Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 107.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „jeth napisał(a) Latem uwielbiam pojeździć czerwonym isuzu ulicą podczas tutejszych rajdów, ale czasem hebluję budowaną autostradę motocyklem.. nie lepszego nie chce mi się wymyślać Chyba, że można skorzystać z motywu znanego wszystkim z Alice. Lasy zielone Uroczyska mroczne Puste pustelnie Czegoś czego pragnę I czego nigdy nie miałem- Upragniona wena, Poezji twórczyni. Tam natchnienie Roznosi od wewnątrz, A tu jedyne Co teraz mam, to Halucynacje - Złudzenie piękna. Bogowie zwróćcie mi Um…
-
Cytat: „jurii napisał(a) Jestem ciekaw czy na prawdę ktoś kiedyś grał w magia i miecz.to jest gra planszowa jedna ze starszych i cenionych przez fanów tej gry.teraz wychodzą jedynie sagi gier rpg z tej strony. np. Ice wind Dale” a wszystko zaczelo sie od gier fabularnych zreszta neiktore podreczniki mozna by nawet zaliczyc do ksiazek choc raczej slabych jelsi maja one robic za ksiazki
-
ale tu zielono... cala strona prawie samych zielonych... gren peace sie ucieszy a przy okazji gdzie malutka?? ostatnio jej nie widać widze ze jest jaka zabawa do czego wskoczyl jeth i prxy okazji nie wpadl pod kola.. wiec sie moze przylacze A może wskakiwałeś doautobusu komunikacji miejskiej gdy juz drzwi sie zamykaly a kierowca ruszal
-
Cytat: „jeth napisał(a) niecierpliwością nawet nie myśl że będę ci pomogał na egzaminie powodzenia to wszystko co mam w związku z tym do powiedzenia ^^” no niestety prawde mowi tez mu tam koperty, PD, PO i inne rzeczy proponowalem a on nic ehh... chyba ze sposob sie na jetha znajdzie to moze wtedy Cytat: „BTW, w polsatowskiej wersji to była Bunny Usagi była w oryginale dowód że nie oglądałaś ” pewnioe ogladala wersje orginalna a przy okazji dlaczego/skad sie wzieła/ jak powstała (niepotrzebne sk…
-
Cytat: „drogba87 napisał(a) Jak dla mnie Piekara to po Sapkowskim najlepszy polski autor fantasy.Saga o Mordimerze jest fenomenalna” tak piekara calkiem przyjemnei pisze ale jest jescze paru polskich pisarzy godnych uwagi np: Chmielewska Lem Zajdel Ziemianski Ziemkiewicz i jescze paru by sie nzalazlo tych godnych polecenia ale juz nie pamietam nazwisk:/
-
Cytat: „leo09 napisał(a) wszystko ładnie, pięknie czytam i widzę Tolkiena Sapkowskiego i innych autorów , ale jakoś nie widzę nigdzie wspominki o dziełach Andre Norton , mam nadzieję że ktoś czytał cykl zatytułowany "Świat Czarownic", jeżeli nikt jeszcze do niego nie zajrzał to polecam :):):)” akurat czyutalem ksiazki tego autora i przyznaje ze psize ciekawie co do swiata czarownic cioezko tylo dostac to w odpowiednej kolejnosci tak wielu innych pisarzy dopisywalo do tego swoje opowiadania ze ni…
-
Cytat: „Superman napisał(a) Cytat: „malutka... napisał(a) pozwól ze ja tez odpowiem na to pytanie... malutka sie zarazi^^ juz widac lekkie objawy^^” Nio nio ... A będziesz pilnować Jetha czy raczej będzie miał swobode Nie będe namawiać ale zachęcam do załozenia temacika w tym dziale board.ogame.pl/board.php?boardid=513 Jeth się ucieszy ... nietylko On Jeth, powodzenia w pracy zostałeś sam ... tzn tylko na papierku bo wiadomo że wszyscy będe pracować :D” co do zalorzenia to i ja popieramy przykla…
-
ehh ladny wynik ciekawe jak mi pojdzie mam w poneidizalek chyba albo w srode jedno o neimeicki jedno rto polski ustnyu poczekamy zobaczymy byle na temat czasow pogardy komisja nie postanowila mi ich zrobic bo przed ostatni jestem wkolejce czyli okolo 20 bede zdawal... a tak przy okazji trzeba jetha wywołać <zaslaniam okna> <zamykam drzwi> <zapalam świece po kontach> ( nie koneiczne czarne ale w kształcie psiny <pentagram> jeth jeth jeth ukarz sie... ( keidys to zadzialalo na spamie) a tak na ser…
-
hehe no bywa.. ja sie troche bawilem w wlamywanie jeszcze w pierwszej osadzie ( nei chce nazw przekrecac a nei mam do nich glowy ) i pare misji porobic w okolicy chocby znalesc tego zabitego poborce podatkowego 500 sztuk zlota piechota nie chdozi ale troche sie zapedzilem i zpaomnialem o zapisie hmm a ze mam troszke wieksze obarzenia od ognia to wystarczylo 1 trfienie i sioe poskladalem ehh a chcailem pojsc nabuty mo manny nei milem no trudno ale moja beidna postac zdazyla jescze wczesniej zrobi…
-
skoro nie przeszkadzam to niech bedzie numeru z taca nie robilem hmm najgorezj jak sie kradnie ten wilki klejnot dusz w balmorze w gili magi nie ma go gdzie potem sprzedac zaden kupiec nie ma tyle kasy w okolicy i tez z reguly nikogo nie zabijalem arz tylko z checi sprawdzenia swojego orka nawet odnalazlem stare scriny ( ostaly sioe tylko 4 i to nawet nei te najlepsze poszuklam jescze to mzoe znajde... ) ci na pierwszym scrinie albo na drugim to cala gildia zlodzieji nie lubie konkurencji zreszt…