Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 209.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Taaaa Ale przy takiej muzyce się najlepiej człowiek bawi xD Więc nie żałować tylko tańczyć ! A co jest takiego w twojej szkole, że ją kochasz? A te czapeczki.. Wiesz xD.. W sumie to ja nie lubię świąt za bardzo ani nic z nimi związanego .. Ale twoim sygnatorkowym zwierzakom świetnie pasują te czapaje xD Jak tam nauka ;x /me chwali się nową gwiazdką, pod rangą. :lol:

• Angela - zielony Aniolek :)

Star - - Archiwum CT

Potwór przyszedł, a bu ładne masz ubranko teraz. Wyczekujesz Świąt z niecierpliwością? Kiedy znów popada śnieg?:O Lubisz ubierać choinkę? Buziak ;**

• Czyli nie ścinać? xD Bo ja chyba sama nie chcę ich ścinać. Tak je lubię ;x No.. no a zdjęcia będą, jak będą Może kiedyś xD Dawaj swoje daaawaj Bój się bój. ! Ja to straszna potworzyca jestem Esz. Skoro tak mówisz .. ;x A mój.. a bo taki mi się podobał ;x ;******************

• Ale to Ty mi miałeś pokazać Wiesz.. Z tego, że nie chce mi się układać tych włosków.. W sobotę chyba pójdę do fryzjera i je zetnę O_o Tylko, że strasznie mi szkoda Tyle czasu już je zapuszczałam i w ogóle.. Ale chcę też coś z nimi zrobić.. A ja nie wiem co .. A te zdjęcia.. Eee.. Nie, nie mam Nie martw się. Śnieg jeszcze będzie, a wtedy ja Cię dorwę i tak wytarzam, wytarzam ! I będziesz ośniegowany ! Strzeż się ! Obecne? ;x Jakie obecne ;x To tylko jakiś paskudny avek mrum;**********

• Ahm, ;x Jak się bawić to przy tym co leci Tzn, do tego do czego da się tańczyć A czasu to nikt nie ma xD zła szkoła ble Nuu tak tak. Odpisałeś ale dopiero .. Wtedy Ale masz czapki

• Gienek

Star - - Archiwum CT

Nie odpowiedziałam.. Buu.. ;* To daj tę mandarynkę Daj Daj.. Ale nie zjedz najpierw większości tej mandarynki .. Bo ja dzisiaj jeszcze nic nie jadłam I nie.. nie boję się o ! PF mrr;****

• Gienek

Star - - Archiwum CT

Wyczaruj mi mandarynkę ! Bo nie będziesz już tak zUy jak jesteś teraz, i co będzie? Hę, hę? xDD Cytat: „znowy Ty ? xD” Źle Ci ? Tak Ci źle? No to nie będę .... Jak wolisz... Uuu.. Ale tym pejczykiem to wiesz.. Uważaj jak machasz czmok, czmok, czmoook. ;**************

• Gienek

Star - - Archiwum CT

Buahahahah xD A se posta jeszcze jednego opchnę tylko nie bij mnie xD Gienio gratulki SMODkowania ! Fajno, fajno. i gwiazdki masz ładniejsze, i więcej ich (chyb xD ) A czy będziesz karał bardziej?;} czmok;*

• Hrhrhr. Czyli taki Sylwestrowy zlot sojuszników? Fajnie A takie pytanko. Zwracasz uwagę na to jaka muzyka jest na imprezie Sylwestrowej? Ma to dla Ciebie duże znaczenie? Czo Cię tak dawno nie było ? Buu.. Ani na GG mi nie odpisujesz

• tortoise - filozoficzny żółw

Star - - Archiwum CT

Właściwie to ja nie wiem o co chodzi. Myślałam, że Ty mi powiesz o co chodzi a wtedy ja się skapne i wyjdę na tę mądrą .. Ale chyba coś nie pykło No to jaki jeszcze jest ten śnieg, prócz tego, że fajny ? ;D No to wtedy ja Ci podam, a Ty podasz Mikołajowi i już ;x I będzie po sprawie. Widzisz jak fajnie? xD Hah. No w sumie to sama muszę przyznać, że śpiewam cud, miód i pączuszki Jak tam bajka?

