Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
-
Witam wszystkich. Przez moje 8 lat gry w ogame to najdziwniejsze ST jakie zrobiłem Godzinę przed starciem wymieniłem z sojusznikiem mój deuter za metal i kryształ, aby postawić kolejną kopalnię kryształu. W międzyczasie zwózkę surki zauważył Yossarian, któremu zdażyło się mnie kilka razy konkretnie pofarmić ( pozdrawiam) wysłał na mojego moona krązki i transy celem ograbienia. Ja nic sobie z tego nie zrobiłem i kontunuowałem zsyłkę surki. Yoss zauważył dokąd wysyłam surowce i posłał małą część s…
-
Nowe Filmy
PostPodpisuje sie pod kolega jesli chodzi o recke i streszczenie Elizjum. Chociaz kreci mnie ta tematyka, to pare razy sie zdarzylo ziewnac Ze swojej strony goraco polecam nowego Riddicka. Juz w poprzedniej czesci Vin spisal sie super, teraz pokazal swoj kunszt aktorski. Fajna akcja,fabula sensowna, efekty rowniez ok.
-
I to jest pierdykniecie Starzy znajomi jeszcze z u23 ( born pamietasz sitr/cba ? ) , tj. born, rocco i gabbana... Lezka sie kreci haha Tak glosno o tej akcji ze... na moim ursa zaslyszalem A wlasnie, leo kiedys wyczytalem za na urse chcesz wbic od wrzesnia , jakby co nicka znasz i dawaj buddy Co do starcia : nie ma wygranych i przegranych, obie strony pokazaly wielkie... sily, u jednych i drugich widac ze i ekipy super i floty rowniez. Chociaz biorac pod uwage ilosc zlomu, ktory siedzi u RoA, ek…
-
Nowe Filmy
PostZlosiej, a czy cos takiego powiedzialem ? Film podoba mi sie jako calosc, tak jak zauwazyles, "skladowe" czesci tego filmu nie blyszcza Nadal podtrzymuje zdanie ze to jeden z lepszych filmow jakie ostatnio widzialem, fabula jak na taki film jest dosc hm.. gleboka Teraz czekam do srody, lub czwartku na Trasformersy
-
Nowe Filmy
PostJa wlasnie wrocilem z Cinema City z filmu "12rund" Powiem krotko : polecam kazdemu, swietne kino akcji, caly czas trzyma w napieciu, fabula niezla.... Po prostu genialny film ! PS. Nawet moja dziewczyna, ktora omija takie filmy, byla zachwycona
-
Nieco samolubny jestem i nie chce sie dzielic rekordem w Fabryce Robotow na ksiezycu Wybacz Kakashi-sensei Jakis niemiec ma to cudenko na 19tym poziomie hmm... Nie zebym cos do nich mial ale... roboty18tp4.jpg w671.png Prosze o zmiane nicku z Tony Spark na CzapeL [uni23 oczywiscie] to jest moj staly nick, tamten byl tylko na jakis czas.