Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty Zeol, zaczynasz z wysokiego ,,C" czas po fuzji, oby tak dalej

• Cytat od litek.: „Tylko że zaraz tu wyskoczy taki jeden z drugim, walnie tekstem typu: Cytat od thomek205: „Skoro grasz na uni docelowym x czasu i mogłeś sobie wybrać dowolne galę i układ to z jakiej racji chcesz przenosiny? ” i nie pogadasz ” No właśnie stary, z waszymi argumentami nie da się rozmawiać, bo cały czas mówicie ,,chcemy przenosiny i już", także zero dyskusji Pomijam już fakt, że część z was wygaduje bzdury, że chce np mieć dodatkowe pola na planetach, bo skoro my je dostaliśmy to w…

• Cytat od pit: „No własnie. Gracze z uni docelowych zostali wyrysani (żeby nie napisać brzydko). Nie dość ze nie dostali dodatkowych pól, zadnych darmowych relokacji to jeszcze na dokładkę agresorow w ukladzie. Ja sie zapytam gdzie jes SPRAWIEDLIWOSĆ! ” Przede wszystkim przestań krzyczeć. Powiedz mi, skoro grałem na Polarisie i nie miałem dodatkowych pól, a Ty np. na Yildun (hipotetycznie) i je miałeś, to rozumiem, że skoro ja dostałem plus 25 pól, to Tobie też się one należą i wszyscy z uni doce…

• Cóż dodać Zeol- wróciłeś

• Cytat od Arti85: „Nie rozumiem czemu wszystkich z Nekkar pakujesz do 1 worka, były osoby co chciały x1 i były co chciały x5. Tych co chcieli x1 było więcej, reszta musiała to przełknąć. Co mieli zrobić? To że temat był omawiany że w przyszłości będą podnosić eko to świadczy tylko o tym że GF dało d*** i to konkretnie, bo skoro i tak to było do przewidzenia to po co była ta ankieta skoro i tu i tu mogli podnieść x5 bez żadnej ankiety i teraz nie było by problemów. ” Taaaak i wyobrażam sobie jaka …

• Cytat od ciap: „@ale cios Tabelka pokazuje że stark chce na swoim uni dodatkowo dwa słabsze serwery żeby miał co farmić. Cała prawda. Excel skasowany. ” Obie propozycje, zarówno Twoja @Stark jak i @ciap nie są idealne i znajdzie się wielu przeciwników, ale przeczytałem właśnie waszą całą dyskusję i wychodzi mi na to, że Ty Stark chcesz poprostu mieć np. moje uni (Polaris) w Twojej grupie, żeby mieć co farmić, bo istniejemy dużo krócej niż Twoje uni i co tu dużo mówić przepaść pkt między Tobą a t…

• Uf- co sądzicie?

tomeo222 - - DiD Polaris

Cytat od ciap: „Cytat od Bora 3d: „Czyli generalnie jak to zwykle bywa;D zdecydowało ludzie którzy nie grają bez odrobiny zastanowienia co z graczami ktorzy poświęcają swój czas a niektórzy pieniądze;) tak oto usmierciliscie kolejne uni i już się szykujcie pod kolejne uf bo zaraz znowu będzie potrzebne;) ” Nie do końca zgadzam się z tym. Jak pisał wcześniej Art nad grupami siedzieliśmy parę dni. I nie polegało to na o połączymy to i tamto uni. Były analizowane parametry i punkty. Ilość kont z da…

• Uni Fusion- nadchodzimy!

tomeo222 - - DiD Yildun

Czołem Yildun! Wygląda na to, że po UF przygarniecie parę innych uni, w tym moje (polaris) Jak tam nastroje, macie jakieś konkretne oczekiwania i plany?

• Uf- co sądzicie?

tomeo222 - - DiD Polaris

Na Polarisie są takie pustki, że nikt tu pewnie nawet nie zajrzy, ale a nuż się ktoś trafi- co sądzicie o naszej sytuacji po Uni Fusion? Idziemy do 4 grupy, wygląda to całkiem nieźle, razem z Quorar powinniśmy mieć najsilniejszą topkę

• Cytat od Starrk: „@Mysia parę uwag 1. Nie rzucaj cyframi bez dokładnych wyliczeń, bo @ciap przy użyciu swojej strony udowodni Ci, że wcale 90% graczy z Xalynth nie poszło na urlopy 2. Fuzja międzynarodowa jest niemożliwa (chociaż sam uważam, że byłoby to najlepsze rozwiązanie) ze względu na jakieś różnice w strukturze Teamu poszczególnych społeczności. Dopóki GF nie ujednolici teamu i zasad, póty nie ma mowy o międzynarodowym uf. 3. Sam się zgadzam z twierdzeniem, że ta fuzja jest niesprawiedliw…

• Wersja mobilna - problemy

tomeo222 - - Błędy w grze

Bylo juz nie raz o tym ze GF nie zamierza rozwijac aplikacji mobilnej, bo uwazaja to za niepotrzebne (mowili nawet raz o tym w filmie na youtube) z drugiej strony skoro ich programisci nie potrafia sobie poradzic ze sprawnym dzialaniem lobby to o czym mu tu rozmawiamy...

