Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-17 z 17.
-
Ładne cyferki. Nie wiem jak to było ale sam fakt, że po długim urlopie domson zmienił nick na mój i od razu dostał złoma śmierdzi na kilometr. Nie wnikam jak było, nie interesuje mnie to, bo z ogame pożegnałem się jakiś czas temu. Gdyby nie fakt, że domson się pode mnie podszył miałbym to gdzieś. Tak, podszył, bo nick to jedno, a wiadomości na sojuszowym czacie pisane "jako ja" to drugie. Dostał konto po tym jak go zezłomowali. Myślałem, że będzie na nim grał, a on odwalił taki numer. Lepiej bym…
-
To i ja zaśmiecę Twoje ST, bo do takiego ST warto dorzucić swoje trzy grosze. Dziwią mnie te zazdrosne komentarze. Jeżeli ktoś ma dowód, że to na 100% push to niech to zgłosi w odpowiednim miejscu, a jeżeli tylko na 99% to niech lepiej nie pisze nic. Ja osobiście nie uważam, że to push, a nawet jeśli to bardzo efektowny więc gratuluję Obrońcy oczywiście życzę SzO
-
Cytat od Fanatyk: „Czemu nie obroniłeś kolegi xd ” Kolega się odbuduje w przeciwieństwie do Ciebie. Poza tym miałeś okazję wystąpić z nim w jednym ST i byłeś po tej gorszej stronie. Odkąd poniżyłeś się wiosłując złom po swoich lamkach siedmioma reckami nie mam ochoty reagować na Twoje zaczepki więc to ostatni post skierowany do Ciebie
-
No cóż, starcie w minus dla każdej ze stron ale nie mogło być inaczej. Mimo obserwowania Fanatyka od jakiegoś czasu dzisiaj akurat zajęty byłem pracą. Na szczęście domsonowi się poszczęściło i złapał flotę na fali. Jak dostałem cynk to do ataku było 18 sekund więc nie było mowy o synchronizacji recków. Ale że domson z Fanatykiem mają na pieńku to trzeba było lecieć. Szybka kalkulacja, lot, bum. Obrońca pogratulował i zebrał cały złom SzO nie ma co życzyć, bo na pewno będzie Podziękowania dla do…
-
Od dwóch tygodni próbowałem coś upolować. Niestety wszystkie próby kończyły się zmarnowaniem dexu. Dzisiaj w końcu pykło Może nie za bogato ale przynajmniej na ostatnią chwilę zmieściłem się w progu. W dodatku to ostatnie moje starcie w barwach sojuszu W-P więc ma dla mnie duże znaczenie i właśnie byłym sojusznikom to starcie dedykuję. Pozdrawiam Was i życzę wielu sukcesów w dalszej grze Obrońcy oczywiście SzO No dobra, tak to było: Dnia 16-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walc…
-
Witam Cel obserwowany odkąd pierwszy raz na niego leciałem i niestety musiałem zawrócić. Flota zniknęła na jakiś czas z mojej okolicy i niemałym zaskoczeniem było jak się dzisiaj pojawiła. Jeszcze większym było to, że nikt jej nie pilnował. Mimo wątpliwości i problemów logistycznych postanowiłem polecieć. Opłaciło się. Pozdrawiam sojusz W-P, wszystkich znajomych oraz sąsiadów z układów. Ogromne podziękowania dla domson23 za pomoc w zbiórce. Obrońcy życzę żeby jak najszybciej wrócił z urlopu i oc…
-
Obrońca pewny siebie i pełen wiary w swój bunkier. Mimo posiadania moona zostawił flotę na noc na planecie. Specjalne podziękowania dla cHoMiC za wypożyczenie recków Pozdrawiam Akademię LEGION oraz główny sojusz. Dnia 12-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gruberek [aLEGION] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.000 Krążownik 3.500 Okręt wojenny 1.610 _________________________________________ Obrońca Matty [ABs] __________________________…