• Uni 39 Na dzień 24.11.08r. (Miejsce xxx z 2.770) TOP 1500 - 27 pkt. TOP 1000 - 2.620 pkt. TOP 500 - 45.743 pkt. TOP 100 - 2.021.237 pkt. Chyba coś mi się universum kurczy

Star - - Archiwum CT

COŚ. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Pomożesz? Noooo.. Tylko, że ten śnieg taki zimny.. I .. i mokry.. Ale i tak fajny, więc jest luuuz xDD Na zdjęciu na pewno nie tylko A co do szaliczka. To wiem, że potrzebny. No, na urodziny to już będzie się zima kończyła. Więc na Gwiazdkę, pod choinkę chcę o ! Taki z żółwikiem. To wiesz.. Mikołaj zna adres Cytat: „Święta, Święty czaaas tuż, tuż.” Ja wcale nie śpiewam.

Star - - Archiwum CT

Pfff.. To moje coś to naprawdę WIELKIE COŚ !!! Ano. Podobała mi się ta wizja .. taka twórcza i faaajna. mrum E tam. Te tony szom fajne, o! Ale zimno. Mam tę czapkę. Rękawiczki. Ale szalika brak Kup mi na urodziny ładny szaliczek Taki z żółwikiem, o ! Ale byyyłoby faaaajny Hrhr.. Mrum.

• Gienek

Star - - Archiwum CT

Cejść Kacoł Cytat: „tak mi dobrze tak mi mow xD” ło, ło, ło. A Tititi A czemu Cię oko boli ? A dobra była mandarynka? A masz jeszcze? A dasz mi ? A jak nie masz to czy i tak mi dasz? Ale ja Ci zaraz zaprzeczę Nołamłnie siem łobłazę . Złe kaczolisko. młum ;***************

• Gienek

Star - - Archiwum CT

Tyyyyy.......... Zuy, niedobły, włedny kacoł ! [umarłam ja przeczytałam to 2gi raz xDDDDD] Potwór !!!! Cytat: „moze za pozno wychodzisz i Ci sklepy zamykaja? ” Neee.. To nie to. Nigdy nic nie umiem sobie wybrać xD Cytat: „bałdzo ;*” Szuper ;* Czo robisz? A teraz? No,a teraz? A za 5 min? /me jest gUpia Czmok, czmok

• Pytałam tylko o kolorek A jakiego piwa ma być pełno w tej lodówce? Grałeś kiedyś w Painkiller'a ? Lubisz Hobbity? xDD Śnieeeeg. Kiedy będzie śnieg :D. Czekasz już na Święta? A na Sylwestra?

• Pokaż, pokaż... Bo sama sobie.. Pokażę No jak możesz się mnie wstydzić Mnie? Gwiazduśki kochanej? .. Zasmutam się teraz przez to Kaptur to i ja sobie nosiłam czasami.. tak mi uszy przewiewało xDD A z racji, że jest mokra pogoda to włosków nie robię.. Bo i tak po 5 minutach się wszystko zepsuje.. Więc szkoda czasu :(. Hmmm.. Jak jakieś zrobię to Ci dam .. Chyba, że mam jakieś.. No nap pewno mam jakieś, ale nie wiem gdzie xD Ja Ciebie wyśnieguję Cytat: „ps. Ciekawe masz ubranko ” /me robiła to ubr…

Star - - Archiwum CT

Co mam? Coś co się nazywa coś xD Ciastka są mniam ;x Ale tak pytać przy nich ? .. Terrorysta.. [Cakes ] No nie chodzę no. I mnie będziesz teraz maltretował xD No, ale nie jest tak źle Śnieg. I czo. Wytarzasz mnie w nim ? Chuda ryba - wieloryb. Co za różnica

Star - - Archiwum CT

A widzisz. Ma się to coś /me wie wszystko. A nie lepiej na jakieś ciastko ? Szkołę mam w tygodniu xD. W weekendy czas na przyjemności Ale ja o siebie dbam. To ta pogoda mnie nie lubi i stwierdziła, że mam zachorować teraz już i w tej chwili Mmmmniam ! am am xD Pyszne ;x Ale Ty też sobie zjedz Bo będziesz chuda ryba i czo Ok, ok. To ja idę się ubrać i lecę do Pani doktor.

Star - - Archiwum CT

Tak, tak. Tłumacz się Pewnie na każdej takiej przerwie lecisz ile sił w nogach do OGame xD Cytat: „ coś czuję, że muszę sprawdzić twoją wiedzę ” Powalę Cię moją.. Wiedzą hyhy, no zaraz się ubrać muszę i fruu do lekarza. Nie lubię jak mnie badają A aktimelków nie lubię. Kurczaczka kocham : ) Ale takie naleśniczki są pyszniejsze.. Tylko, że ta bita śmietana mi tam nie pasuje.. Ja jestem anty Bita śmietana jak i każda inna Nie lubię