kkk mety ~0,2kkk kryształu oraz ~0,1kkk deu tongue.png A teraz cyk... energetyczna na 22 i już słoneczna musi być 51lvl... a koszt od 0-51 to 143kkk / 57kkk xsmile.gif Gdzie zwiększenie energetycznej to 18-22 3kkk kryształu i 1,5kkk deu xsmile.gi…
-
Moons co godzinę
Puck - - Błędy w grze
PostCo godzinę otrzymuje powiadomienie o akcji MOONS.
-
Wcześniej chciałem większe eko, no i dostałem :p Zmiana planetek na zimne 15 dało mi tyle co zmiana eko z 6 na 7
-
Przenosiny trwają 24h, po 13 zaczeły się pojawiać pierwsze planetki :p Co bardziej kumaci, najpierw terra rozwiną przed relokacją.
-
Za kilka godzin 9 planet zmieni lokalizacje na 15 pozycje, nie są duże bo grałem byle jak i tak będę grał dalej. Ale w ogólnym rozrachunku będę grubo przed osobami które robiły przenosiny z 3 na 15, jeszcze w między czasie spędziły kupę czasu i surki na dopieszczenie procesu (no i $$) Jeszcze 3 darmowe przenosiny mi zostały Ani złotówki nie wydałem na anty Niby powinienem się cieszyć że mi się udało, że zmiana udana, ale co z tego. Odejdzie kolejna grupa osób z gry, zapewniam że tacy gracze nie …
-
Cytat od ciap: „Choć moim zdaniem zmiana nie powinna wejść to nie mogę się zgodzić z: Cytat od Drakean: „Nie zmienia się zasad w trakcie gry, jeśli chcą powinni sobie odpalić taką opcję dla nowych uniwersum - o to jest ból pupy. ” Każda zmiana w grze powoduje zmianę zasad. Przykład? Zmiana ceny OW z 40k+20k na 45k+15k. > Spadek floty Zmiana wydobycia dexu > Zimniejsze planety były 2 razy bardziej opłacalne Zakrzywienie > Ktoś robił planety pod liniowe. Parametry kolonizacji > Temp i wielkości zm…
-
Cytat od Starrk: „@Daneku25 zatem prześwietl i moje konto, ponieważ i ja się podpisuję rękoma i nogami pod wszystkimi wypowiedziami osób niezadowolonych z tej zmiany, a jestem niejako protagonistą strategii robienia 15tek. Słoneczna nieopłacalna na :15? Kpisz sobie? Gdybym mógł mieć tyle pól co górnicy, którzy przeniosą planety z :8 na :15, to bym postawił wszędzie słoneczną na poziomie pierdyliard. ” Mam fuzyjną na 22 i energetyczną na 18 - daje to ~63k energii (70% wykorzystuje obecnie, 30% w …
-
Cytat od ciap: „Wersja 6.8.3 I problem zapchanych układów trochę znika. ” Niby tak, ale wybitnie nie sprawiedliwe to jest. Co z tymi co przenosili z 3 na 15? Sam mam 10 dużych planet i 12 przenosin, pierwsze co zrobię to przeniosę się na 15 i będę kopał deu, ale uważam że takie coś nie powinno mieć miejsca. Edit: Może zabraknąć miejsc w 15 Kto by nie chciał 250 bazowych pól z kosmicznym wydobyciem deu
-
Problem InfoCompte Script
Puck - - Zadawanie pytań
PostCytat od YTMuszkawAustrii: „dzięki jesteś [ciach] Kruszyna! Tylko myślę, że u mnie występują błędy. Pokazuje mi, że mam budować kopalnie na księzycu i to w dodatku 1 lvl gfd ” Musisz odwiedzić zakładkę "surowce" we wszystkich księżycach potem sprawdź ponownie, a i pamiętaj przelicznik ustawić w parametrach
-
Cytat od Rising: „Podbijam - prędkość eko x7-8 i prędkość badań x12. ” Ooooo.. fajnie by było... ale czekaj czekaj, a większej prędkości floty nie chcesz? :p
-
elam [PUSH_1] vs. R2-D1 [Corleone] & Luther [Mmm] & Suicider [OASIS] & Profesorek [OASIS] ~ 86005.64% OBRONA
Puck - - Starcia Virgo
PostBrawo! Były kulki, ni ma kulek :p SzO elam