Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje wytrwałości no i PB Mam nadzieję że Vice się znów odbuduje bo to wstyd grać tutaj i go nie spakować. Choć ostatnio już miałem plan i wszystko pewnie by się powiodło ale Kazzu wszystko zepsuł - normalnie jak słoń w składzie porcelany się zachował No ale trudno - może kiedyś, gdzieś... Tymczasem Atakierowi miłego przetopu a obrońcy SZO. PS. podliczone
To żeś mi się załapał na aktualizację Graty, UoS to świetny Sojusz, świetnie nadają się do recyklerów Nie za wiele ale coś tam zarobiłeś więc przetapiaj. Obrońcy SZO PS. podliczone
Coś czarne chmury nad nami widzę ostatnio się zebrały Cóż, gratulacje udanego wlotu, masz co przetapiać. Matusto odpocznie i wróci - taką mam nadzieję Wiele nie stracił więc to RW to trochę chyba wymówka dla niego na święta PS. podliczone
Miałem cynk na ten cel ale odpuściłem, stwierdziłem - poczekam - utuczę... A tu masz Ci los - i wróbel i gołąb na dachu wylądowali Gratulacje, mały bunkierek przeorany no i zysk też Ci wyszedł Przetapiaj Obrońcy po raz któryś SZO. PS. podliczone
No to żeś porysował mi Sojusznika Gratulacje udanej kontry, przynajmniej nie zwykły bfs - musiałeś się trochę wysilić Vagarowi SZO nie życzę bo wiem że już dawno po sprawie - z jego eko to nawet chyba nie zauważył że coś tam stracił PS. podliczone
Witam Nudziło mi się wczoraj wieczorem a że trochę się uwiązałem w jednej okolicy nie było za bardzo pola manewru i perspektyw na trafienie czegokolwiek. Stąd zacząłem za koleją skanować nawet i dalszą okolicę. Od razu jak zobaczyłem minutki na moonie sprawdziłem aktywki na innych planetach i bez skanu wiedziałem że coś tam stoi U obrońcy jestem drugi raz - wcześniej na dużo mniejszy zysk i miałem do niego parę układów. Tym razem lot na prawie 100 układów... dłuuuugi bo prawie 1,5 godzinny. Szcz…
Widzę że niektórym coś gdzieś uciska Panowie spokojnie, to tylko gra Agresorowi gratulacje - w świetle ostatnich wydarzeń należy sądzić że RW prawilne. Obrońca tam gdzie jego miejsce czyli po prawej stronie więc wszystko gra PS. podliczone
A przepraszam, czy to jakaś zorganizowana akcja? Widzę że @depesza_1992 wywinął się spod topora - dla ogólnego życia na uni to dobrze - dla niego też dobrze - trochę dla atakujących nie dobrze ale dzięki temu możecie bawić się dalej Więc jakieś plusy są no i czekam na dalszy rozwój wypadków, może jakaś kontrofensywa albo powtórka akcji? Styrcie graty 70 RW na uni Obrońca pewnie już się odbudował PS. podliczone