Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 146.
-
Witam. Nie było nic ciekawszego do roboty, a że sobie stało to już nie stoi Dziękuję Do rzeczy: Dnia 04-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KonewA [WIAARA] ________________________________________________ Bombowiec 663 Lekki myśliwiec 40.895 Krążownik 4.489 Okręt wojenny 5.309 Pancernik 2.165 _________________________________________ Agresor Cichy_Buch [WIAARA] ________________________________________________ Bombowiec 869 Niszczyciel 192 Lekki myśliwiec 77.566 Krążo…
-
Cytat od Bunny: „Cytat od Rocketman466: „Gratulacje Zgrywusek nie przejmuj sie tym co pisza Zaraz do nas wrocisz Graty I do PRZODU ” Tak to krzyczycie, ze TR sie pushuje, ale Zgrywusek jest OK! Zmien nazwe gracza, bo Popuriemu to nawet piet nie moglbys wylizac. ” Co racja to racja Cytat od dziadek barezi: „to sie polansowal.chyba juz mu nie pojdzie biggrin.png ” pomyślałem dokładnie to samo żeby nie było to: Graty
-
Jak zaczynałem czytać temat wydawał się fajny i przyjemny. Chciałem zobaczyć opis laga i przygód z nim związanych, a zobaczyłem gównoburze Mih spadł, floty TR wróciły, złom pozbierało TR - dla mnie jasne. Cokolwiek było planowanego nie wyszło i już nie wyjdzie, ile byście się nie podpie**dalali do GO, GA, SGO i choćby samego papieża to i tak nic nie da Czasu nie cofnie. I co może jeszcze Gratków chcecie? Ni chu chu chu... ja!
-
Cytat od dziadek barezi: „Gratulacje mowilem,ze wyjdzie ok ja zarobilem okolo 260kk z reszty moonow a......!!! czekam na odsylke za moja sonde ” już miałem pytać czemu nie leciałeś sam Graty
-
Ja chciałem jeszcze raz podziękować za zabranie mojej skromnej flotki w tak zacne pierdol*ięcie Mniejsza już o tą wojnę, jest fajne RW i niech tak zostanie Edit: W końcu TTG, czy nie?
-
Cześć. Tak sobie od niechcenia przeglądałem galaktykę i bum WeszKa wskoczył/a Do rzeczy: Dnia 21-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cichy_Buch [WIAARA] ________________________________________________ Krążownik 10.557 Okręt wojenny 1.819 Pancernik 3.698 _________________________________________ Obrońca WeszKa [GORNICY] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 2.014 Lekki myśliwiec 6.297 Ciężki myśliwiec 87 Krążownik 884 Ok…
-
Witam. Przeglądałem sobie galę, patrzę 15min u tego pana, to skan ---> lot ---> bum. Pozdro dla WIAARY, oraz bunnego - jakoś tak mi się przypomniał i kubanola za bajerkę Do rzeczy: Dnia 09-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cichy_Buch [WIAARA] ________________________________________________ Mały transporter 8.646 Lekki myśliwiec 32.352 Ciężki myśliwiec 215 Krążownik 9.187 Okręt wojenny 1.929 Pancernik 3.348 _________________________________________ Obrońca czeskidy…
-
Witam. Nie będę się rozpisywał, ot takie małe wstrzelenie między logi obrońcy Ładnie pogratulował i zapowiedział powrót także życzę Sz.O. Pozdrówcie się sami Dnia 04-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cichy_Buch [WIAARA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 34.948 Okręt wojenny 1.896 Pancernik 2.905 Krążownik 7.894 _________________________________________ Obrońca Frua ________________________________________________ Mały transporter 800 …
-
To dlatego zniknęły namiary z notatki Brawo i Sz. O.