Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 537.
-
Witam Tym razem debunkracja konwencjonalną flotą czyli coś, czego już dawno nie robiłem Zysk jakiś tam wyszedł nawet, ciut mniejszy niż podaje zestawienie bo mi 3-cia fala weszła już po zalogowaniu obrońcy no i ciut statków straciłem a surowców brak Meritum: Dnia 25-04-2020 17:32:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Krążownik 333.333 Pancernik 111.111 Pathfinder 100.000 _________________________________________ Obrońca…
-
Witam Tym razem ST moimi ulubionymi stateczkami w pełnym składzie Obrońca zalogował się jakiś czas po ST, nie napisał nic ale wysłał sondę gratulacyjną Meritum: Dnia 16-04-2020 15:59:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Niszczyciel 200.031 Reaper 303 _________________________________________ Obrońca andik ________________________________________________ Duży transporter 2.535 Recykler 111 Sonda szpiegowska 38 Satelita …
-
Cóż... Ja wciąż mam nadzieję, że jednak da się Ciebie namówić do pozostania, niemniej decyzję jak i motywację rozumiem i szanuję. Sam byłem długi czas odkrywcą ale nie latałem dużymi ilościami floty na ekspy, wziąłem tą klasę ze względu na to, iż dużo farmię idlaków, taki mam styl gry no i słabsze eko. Po tym jednak co się w tej grze wyprawia, by "pozostać w kontakcie z czołówką" i ja musiałem zacząć posyłać swoich dzielnych pilotów na poszukiwanie tych biednych piratów Jesteś Leszku kawałem his…
-
Witam To RW sprawiło mi wielką satysfakcję i jest dla mnie swoistym zaskoczeniem. Ktoś zapyta czemu, skoro top obrońcy niewielki i RW z planety, na bfsie. Już wyjaśniam. Otóż moim zdaniem podpartym wieloma próbami i obserwacjami obrońca korzysta z bota. Od kilku tygodni bezskutecznie próbowałem go dopaść o różnych porach dnia i nocy, bezskutecznie. Na tym koncie 24h na dobę latały ekspy, paliły się aktywki a flota nie latała na fsa. Dziwne prawda? Po którymś wylocie, gdy oczywiście na kordach za…
-
Witam Tym razem udało się trafić coś nieco bardziej zyskownego Do obrońcy ostatnio zaglądałem dość rzadko, dzisiaj coś mnie podkusiło poskanować 5g no i efekt widać poniżej. Recki puszczone z pewnym opóźnieniem, także obrońca miał czas trochę złomu zebrać, nie narzekam Dedykacje dla jumka bo marudzi, że chce No i wkurza mnie tymi raportami co chwile... spokojnie jeszcze Cię dogonię! Meritum: Dnia 09-04-2020 16:58:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] _________________…
-
Witam Z racji, że piraci coś mnie omijają szerokim łukiem trzeba było poszukać bardziej uczciwego zarobku FCv1slp.jpg Dnia 03-04-2020 16:30:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca barbarosa [WOR] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 1.513 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 355 Krążownik 5.034 Okręt wojenny …
-
Witam! Tym razem wspólny lot ze Zdobywcą. Mogłem lecieć samemu ale stwierdziłem, że we dwóch będzie znacznie spokojniej i przyjemniej Cel znaleziony na fali, wszystko przebiegło jak należy, jest kolejne ST do kolekcji FCv1slp.jpg Dnia 30-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.039 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor ZDOBYWCA [Veto] _________________________…
-
Witam Tęskniliście? Bo ja tak To ST ma dość śmieszną historię... otóż zapomniałem, że wystartowałem do obrońcy!! Puściłem atak, część dofarmów, zadzwonił telefon, rozgadałem się, potem coś tam na fb się działo, w końcu wchodzę na ogame, patrzę, o jakieś duże RW zrobiłem?!? W związku z tym trochę surowca zostało, finalnie obrońca zalogował i ciut złomu też skubnął, niech mu będzie na zdrowie Pozdrawiam sojuszników! FCv1slp.jpg Dnia 30-03-2020 20:16:25 następujące floty spotkały się w walce: Agres…
-
Witam! Cóż, weekend zdecydowanie dla mnie Rutynowy skan obrońcy pokazał sporo surowców i dt na planecie, aktywności brak, szybki start, 57min oczekiwania i pełen sukces Pozdrawiam sojuszników! FCv1slp.jpg Dnia 29-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.023.689 Krążownik 111.111 Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Asm0dai [AiE] ________________________________…
-
Witam Jest kolejny hat-trick w moim wykonaniu, niestety trzecie najsłabsze ale już śpieszę z wyjaśnieniami czemu. Zrobione jest... bez floty, którą miałem jeszcze na fs, tym, co pozbierałem z nocnej produkcji. Z tej samej przyczyny recki poszły w okrojonej ilości, dużo później, dlatego też tylko tyle złomu zebrałem. Podejrzewam, że reszta jest Tam a nie Tu, niech mu tam będzie na zdrowie Pozdrawiam sojuszników FCv1slp.jpg Dnia 29-03-2020 11:59:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor K…
-
Witam Udany weekend w moim wykonaniu jak widać Lot na obrońcę to czysty spontan, okraszony walką o wolne sloty, także wszystko na raty i mogło być nieco lepiej ale nie narzekam. Dobiłem też co nieco na planecie oraz innej kolonii obrońcy więc bilans jest ciut lepszy Pozdrawiam sojuszników! FCv1slp.jpg Dnia 28-03-2020 20:49:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Pancernik 77.641 _________________________________________ O…
-
Z tym stwierdzeniem o Olesiu to się akurat nie zgodzę. Nigdy nie była to czołowa postać uni 1, nie pokazał też specjalnego polotu w byciu lotnikiem. Został za to w moim mniemaniu jedną z większych "gnid" na ogame. Dla bycia top 1 poleciał na dawne konto swojego sojusznika, które wtedy grało dla Templars a złomował je PN. Bez jego floty dali byśmy radę się obronić. Były to czasy ostrej dominacji PN na u1 i konto Klimy stanowiło jedną z niewielu przeciwwag dla istniejącej sytuacji. Po złomie Turka…
-
Witam Dawno już nic nie wklejałem więc jak nadarzyła się okazja to trzeba Pierwszy wlot w obrońcę nieudany, skruszyłem tylko nieco bunkier, poprawka jak widać już jak należy Pozdrawiam sojuszników! FCv1slp.jpg Dnia 27-03-2020 16:22:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kurufir [Veto] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.900 _________________________________________ Obrońca Bandzo ________________________________________________ Mały transporter 194 Duży…