Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 232.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[ciach] @Guderian niepotrzebnie wdałeś się w tą grę. Póki co, prócz stosu wyrzutów nikt nie pofatygował się oprócz Ciebie z rozpisaniem parametrów dla ulepszenia cargo. P.s. Myślę nad drobnym tylko remake'm obecnych statków. Poprawka dotyczy niewiele w pojemności ładunkowej i mogłaby wynosić 10k dla Mt oraz 50k dla Dt, ,czyli jedynie podwojenie (Dla 20. poz. Tn pojemność Dt = 100.000). P.s. 2: Zanim kolejne posty zostaną pokasowane (co jest cholera znowu prawdopodobne), napomknę zimnokrwistą zas…
-
Cóż, widocznie dotąd nie dopatrzyłem wzmianki na ten temat. Szczęśliwie na moje granie to wpływu nie miało. Skoro tak, ten element można odhaczyć, wykreślić, zapomnieć Dzięki za info... @Das140 masz więc jakieś sugestie odnośnie parametrów względem mojej propozycji? Proszę o sensowne liczby. Edit: Może lepiej zostawić jak było, ale zmienić samą pojemność i koszty Dt? Na przykład 50k jedn. za 12k/12k/-? Przy zbadaniu Tn na 20. poziom mamy bagatela 100k ładowności, a badanie nie jest tak drogie, w…
-
1. W związku z ostatnią zmianą technologii nadprzestrzennej oraz inspiracją dotyczącą cargo ships, postanowiłem się przyjrzeć bliżej statkom cywilnym i zastanowić się, czy można zrobić coś jeszcze, żeby zbalansować flotę ekonomiczną względem wyraźnej tendencji GF na podaż uni speed *4+. Modyfikacja ładowności o 5% na poziom technologii nadprzestrzennej jest rewelacyjnym przełomem w grze, jednak sądzę że przydałoby się zrobić coś więcej. Osobiście uważam, że przydałby się nie tyle nowy typ statku…
-
Cześć! Mam głupio-mądre pytanie... Jak w tytule. Czy to teraz tak funkcjonuje? Na stówę musiałem wcześniej obliczać na potrzebne parametry redukcji żeby nie było czegoś za mało/za dużo, ale wydawało mi się wczoraj, że odświeżyłem stronę i nie zwracając uwagi wszystko pykło mi z utargowanym wcześniej procentem. Nie będę poświęcał anty na sprawdzenie tego w tej chwili, ale czekać mi się, ani próbować o tym pamiętać do kolejnego razu nie kwapi.
-
Zezłomuję sobie 250kk Wr, wymienię co trzeba na krychę, uwalę stocznię na 25kk Dt i z detroidami już we wtorek będę miał ładowność 1kkkk. Szczegół, że wydam na anty pierdyliard mamony z eurobiznesu i całą operację przeprowadzę tylko w mojej wyobraźni. Grunt że wejdę na forum i wezmę udział w przepychance "kto ma małego, bo przecież nie ja", która i tak mało kogo interesuje. Dali by sobie lepiej po mordzie, a nie... Cytat od Ruda: „Offtop w koszu ” To się robi już nudne.
-
Cytat od Starrk: „Wciąż przydałoby się zaimplementować redukcję spalania dla któregoś z badań ” W ostatnim czasie wprowadzono zakrzywienie, waha nie zabiera ładowności, relokacje na cały układ, a teraz cargo spuchło - i są jeszcze tacy, co mawiają że gra schodzi na psy. Jeszcze dużo przed nami... Poza wątkiem - wpadłem teraz na pomysł, że spiszę moje spostrzeżenia i wnioski odnośnie rzucania pomysłami - taki pseudo-poradnik.
-
youtube.com/watch?v=qbFNQCW9vpM
-
A ja myślę, że jeśli w tak szybkim tempie ogarnęli 2%, to mając w głowach całą operację poprawek skryptu już przygotowali nową, gotową wersję. Świeżo odgrzewany kotlet
-
@DetPul Wersja 6.8.5 Aktualizacja Zgaduję, że zespół AGR po otrzymaniu tej informacji od razu zabrał się za korektę świeżej aktualizacji i od wtorku pojemności będą ze sobą zgodne.
-
Cytat od Mari: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od Hermes: „Teraz wszystkie serwery są specjalne ” Mi się dzisiaj przyśnił taki, na którym gs mógłby niszczyk budynki na planecie : ) ” Jeszcze GF wpadnie na taki pomysł i gra upadnie ” A na końcu do obrony zrobią klasyczne potężne egzoszkielety, gdzie będą siedziały nasze miniaturki, w białych garniturach
-
Nazwa uniwersum: Ciap Prędkość ekonomii: x10 Prędkość flot: x1 (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) Debris: 1% floty (tylko 1 poziom doku: 99%) Galaktyki: 1 Paczka na start: 10.000.000 metalu, 10.000.000 kryształu, 10.000.000 deuteru, 100.000 Antymaterii, +45 pól Noob protection: 1.000.000 punktów + Ładowność floty: +10%/Tn