• Cytat od Truck driver: „Cytat od thomek205: „Mam 15 nadprzestrzennego i jak puszczam fs w ukladzie z jedna gaska to przy speed floty x2 lot na 20% trwa 10.5h wiec o jakim nocnym wstawaniu i zawracaniu mowisz? ” Tez mam 15lvl nadprzestrzennego i wierz mi, ze takie fs-y na 20% a nawet na 10% mi nie pasuja nie przy moim trybie zycia i nieregularnym czasie pracy. ” Wtedy mozesz puszczac na 7h z hakiem na 30%, ewentualnie jeszcze szybciej, zalezy jak Ci pasuje. Dalej nie rozumiem sensu wstawania w no…

• Cytat od Truck driver: „Cytat od ciap: „Z tego co mi się wydaje gra na Dorado a tam speed floty x2 czyli ostatnie na którym w miarę idzie robić FS w układzie. ” W miare. Na poczatku jesli ma sie slabe napedy a po rozwinieciu konta fs w ukladzie wiaze sie ze wstawaniem w nocy i zawracaniem stacji wiec Twoje obliczone 970kk oszczednosci dexu mozna w tym momencie podwazyc ” Mam 15 nadprzestrzennego i jak puszczam fs w ukladzie z jedna gaska to przy speed floty x2 lot na 20% trwa 10.5h wiec o jakim …

• Cytat od Truck driver: „Cytat od Chytry Plan: „Myślałem bardziej o tym pośrednim wariancie - widziałem wielu górników zakładających kolonie w skupiskach po dwie. Domyślam się, że chodzi o fsy. Mówicie, że się nie opłaca? ” Serio? Gornik nigdy nie ma i nie bedzie mial problemow z fs-ami. Nawet jesli rozbuduje juz swoje konto do tego stopnia, ze bedzie mial 100-200k i wiecej dt do wozenia surowcow to tym bardziej lepiej puscic taka ilosc statkow z jednej galaktyki do drugiej z misja stacjonuj mied…

• Cytat od Chytry Plan: „Cytat od Truck driver: „Pod zadnym pozorem nie rozkladaj planet blisko siebie. Najlepiej minimum 100 ukladow odstepu w kazdej galaktyce jesli nie chcesz stac sie latwym celem do farmienia. ” O tym się przekonałem na moim pierwszym uni, wiele lat temu. Co prawda nikt mnie nie farmił, ale to chyba tylko dlatego, że nie doczekałem tego momentu (grałem na tym koncie tylko z 8-9 mcy) Mimo wszystko paranoiczne rozglądanie się za świeżo rozlokowanym kontem rakietowym w pobliżu ni…

• Cytat od Ruda: „Wszystkie fora GameForge po incydencie bezpieczeństwa na ogame.us i ogame Origin zostały wyłączone. Nikt z nas nie mógł się zalogować, jednak sytuacja została opanowana. ” Incydencie bezpieczeństwa? Co się stało?

• Czy tylko ja miałem problemy, żeby wejść na forum w ostatni weekend jak i dzisiaj rano? Nie mogłem wejść na żadne forum ogame, ani polskie, ani niemieckie czy angielskie. Czyżby coś z serwerem i informatycy Gameforge mieli wolny weekend, więc siedli i naprawili co trzeba dopiero dzisiaj? :

• Wiecznie wysoko licytował i sam się zdziwiłem, że od paru dni cisza w tym zakresie. Teraz już wiem dlaczego. Została nas tu garstka, bez UF nic tu się już raczej nie wydarzy

• [ciach] To, że atakujący się wkurzył przez anty obronę to zrozumiałe, ale to samo jest gdy antyflota leci krążkami na kogoś kto ma ledwo wyrzutnie rakiet bo gra bez anty. Na nowych uni zawsze będzie ,,walka" anty obrony z antyflotą na początku i nic tego nie zmieni. Jeśli obrońca (tak jak twierdzi), rzeczywiście nie użył anty to tym większe gratulacje Administrator Forum Toadie:Offtop i odniesienia do usuniętych postów ciachnięte

• Cytat od M4ti: „Z ciekawości zajrzałem na ST nowego uni i nie omieszkam skomentować bo hipokryzja wylewa się z tego wątku. Czepiacie się antyobrony a sami kupujecie miliony anty na start. Czym różni się flota zezłomowana statkami kupionymi za pieniądze, a obroną skróconą za płatny dodatek. Hipokryzja. Sami latacie za antymaterię, skracacie badania, skracacie stocznie by szybciej klepać pancki a jedziecie po kimś kto użył DOZWOLONEJ opcji w grze. To nie wina obrońcy, ze tego użył, tylko GF że tak…