Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 70.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dzień dobry, halo, pobudka. Tak właściwie, to nie aż tak dawno. xDDD Nie byłaś jeszcze nastolatką, o ile mnie moja pamięć nie myli. Na pewno nie powiem. Stary mózg lubi figle czasami płatać. Wybacz. Mogę zrobić Ci kanapki w ramach odkupienia grzechów. Bez ketchupu, majonezu i optyki kwantowej. Też mi się podoba. Skojarzenia też mi się podobają. Łapaj misiugę! Bo Ty przeszłaś z industrialu to jakiegoś power noise'u. A na lascie mówią, że to electro body music. A industrial musi mieć power, jak w …

• evek! Przypomniał mi się Twój stary nick i tak chciałem się pochwalić. Optyka kwantowa? Można to popsikać ketchupem albo sosem czosnkowym? Nie, ja takiej muzyki słucham. Ty mi się kojarzysz z motocyklami i czarnymi, skórzanymi i obcisłymi spodniami, już mówiłem. Czemu miałoby mi się nie spodobać? ;x Po prostu zastąpiłbym syntezatory ciężkimi gitarami. Jak tutaj. Czemu słabe? Nigdzie tyłka Ci się ruszyć nie chciało?

• Cześć, Ewa. Czemu nowy design jest jeszcze gorszy od starszego, a starszy jest gorszy od starszego etc? Czy nie powinno być progresu? Wiesz, że niedługo też będziesz musiała zapierdzielać? klik! Dlaczego słyszę od 2:15 "chrum, chrum, chrum, chrum, chrum-chrum-chrum"? Podoba Ci się w ogóle coś takiego? Btw, jak ocenisz swoje wakacje?

• Cześć, elfi. Jak kogoś polubisz, to można nazwać Cię papużką nierozłączką? ;p Czy dzisiejszemu licealiście/studentowi/pracownikowi jest potrzebny laptop? Kręci Cię broda u facetów? Jeśli tak, to jaka? A długie włosy? Flanelowe koszule w kratę?

• Cytat od elfi: „Cytat od fan rocka: „Fafi też tak zawsze mówi... No jak to kto? O Tobie przecież mówimy? Dumałam chwilę nad tym pytaniem... i jak już wydumałam, to doszłam do wniosku, że to zbyt osobie pytanie jak na forum publiczne. Oczywiście, nawet więcej niż krztę. /me A skąd Ty to możesz wiedzieć, co? ” ” 1. 2. Okej, ale ja zakładam po prostu, że będąc tak zepsuta nie masz moralnego prawa mówić w ten sposób o mnie. xD Wedle i kto to mówi albo przyganiał kocioł garnkowi. xD 3. Szkoda. Zupełn…

• Oj, elfi, elfi. To kto jest bardziej zepsuty? ;p Za co byś pokochała, a za co znienawidziła samą siebie, gdybyś była kimś innym? Masz w sobie choć krztę idealistki? Uważasz się za szczęśliwą osobę? Jakbyś zareagowała, gdybym zakwestionował w jakikolwiek sposób Twoją odpowiedź?

• Ya, rlly. Jesteś rozgryźnięta. A zadowolona jesteś z tego grona fanów? Nie wierzę, że nie byłabyś ich w stanie spełnić. Najwyżej Ci się nie chce. Albo kierujesz się takimi właśnie bzdurnymi zasadami. Przecież wiesz, że nie ma reguły. ^^' Prawie dobrze. Zaczynam brać lecytynę. Biedna rybka. Nie karmiłaś! To pozostaje Ci zmyślony przyjaciel. Zawsze przygnębiały mnie samotne elfy. Wiem, że ironia. Tak sobie tylko zażartowałem. Sama mówisz, że jestem jeszcze zabawny, co mi ogromnie schlebia. To dobr…

• Bycie modem to całkiem niezły sposób na zdobycie wielbicieli, jak widzę. Rozgryzłem Cię! ;p A ten... Ach, rozumiem. Myślałem, że pan od malowania to i od samotnych nocy, wiesz, taki wielofunkcyjny. O ile pamiętam, to masz 4 koty i 3 psy, albo na odwrót. I Ty narzekasz na samotne noce? Niezamaco. Dosłownie. xD Żeby zobaczyć reakcję, to warto było zażartować. Znaczy żeby przeczytać reakcję. ;x Mam siostrę w Twoim wieku, nie pękaj. Chociaż ona zaczyna nosić już jakieś narzuty na fotel, niedługo w s…

• Znowu wszystko przeze mnie. Nie, w ogóle źle to ująłem. Nieważne. Ja chyba nadal nie wiem, co to są wyrzuty sumienia, więc pewnie albo do tego nie dorosłem, albo po prostu nigdy nie popełniałem błędów. Domyślam się. W Twoim wieku... A nie, przepraszam. xD A teraz to ja nie wiem, o co Ci chodzi. Co Ty możesz wiedzieć o moim moralnym zepsuciu? :p

• Przepraszam, to naprawdę nie było celowe. Zakłady pogrzebowe czasami jeżdżą jeszcze złotymi furgonami. Owszem, mówiłem, bo za darmo to nic nie ma. Ale czteropakiem i kolacją bym od razu nie szarżował, znaczy się mniej byś się musiała narobić, niż pójście do sklepu i upichcenie czegoś smacznego. No chyba, że poczęstujesz swojego dobrodzieja płatkami, to w sumie wyszłoby na to samo. Uśmiechnąć byś się musiała w moim przypadku, ot co. Bo mnie powoli starość dopada, jakieś wyrzuty sumienia, coś taki…

