Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-93 z 93.
-
A tak byłem ciekaw kiedy po rozpadzie pokemony zaczną po sobie latać
-
No no to pękł procent gratulacje Bern
-
Temur ich matematyki nieogarniesz Ja wam dam 1 rade szkoda tracić tu czasu odkąd gram na Aquariusie coraz bardzie ta gra zaczyna mi się podobać po mizeri na Tarezad gdzie wieje pustkami Oczywiście atakierom gratulacje
-
Akcja na 0 bo obrońca podebrał ale rozrywka zawsze zostaje szkoda tylko ze remis Co zebrał odbiorę następnym razem Agresor PijanyRolnik ________________________________________________ Duży transporter 715 ( -785 ) Lekki myśliwiec 360 ( -663 ) Krążownik 539 ( -254 ) Okręt wojenny 72 ( -7 ) Pancernik 209 ( -11 ) _________________________________________ Obrońca Marshal Sattelite ________________________________________________ Mały transporter 0 ( -361 ) Duży transporter 5 ( -1.025 ) Lekki myśliw…
-
Myślałem żę mnie pozdrowisz a tu lipa czuje się zawiedziony Widze tak cie bolą nasze urlopy bo 100 straciłeś na darmo za przeniesienie Atomikc co do wydawania kasy niech wydaje bo ktoś musi to sponsorować tyle ze Ekonom już popadł w samozachwyt i to co wypisuje do ludzi jest ponizej pewnego pułapu:) A wiec tak na podsumowanie ekonom Klepnij o klawiaturę i jedziesz dalej
-
Wielkie gratulacje za upolowanie i wytrwałości na wymarłym uni Ale mam 1 pytanie bo dziś już niewiem czy mam sie śmiać czy czołgać wiem że mój najlepszy kolega top 1 Dezdemona co lata 9 razy w ciagu doby na 1 mona z akcją niszcz tak chce zawładnąć uni że propozycja wojny wyszły z waszej strony choć jak dlamnie to kolega chce bash ominąc(mony tak szybko niespadaja) Satelity sobie hobbistycznie zbija dla banki zysku ale żeby z prób monowych pz kraść to już przesada wiec chce zapytać czy może zbiór…
-
Pozdro dla całego RETRO z Vigo i Tarazed Dnia 31-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Becks [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.845 Krążownik 1.028 Pancernik 1.538 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Consul Libra ________________________________________________ Mały transporter 250 Duży transporter 206 Ciężki myśliwiec 500 Krążownik 300 Okręt wojenny 542 Recykler 50 Sonda szpiegowska 39 Bombowiec…
-
Jak się żegnać to tylko tak powodzenia w realu
-
Pozdrowienia dla całej ekipy Retro ,Totoro i djmajtus cobyś zaprzestał polowań na mnie Dnia 30-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Becks [RETRO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.676 Krążownik 1.127 Okręt wojenny 759 Pancernik 1.538 _________________________________________ Obrońca Kasjuszzz [GANJA] ________________________________________________ Mały transporter 1.428 Duży transporter 80 Lekki myśliwiec 382 Krążownik 55 Okręt wojenn…
-
Gratulacje starcie ładne ale remis do wojny ???? no bez jaj
-
Biorac po uwage ze osama to kretacz to tym bardziej gz