Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 165.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Apofis: „Cytat od dexPL: „Co innego wałek robienia z 1000 deu np 500 kk kr - to widać od razu, że jest źle. Ale gdzie jest granica między dopuszczalnym a przegięciem? 2x? 10x? 100x? 10 000 000 x? No własnie - tego nikt nie wie. Bo po pierwsze - nie ma zasad (poza - co na rynku to ok). Po drugie - nie każdy zauważy od razu taki błąd. ” Dlatego trzeba określić czego nie wolno robić co jest bugiem i wysłać do wszystkich graczy i od tego momentu że jest to zabronione ( wcześniejsze wykorzys…

• Cytat od Duch Szerszenia: „Cytat od Muniek: „Cytat od Duch Szerszenia: „Jak sobie kminię, to jest tylko jedno rozwiązanie... Kont które zrobiły tego wała nie jest zapewne zbyt dużo. Ktoś musi napisać skrypt, który spowoduje, że cała surka stworzona w ten sposób po prostu zniknie. Nie ważne na jakim koncie się obecnie znajduje. Innego rozwiązania nie ma. Zakładam że backup nie wchodzi w grę. Przynajmniej w moim przypadku równa się to zakończeniu zabawy z ogame na zawsze. Ps. Jeśli ktoś tą surę pr…

• Cytat od Muniek: „Cytat od hidanK: „W DE przesledzilem posty i problem tak jak tutaj...Niemcy sa za usunieciem rynku z gry. Obstawiam i tak, ze gdzies tam jakis slad zostanie tych magicznych surowcow, wiec bany sie posypia... ” 1. Ja se skopiuje surowce i nagle stwierdze że hahahahaha zostaje flociarzem, stawiam naraz na start 200k pancków czy tych nowych rozpruwaczy i zaczynam latać. Oczywiscie nie mam o tym pojecia bo umiem tylko farmic idlaków wiec po 2 dniac @pl1 pakuje mnie w recki. Co powi…

• Malutki jubileusz ST nr 15 ... Miało zaginąć 9kk metalu , znikło tylko 5kk Pozdrawiam sojuszników. Dnia 01-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [WOWWW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.514 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 907 Okręt wojenny 478 Pancernik 8 Pathfinder 25 Mały transporter 794 _________________________________________ Obrońca Qartet ________________________________________________ Mały transporter 1.194 Duży transporter …

• O ile do jutra wytrzyma Dnia 01-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 450 _________________________________________ Obrońca SZERSZEN [RxB] ________________________________________________ Mały transporter 562 Duży transporter 224 Lekki myśliwiec 67 Ciężki myśliwiec 208 Okręt wojenny 14 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 13 Sonda szpiegowska 650 Pathfinder 7 Wyrzutnia rakiet 186 Lekkie działo l…

• Obrońca dziś piję , ale od jutra staje się jego farmą Dnia 01-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 150 Okręt wojenny 353 _________________________________________ Obrońca SZERSZEN [RxB] ________________________________________________ Mały transporter 595 Duży transporter 330 Lekki myśliwiec 874 Ciężki myśliwiec 223 Krążownik 5 Okręt wojenny 2 Sonda szpiegowska 128 Satelita słoneczny 22 Pa…

• Brak odpowiedzi jest też odpowiedzią ... Tu powinna być relacja na żywo ( jak na onecie ) z każdego dnia co się w tej sprawie dzieje... A tego nie ma i tylko o to mam pretensję.

• Zabawa trwa dalej ... Dnia 01-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 658 Mały transporter 274 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Commander Helix [selldeu] ________________________________________________ Mały transporter 505 Duży transporter 85 Krążownik 210 Recykler 73 Sonda szpiegowska 41 Satelita słoneczny 130 Wyrzutnia rakiet 277 Lekkie działo laserowe …

• Małe , ale cieszy Dnia 01-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [WOWWW] ________________________________________________ Okręt wojenny 343 _________________________________________ Obrońca Katir [Emeryci] ________________________________________________ Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 22 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 100 Okręt wojenny 62 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4 Sonda szpiegowska 13 Satelita słoneczny 30 Crawler 5 Wyrzutnia rakiet 400 Lekkie d…

• Cytat od Matematyk DS: „ Wiem ,że to farming w porównaniu ostatnich starć ,ale dla mnie to mega ważne starcie. ” Nie przesadzajmy , rekordy są rekordami , a ST są starciami % jest , satysfakcja jest , zysk jest , a o to w całej zabawie chodzi. Gratuluję. Nie zawsze wychodzi jakbyśmy chcieli , grunt to sie nie poddawać Dobudujesz floty , recków i następnym razem będzie z górki.