• Będziesz miała jak w trumnie, zakłady pogrzebowe mają furgony w tym kolorze. ;p Okej, nie to nie. Ja byłbym tańszy. Oczywiście, że nie jesteśmy. Po prostu dbamy o swoje, ot co! No bo... A nie wiem. Nie pamiętam. Znaczy pamiętam, ale Ty nie pamiętasz. ;xx

• Zależy jaki kolor i co dostanę w zamian. Jakoś na Śląsk nie chce mi się darmo dymać. Ja jestem wiecznie młody. I mam nadzieję, że tak zostanie. I żeby nie było żadnych dyskusji co do tego: i97.photobucket.com/albums/l207/guille_abcd/yarly.jpg oO W każdym bądź razie... Nie lubisz być wysmarowana? A to dopiero!

• Nie wmówisz mi, że się starzeję. Wakacje po prostu trzeba sobie odpowiednio zorganizować! W tym roku znowu ominął mnie Woodstock. Chciałabyś tam być, czy czujesz się za stara na takie zabawy? Też uważasz, że fenistil najlepszym przyjacielem człowieka podczas biwakowania, grillowania i czynności na powietrzu? I powiedz mi jeszcze... Czemu to zawsze baby są wredne? Facet może być ewentualnie chamski, bezduszny, niewrażliwy... Ale wredność to cecha przylepiona kobietom. Zgadzasz się? :x

• Smażyłaś już tyłek na plaży?Jeśli nie, to dlaczego? A jeśli tak, to sama? Podpisze się razem ze mną ręko i nogo, że te wakacje nie przypominają nijak wakacji. Że mimo tego, że ma się mnóstwo czasu, to wszystko między palcami wycieka?

• Nie żeby mi to nie odpowiadało, ale nie chce Ci się marnować na mnie zielonego pisaka? Wszyscy jesteśmy świtami i tylko ludźmi. Właśnie! Tylko, czy aż? Nigdy nie byłaś chyba mizantropką? Ciemność to Twoje drugie imię. Jakkolwiek dziwnie by to nie wyglądało. 5. Co to, kuffa, jest? I co po tym można? Mogę się pochwalić? Uczę się tego. A jeślibyś miała nieciekawe zdanie na ten temat, to ustalmy znak rozpoznawczy. Na przykład emotkę owned. Po prostu nie zdzierżę krytykowania Carla Domeniconiego! Koy…

• Wiesz przecież, że ja zawsze byłem za spamem. Jung to taki Freud udoskonalony, jak niektórzy mówią. Chociaż trochę mu na psychę siadło, jak oderwał się od swojego mentora... Z tego co ja czytałem, to bardziej skłaniałbym się jednak ku Freudowi. Teoria mówiąca, że wszystko ma podłoże seksualne jest całkiem trafna, co nie? A ja uważam, że nie diabolizuję. Wszystko ma jasne i ciemne strony. ^ ^ Parę szybkich pytań: Określ w trzech słowach swoje odczucia powyborcze: Czemu Staniszkis zachowuje się os…

• Nie ma co, niezły zaszczyt mnie kopnął. Za karę następnym razem będę musiał czekać tydzień? Widzisz, aktualnie czytam sobie Freuda. Ten gość mówi, że podświadomość ludzka stara się koncentrować jedynie na pozytywnych aspektach życia, a to co mało przyjemne, zostawia gdzieś w najgłębszych zakamarkach umysłu. Co prawda mówił też coś o tym, że przecież przeżycia przykre cały czas nas dręczą, ale było już tak późno, że niestety nie pamiętam. Dla mnie od zawsze śmieszne było mówienie "gówno" w najroz…

• Po głębszym namyśle - może i dwie. oO Widzisz, nawet ja nie pamiętam wszystkiego. Donnerwetter - tak zawsze wyraża się stary znajomy ojca, Niemiec. Przynajmniej tak mi się zdawało, że to było jedno z tych przekleństw "dużego kalibru". Bene, przynajmniej to Ci się podoba. A In Flames raczyli kiedyś Twoje ucho? Nie mam żadnego dziwnego podejścia, ot co. Po prostu wydaje mi się, że to takie odwrócenie o 180 stopni jeśli chodzi o działalność na forum. Co prawda ludzie od zawsze byli ciekawi, mieli d…

• Cytat od elfi: „Cytat od fan rocka: „Po 23 grudnia, inżynierze, a swojego czasu miałaś napisane coś po włosku w profilu. Czy Ty czasem nie uwielbiałaś włoskiego? ^^' zaiste, zadziwiasz mnie... tyle czasu i takie szczegóły pamiętać Zaserwuję Ci coś fajnego - klyk! najs, chociaż mnie mój klimat Ludzie, co się dzieje z tym światem. a co się dzieje? Może to pytanie już padło, więc jeśli tak, to wybacz - czemu na zieloną stronę? jestem w grze i na forum już ładnych parę lat, dlaczego więc miałabym ni…

• Po 23 grudnia, inżynierze, a swojego czasu miałaś napisane coś po włosku w profilu. Czy Ty czasem nie uwielbiałaś włoskiego? ^^' Zaserwuję Ci coś fajnego - klyk! Ludzie, co się dzieje z tym światem. Może to pytanie już padło, więc jeśli tak, to wybacz - czemu na zieloną stronę? Przecież Ty nawet nie lubisz zielonego!