Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 146.
-
Witam. Na początku chciałbym powiedzieć że nie było by tego RW gdyby nie GhosT który wyskanował cel i odstąpił pobratymcom z dolnej połowy tabeli, za co ogromnie dziękujemy i w całości dedykujemy to RW właśnie GhosT'owi. Trochę trwało zanim skompletowałem ekipę, ale się udało. Do tego jeszcze wszyscy wierzący Do rzeczy: Dnia 26-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cichy_Buch [WIAARA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 19.731 Krążownik 2.0…
-
Cytat od Gacha: „podoba mi się i do tego jakie połączenie no brawo panowie ” Wróg mojego wroga, bla bla bla Gość pokasował kolonię (po tym jak zarobił 500k pkt trochę się zdziwił częstotliwością ataków), a z bunkierka puścił fs atak na idlera, traf chciał że pod moją falą Zysk nie jest wielki, ale to nie było dla zysku. To było dla zasady Cytat: „(4750) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 95.000.000. Na polu zniszczeń [3:271:9] znajduje się 69.498.600 jednostek metalu i 33.685.800 jednostek …
-
Witam. Debiut w ST(po około dekadzie) zafundował mi Tyrion Także przywitanie już było Sama akcja to typowy spontan, nie była planowana, obrońca naprawdę się pilnował i raczej nie pokazywał co i gdzie trzyma... (przynajmniej mi). Przeglądając galę zobaczyłem * u niego na moonie, to pyk kontrolny skanik i cóż widzę - stoi Szybkie liczenie, recków starczy własnych, straty znośne - Dnia 14-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cichy_Buch [WIAARA] __________________________…
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
PostCytat od Inkfernus: „Cytat od Cichy_Buch: „Cytat od massa: „Cytat od Inkfernus: „Gratulacje Ghost..! Procent zacny, ale ewidentnie musisz spawac czolgi. Losiowi szczerze zycze Szo, zeby tym razem u mnie w reckach skonczyl Czworka mogl poczekac dwa dni i tobie konto oddac a nie sprzedawac lamie massie ” Na każdej unii tacy śmieszni szczekacze muszą być! ” a Ty na każdej unii "kupiłeś" już konto że wiesz takie rzeczy? (sory ale nie mogłem się powstrzymać:) ) GhosT piękne bum! ” Akurat tu sie koleg…
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
PostCytat od massa: „Cytat od Inkfernus: „Gratulacje Ghost..! Procent zacny, ale ewidentnie musisz spawac czolgi. Losiowi szczerze zycze Szo, zeby tym razem u mnie w reckach skonczyl Czworka mogl poczekac dwa dni i tobie konto oddac a nie sprzedawac lamie massie ” Na każdej unii tacy śmieszni szczekacze muszą być! ” a Ty na każdej unii "kupiłeś" już konto że wiesz takie rzeczy? (sory ale nie mogłem się powstrzymać:) ) GhosT piękne bum!