• Zaskakujące było to jak szybko obrońca odbudował się po pierwszym złomie. Nie dość , że pozycja była wyższa niż przed to jeszcze flota sporo większa. I myślę tu o pierwszych hmmmm 3 dniach ? z top 200 na top 20-30. Ciekawe jak teraz sobie poradzi:) % imponujący , gratulację dla agresorów.

• Czas chyba zmienić progi @Toadie I to zdecydowanie Satelity i pełzacze ... Dnia 31-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 385 _________________________________________ Obrońca Commander Helix [selldeu] ________________________________________________ Krążownik 21 Satelita słoneczny 867 Crawler 613 Wyrzutnia rakiet 365 Lekkie działo laserowe 571 Mała powłoka ochronna 1 _______________________…

• Pozdrawiam sojusz Dnia 31-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 50 Okręt wojenny 350 _________________________________________ Obrońca Hunter117 ________________________________________________ Mały transporter 171 Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 855 Ciężki myśliwiec 291 Krążownik 85 Recykler 7 Sonda szpiegowska 221 Satelita słoneczny 22 Pathfinder 25 Wyrzutnia rakiet 40 Lekkie działo l…

• Małe , a cieszy Dnia 30-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GramBoLubie [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 353 Okręt wojenny 287 Mały transporter 383 _________________________________________ Obrońca Rezo [JTTL] ________________________________________________ Mały transporter 18 Duży transporter 58 Krążownik 39 Okręt wojenny 150 Recykler 224 Sonda szpiegowska 26 Satelita słoneczny 1 Pathfinder 7 Wyrzutnia rakiet 21 Lekkie działo lase…

• Mam wątpliwości co do uczciwości tego starcia... Póki co gratuluję , bo póki nie wisisz na pręgiarzu to niby tak trzeba ...

• Cytat od Apofis: „Cytat od ale cios antynazista: „mamy rynek z lepszym przelicznikiem bez regulaminu na push powtarzam proste pytanie po co handlowac po staremu ? podatek nie wydaje sie wystarczajacym problemem ” Nikt nikomu nie każe handlować, ci co mają swoich dostawców będą handlować po staremu. Bez problemu ” I tu jest całe podsumowanie rynku! Zawsze może zostać po staremu czyli sojusz/sąsiad. Byly za niskie źle , teraz są ok - jeszcze gorzej. Wcześniej uczciwi składali protest , teraz będzi…

• Cytat od @Piciu: „Taka ciekawostka (ja nie wiedziałem): Reaper, który stoi w obronie, też od razu zbiera PZ. Dostałem skan, sonda spadła, a reapery sekundę później pozbierały 400 kryształu. To chyba znacznie utrudni możliwość podłożenia komuś złomu do liczenia z PZ. ” Nie ma w uniwersum nic bardziej niszczycielskiego niż statek klasy Rozpruwacz, który łączy siłę przebicia, potężne osłony, szybkość i pojemność z unikatową zdolnością natychmiastowego recyklingu części pola zniszczeń powstałego po …

• Cytat od Elkanen: „Cytat od GramBoLubie: „Jednak nie takie zlote jajo jak wraz z nowym uni handlarz przestał istnieć. Także już go zabrali. ” Nic nie zabrali. Dali tylko szanse aby mogli sie nachapac ci co mieli sie nachapac. Widac po przyrostach jakie konta puchna. Sytuacja po prostu podobna do handlowej niedzieli tylko tym razem na duzo wieksza skale. ” Nie płacisz za wymiane 3500 anty , z rynku nie pobierają anty , wiec wytłumacz mi gdzie on został ?

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Apofis: „ ” GF nie zabije kury znoszacej zlote jaja. Dali handlarza i maja z tego zyski w postaci naszych realnych pieniedzy, ktore wydajemy na anty by moc z tego handlarza korzystac. ” Jednak nie takie zlote jajo jak wraz z nowym uni handlarz przestał istnieć. Także już go zabrali. Wampek jeszcze nie probowałem , wiec nie chce wprowadzać w błąd , ale myślę , że jak jedno blokują to i drugie. Chociaż ta gra cały czas zaskakuje.

• Cytat od wampek: „No ale taka flota może czekać do odebrania w wiadomościach ileś tam dni przecież... daje to chyba pewne nowe możliwości do podstawki. ” 10 minut przed wrogim atakiem rynek jest niedostępny.