Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 61.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lekarstwo na bezsenność - rozdeptać (R)zabę jak to Angi napisała "chyba święta idą, bo gwiazdki spadają" Yoda pewnie napisze, bo taki kąsek mu zwędziłem sprzed nosa "ważne, że złom u nas". Obrońcy sugeruję nie pompować bunkra, bo jak widać zbędny jest on, zbędny on jest :D. Tak czy inaczej SzO, a my bawimy się dalej Dnia 06-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Redi [D T] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.078 Krążownik 17.305 Mały transpo…
-
Halloweenow zbiory się udały Obrońca obserwowany od jakiegoś czasu, akta na matce 24h/dobrę także moje podejrzenia o auto-odświeżaniu strony są bardzo prawdopodobne. Złom mój, surowce na planecie nie do spakowania na ten czas (przy mojej pojemności). Dzięki za współpracę Yoda, dzięki Tobie Wujek zdążył podwędzić tylko metal, mam nadzieję, że był gorszego sortu i pancki będą spadać jak kaczki. Byczek nie napisał, nie pogratulował, ani widu, ani słychu. Dnia 01-11-2018 --:--:-- następujące floty s…
-
Jak widać Lubimy PLacki Akcja spontan, skan i lot. Obrońca wyzbierał trochę derbisu, może chociaż się odbuduje i nie będzie kolejnym Iglakiem na tym uni za parę dni Pozdrawiam sojusz, buddy i Wujka Adama za sianie zamętu o kontrach na recki i szukaniu sposobu jak stać się top1 samemu nie złomując tylko podpinając się pod pracę innych graczy Dnia 01-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Redi [D T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 41.511 O…
-
Pozdrawiam buddy i sojuszników. Zysk jakiś jest, flota przewietrzona. Recki na tego Pana leciały już chyba 5 raz przez moje zaniedbanie, a to mi się przysnęło, a to pomyliłem teleport PS. Yoda Ty wiesz, że latam, a mimo to podpuszczasz Dnia 24-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Redi [D T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 43.918 Ciężki myśliwiec 123 Pancernik 3.317 Krążownik 8.967 Okręt wojenny 107 _____________________________________…
-
Witam wszystkich w skrócie, podczas rozmów na disco o wszystkim i o niczym dostaje cynk od Ghosta, że stoi flota. Pytanie, co mam dostępne, szybka kalkulacja w TSie no i pojawiają się minutki oprócz kilku niedociągnięć w stylu zaproszenie do ACSa zamiast na cel to na próbę moonową dla Yody wszystko poszło gładko jak po maśle, lot spokojny, nie zapowiadało się na jakąś podstawkę, ani że obrońca się zaloguje. Jednak chwilę po wlocie, nasz STeakcreator się zalogował i zaczyna wiosłowanko... oczywiś…
-
W poprzedzającą noc graczowi ze starcia ściągnięto większą część floty, nocne skanowanie i widzę minutki, 90kk floty stoi na moonie, przeczucie, że komuś chyba przestało zależeć po poprzednim starciu, od razu startuje. Lot spokojny, zero ruchów w okolicy. Wymarzona sytuacja każdego flociarza Obrońcy o ile jeszcze będzie grał proponuję podciągnąć eko bo stosunek 170k pkt eko + lab i 700k punktów flot wykluczają dalszą grę po złomie PS. Pozdrawiam wszystkie Kredki (jednak jeszcze można coś ucelowa…
-
Yoda I [KREDKI] vs. LUCKY LUK ~ 29.53% podpucha i konkret Yoda I [KREDKI] vs. LUCKY LUK ~ 925.76%
Redi - - Starcia Cosmos
PostSzkoda sojusznika, rutyna się wdarła, no i teleport zrobił swoje. Dla Yody to drobne więc zaraz nadgoni